Slovenija
2433 ogledov

Poziv: Dajte jim za 20 odstotkov višje plače

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 14:38 15.januar 2026.

Nič hitet.! Janez je obljubil, da bo ves trud te vlade v zvezi dolgotrajno oskrbo prekinil. Trdi, da je potrebno najprej zagotoviti pogoje in šele potem pobirati prispevek. Torej najprej dvigniti plače zaposlenim kot predpogoj. Od kod bi vse financiral ...prikaži več pa ni omenil. Če misli iz proračuna bi bilo to v nasprotju z njegovo izjavo, da je primanjkljaj v proračunu prevelik.

• Toma 14:53 15.januar 2026.

E3, moje iskrene pohvale! Omenil si svojega malika v čisto kulturnem dialogu! Še je upanja zate!

• cene12 14:57 15.januar 2026.

Endrek , gospod Janez,je znižal davke na plače in vsi ti bi dobili eno plačo več na leto,vendar tvoja žlehtnoba tega noče razumeti,ker ne moreš preboleti,da nas je gospod Janša osvobodil srbske komunistične diktature. Edina rešitev za tebe je,da se ...prikaži več znebiš tega velikega sovraštva do domoljuba Janše je ,da se vrneš v tebi ljubo srbijo.

mahatma2 16:09 15.januar 2026.

cene12.... Naziv gospod za Rdečega Jansharija je enakovreden , kot če bi dreku rekel marmelada in kot kaže ti namažeš na kruh verjetno drek , drugače si normalen Slovenec ne more razlagati tistega , kar naj bi ti imel v ...prikaži večv glavi , verjetno tudi drek namesto možganov.

• Toma 16:46 15.januar 2026.

Svojega največjega nasprotnika pohvališ, pa dobiš sameminuse! Če je meni kaj jasno…

• Toma 14:51 15.januar 2026.

Sem včeraj dobil položnico za to tako imenovano dolgotrjno oskrbo. Pa po zakonu nisem zavezanec, zato jo tudi ne bom plačal! Naj si posrani Golobček nekam vtakne svoje (nove) davke!!!

• rd2dmk2 14:35 15.januar 2026.

ok, prosim , naj mi nekdo razloži v čem se po novme razlikuje bivanje v DSO odkar je tale nov sistem. a je po novem kot v vojski.? urnik za cel dan vstajanje ob 7, umivanje, telovadba, zajtrk, postiljanje, vadba, ...prikaži več .... vse tja do 22 ure zvečer. a so take urnike delal ? in to za vsakega posebej. pa za boga milega ljudje so do sedaj živel tam, imeli program. tile birokrati samo komplicirajo, kjer se le da, in za konec,, malo preveč poslušam, kako se tile delavci izživljajo- to se bo nehalo, kdaj ?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.