Slovenija

Razkrit del forenzičnega poročila o Black Cube. Golob: "Strah jih je!"

Komentarjev 51
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Plavi-mil 12:48 10.julij 2026.

Preiskuje naj se osebe, katere so bile omenjene v tem razkritju, ne pa kdo je to posnel, narobe svet, levičarji bi svoje rabote prikrili in preiskovali tistega, kateri je povedal resnico, butale.

• Jernej65 13:03 10.julij 2026.

V Janševi vladi so skorumpirani vsi od prvega do zadnjega. Tega sploh ne skrivajo več ampak napadajo medije, ki to obelodanijo. Najprej naj počistijo svojo nesnago, potem se naj spravijo čistit sosedov prag.

• Plavi-mil 14:04 10.julij 2026.

Tovariš jernej65 bodi enkrat v življenju pošten, ne lažnjivi levičar in si priznaj, da bi se moralo tukaj preiskovati osebe, katere so bile omenjene strani tvojih levičarskih kolegov in kolegic, ne pa tistega, kateri je ta kriminal obelodanil, prav ?

• Dieta 15:58 10.julij 2026.

Black Core in Black Cube sta podružnici Mossada, da se Izrael vmešava v volitve z namenom, da postavijo njim priljubljene politike. In to je Janša, ki podpira vojnega zločinca.

• Jernej65 17:12 10.julij 2026.

Plavi-mil, če sem proti Udbašu, ki je za spremembo nekoč bil zagrižen levičar, še ne pomeni da sem tudi jaz. Komunistov, Udbašev in pravih levičarjev nisem in ne bom nikoli volil.

• Plavi-mil 19:58 10.julij 2026.

Jernej PREISKOVATI OMENJENE OSEBE, zapomni si in ne blebetaj druge neumnosti

• Jernej65 20:01 10.julij 2026.

Plavi-mil, objavijo naj vse posnetke. Takšno zlepljeno skropucalo nima nikjer pravne podlage za pregon. Zanimivo bi bilo videti koliko desnosučnih se je prijelo na trnek in so jih izrezali iz posnetkov. Okoli Janše se zbira sama mafija.

• dare326 12:55 10.julij 2026.

Golob, kdo je Sovi naročil nezakonito oz prikrito snemanje stavbe opozicijske stranke? Za to bi moral nekdo v arest.

• Jernej65 13:05 10.julij 2026.

Imaš kakšen dokaz ali samo lajaš kot ostali Janševi psi, da bi bistvo svojega početja preusmerili drugam.

• Dieta 15:56 10.julij 2026.

Državna varnost je pomembnejša , predsednik države je pomembnejši, predsednik vlade je, vsi so pomembnejši kot SlovenskaDomobranskaStranka in njen sedež.

• popokatopetl 18:00 10.julij 2026.

Če hodijo tuji udbaši v stavbo opozicijske stranke, ni čudno da jo Sova snema.

• munja 22:43 10.julij 2026.

jernej65 imaš kakšen dokaz za to kar pisariš in lajaš kot vsi ostali psi brez dokazov??????????????

• Jernej65 05:24 11.julij 2026.

munja, Ja, imam dokaz, da je tvoj Janez nekoč bil levičar, Udbaš in komunist. