Daj bog, da se zgodi Milošević, samo Slovenčki nimamo jajc za kaj takega. Je pa le una teta od strica, ki ima nečaka, ki je v SDS in pol ne bi bilo fajn...
Ja, zelo zgodaj je Klobasarjev Pavel, kakor ga kličejo domačini, pokazal svojo rokomalharsko naturo. Že v vrtcu, je v naivnem prepričanju, da ga ni nihče videl, sunil par novih čevljev svojemu vrstniku, ki je potem ves presunjen ostal z pošvedranimi… ...prikaži več šlapami. Ker vzgojiteljica ni bila uspešna pri sezuvanju malega Pavčija, je šele ob prihodu Klobasarja starejšega, popustil pod težo trdih argumentov, in vrnil čevlje.
asmas, Seveda je hodil, na Cankarjevi cesti v pritličju bloka je bil vrtec, ki smo ga obiskovali leta ¸1965/66, Rupar je bil moj sošolec, in ko je sunil tiste legendarne lakaste čevlje, sem bil zraven, bilo je vika in krika,… ...prikaži več ampak čevljev ni sezul dokler ni prišel ata.
Danes te pa blokira, ko ga soočiš z dejstvi, ki jih ni sposoben argumentirati. In to na način Koprive; komentira in blokira, da je videti, da si ti odnehal in popustil pod težo njegovih nebuloz.
Ta verz je napisal Iztok Mlakar v pesmi " Ivo Balila", ki jo je posvetil vsem pokvarjenim politikom tega sveta. https://www.youtube.com/watch?v=PUBVSUd5okw
JJ arestant, Rupar arestant, Kangler arestant.... O kakšnih umorih pišeš, o umorih, ki so bili storjeni z orožjem, ki ga je preprodajalec orožja prodal v ex yu republike?
Gadni, tako sodstvo imamo. Kanglerjeve obtožnice so bile vse zavržene...lahko si ga dr...š na njih, ko vidiš sodnike! Na neznanem kraju, neznani čas...sodstvo, mediji, rdeči, levi..eno in isto.
JJ dela red, čisti 70 let svinjarije. Bravo👍👏🏼
Če si upajo levičarji in privilegirani brezdelneži, ki molzejo naš den
Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/poziv-ljudem-da-gredo-spet-na-ulico-a-za-janso-367681 - www.zurnal24.si
Če si upajo levičarji in privilegirani brezdelneži, ki molzejo naš denar....Pavle naš denar ? Ali nisi bil obsojen in v arestu ,ker si poneveril NAŠ DENAR ?
@zelena19,oni se ne trudijo toliko zaradi sendvičev.... .Tle je v igri vsako jutro metadon,pa so pol še bonusi in privilegiji v obliki trave, pijače,hašiša,heroina.... .
Rupar bo protestiral zoper brezdelne levičarji, ki ožemajo davkoplačevalce. Res je kar nekaj takih. Kaj pa on?? Sodišče mu je 2012 prisodilo, da mora vrniti protipravno premoženje. Ali si je s poštenim delom prislužil premoženje?? Mislim, da je enostavno kradel… ...prikaži več ali goljufal. Naj najprej demonstrirara sam proti sebi.!!!!!
Ha ha ha .. a ni to ono zmene ki se dela poštenega?
Pavel je bil nekoč pobudnik pregleda poslanskih mednožij, sedaj bi rad postal strokovnjak za vladna, ulična zborovanja.
Pejd si plenice zamenjaj.
Ti pa še to ne znaš zato pa hodiš posran po svetu.
Floki...pojd k mami po vzgojo ...smrkavc.
Jaz imam 57 let!!!!!
Evo, zdaj se mi še bolj smiliš!
Šala dneva. Bodo peli domobranske in belogardistične pesmi??Pa da vidimo koliko jih je teh pripadnikov nekdanjih naci paravojaških enot.
Protest in kontraprotest... diši na 90-te, Srbijo in Miloševiča...... Teatar SDS, novo-stara predstava, Janez Janša kak Sloba....
Daj bog, da se zgodi Milošević, samo Slovenčki nimamo jajc za kaj takega. Je pa le una teta od strica, ki ima nečaka, ki je v SDS in pol ne bi bilo fajn...
Ja, zelo zgodaj je Klobasarjev Pavel, kakor ga kličejo domačini, pokazal svojo rokomalharsko naturo. Že v vrtcu, je v naivnem prepričanju, da ga ni nihče videl, sunil par novih čevljev svojemu vrstniku, ki je potem ves presunjen ostal z pošvedranimi… ...prikaži več šlapami. Ker vzgojiteljica ni bila uspešna pri sezuvanju malega Pavčija, je šele ob prihodu Klobasarja starejšega, popustil pod težo trdih argumentov, in vrnil čevlje.
danilo24.Ne nakladaj kolikor vem ,ko je bil Pavel v otroških letih ni hodil v vrtec
asmas, Seveda je hodil, na Cankarjevi cesti v pritličju bloka je bil vrtec, ki smo ga obiskovali leta ¸1965/66, Rupar je bil moj sošolec, in ko je sunil tiste legendarne lakaste čevlje, sem bil zraven, bilo je vika in krika,… ...prikaži več ampak čevljev ni sezul dokler ni prišel ata.
