Glej dragec, takih norcev imaš na levi kolko hočeš, samo njim ne smeš nič rečt, ker se ti vrjetno zdi prav to kar delajo(Zoki itd..)..Te čisto razumem, da je treba ohraniti oblast pod vsako ceno.Taki ste "rdeči"!!!!!!!!!
dokler bojo demonstracije po 100 ljudi, mi ne jamrajte,če mate tok proti tem pa pridite in pokažite,ne mi pa jamrat iz kavča ,še premalo vam davka daje na to jamranje in ležanje
POVSEM IMAŠ PRAV !! In zakaj bi imela Bratuška interes, da se zadeve razčistijo, če je sama globoko z roko v marmeladi !! Nikoli in nikdar pod to vlado, kradlo se bo še naprej !
ja in spet samo bla-bla-bla,pridite in ji povejte ne mi jamrat tuuuuu,nazadnje je bilo tam samo 50 ljudi ,tu je pa 10.000 ljudi pametnih,dosti mam takih ki jamrajo in nič ne naredijo
alenka uraduje še ne polno leto. Vprašajmo se, kaj so naredili tisti, ki so nas oropali socialne države. Tu mislim in leve in desne. Vprašajmo tiste, ki so zadnjih 20 let v politiki (Pahor, JJ, ....). Vprašajmo pa tudi sebe:… ...prikaži več očitno je, da si take politike zaslužimo, ker smo tudi mi sami taki.
http://MegaStoon.Com/?share=237487
oj komonajzarji saj vam ni već pomoči in ne bo nikoli bolje ko imatetak miščjenje
marš komonajzar v p....p
kje ste vstajniki ali niso nič več lačni otrocipokvarjena golazen
Glej dragec, takih norcev imaš na levi kolko hočeš, samo njim ne smeš nič rečt, ker se ti vrjetno zdi prav to kar delajo(Zoki itd..)..Te čisto razumem, da je treba ohraniti oblast pod vsako ceno.Taki ste "rdeči"!!!!!!!!!
RES SMO NA PRAVI POTI DO NASLEDNJE 5 MILIJARDNE LUKNJE.TA BABA JE ŽE ZBLAZNELA OD OBLASTI.
EDINO KAR SMO DOKAZALI V TEH 23 LETI JE TO DA NISMO SPOSOBNI IMETILASTNE DRŽAVE.
Na poti do suverene, solidarne in pravične družbeTako kot v jugi, ko smo bili na poti v komunizem......ko bo vse lepo...
V Stožicah že prepeva, kdaj bo začela citirati Kardelja?
Ti si nosil rosce svojemu klovnu v Murgle, ne pa na Roško !! Vidi se ti po duši, da si plitek komunajzarski gnoj !!
Jebali te levi in desni... vsi ste za v 3 piz. materine!
kaki komenraji... poden od podna, levi in desni... vsi ste za v 3 p.m.
Višek nekulture kažete s svojimi komentarji, dragi kolaboranti in SDS vojaki.
Dosti imam teh zavajajočih visokoletečih besednih zvez namenjenih za poneumljanje domače in tuje javnosti.
dokler bojo demonstracije po 100 ljudi, mi ne jamrajte,če mate tok proti tem pa pridite in pokažite,ne mi pa jamrat iz kavča ,še premalo vam davka daje na to jamranje in ležanje
JJ ima in je imel najbolj roke v marmeladi in medu... in ves masten je okoli ust - tako požrešen je. Požrešen denarja in oblasti!
POVSEM IMAŠ PRAV !! In zakaj bi imela Bratuška interes, da se zadeve razčistijo, če je sama globoko z roko v marmeladi !! Nikoli in nikdar pod to vlado, kradlo se bo še naprej !
ja in spet samo bla-bla-bla,pridite in ji povejte ne mi jamrat tuuuuu,nazadnje je bilo tam samo 50 ljudi ,tu je pa 10.000 ljudi pametnih,dosti mam takih ki jamrajo in nič ne naredijo
tvoj JJ bi moral biti že zdavnaj v zaporu
alenka uraduje še ne polno leto. Vprašajmo se, kaj so naredili tisti, ki so nas oropali socialne države. Tu mislim in leve in desne. Vprašajmo tiste, ki so zadnjih 20 let v politiki (Pahor, JJ, ....). Vprašajmo pa tudi sebe:… ...prikaži več očitno je, da si take politike zaslužimo, ker smo tudi mi sami taki.