Danes te pa blokira, ko ga soočiš z dejstvi, ki jih ni sposoben argumentirati. In to na način Koprive; komentira in blokira, da je videti, da si ti odnehal in popustil pod težo njegovih nebuloz.
Smrad si Pavel, smrad, ki se ga na delč zavoha; si se narobe sestavu, imaš rit tam kjer bi moral imet glavo, in bo smrdelo vse kar boš reku.
In kaj si ti? Drekač
Ta verz je napisal Iztok Mlakar v pesmi " Ivo Balila", ki jo je posvetil vsem pokvarjenim politikom tega sveta. https://www.youtube.com/watch?v=PUBVSUd5okw
SDS, zbirališče bivših in bodočih kaznjencev!
In na podlagi česa sklepaš na to? Seveda, brez argumentov, ne z diskreditacijami, lažmi, umori. BRAVO, ZLOBA
JJ arestant, Rupar arestant, Kangler arestant.... O kakšnih umorih pišeš, o umorih, ki so bili storjeni z orožjem, ki ga je preprodajalec orožja prodal v ex yu republike?
Gadni, tako sodstvo imamo. Kanglerjeve obtožnice so bile vse zavržene...lahko si ga dr...š na njih, ko vidiš sodnike! Na neznanem kraju, neznani čas...sodstvo, mediji, rdeči, levi..eno in isto. JJ dela red, čisti 70 let svinjarije. Bravo👍👏🏼
Toro... če nimaš žene, si ga dr... kar sam na svojega Kalimerota!
Če ne bo dovolj visokih dnevnic, sendvičev in avtobusnega prevoza, bo svečkarjev bore malo..
Za gospoda Ivana Janeza Janšo vse..... .Samo,da niso levi duševni bolniki in delomrzneži.
Pol si ga potegn, gospod Janša je desni komunist.
Ne govori neumnosti... .Če je on komunist,si ti vodenoglavi dvospolni socialni spodfukanec,ki kolesari ob petkih na Trgu Republike.
FlokiAlkoholik36, število tvojih komentarjev je v obratnem sorazmerju s tvojim intelektom, kaj če se rajši več nebi smešil..
samo da ne bo sendviče talal na naš račun
Lopov za lopova.
Kje se je pa ta zdaj kar naenkrat "našel"? Najprej sem mislil, da sem jaz zašel na "rumeni" magazin... sem moral prav 2x pogledat 😂😂😂
🐑🐑🐑 se že pripravljajo na opozicijo in demonstracije.
Obsojenec bo nekomu držal moralno pridigo in govoril o "molzenju našega denarja"??? A ima človek vsaj kanček sramu???
Vsi komaj čakamo ta shod! Nestrpen sem skoraj kot pred svetovnim prvenstvom... Da vas vidimo!
V zivljenju nisem molzel drzave. RUPAR jo je vsaj od 1995 do 2006. Verjetno pa kot zupan se mnogo dlje. Glede na obsodbo
Molzel jo nisi....,si pa vsak večer hodil po vaseh s pručko v roki od štale do štale.
Najmanj 70% Slovencev proletarska horda? Nanj zapor ni deloval prevzgojno. Bo moral lekcijo ponovit!
Če si upajo levičarji in privilegirani brezdelneži, ki molzejo naš den Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/poziv-ljudem-da-gredo-spet-na-ulico-a-za-janso-367681 - www.zurnal24.si
Če si upajo levičarji in privilegirani brezdelneži, ki molzejo naš denar....Pavle naš denar ? Ali nisi bil obsojen in v arestu ,ker si poneveril NAŠ DENAR ?
Obsojen.Že že.Pri komu pa??? Pri komunajzarskih ljudeh z bolno duševnostjo na sodišču republike Slovenije.
Bo pač še poleg Trohe imel Rupar svoj štant :D :D. Finančno se tak SDSu ne bo poznalo.
Sendviče ste dobili v petek vndar jih je menda ostalo še pol ker vas je bilo premalo
Ste jih pa dobili na Trstenjakovi.
@zelena19,oni se ne trudijo toliko zaradi sendvičev.... .Tle je v igri vsako jutro metadon,pa so pol še bonusi in privilegiji v obliki trave, pijače,hašiša,heroina.... .
Rupar bo protestiral zoper brezdelne levičarji, ki ožemajo davkoplačevalce. Res je kar nekaj takih. Kaj pa on?? Sodišče mu je 2012 prisodilo, da mora vrniti protipravno premoženje. Ali si je s poštenim delom prislužil premoženje?? Mislim, da je enostavno kradel… ...prikaži več ali goljufal. Naj najprej demonstrirara sam proti sebi.!!!!!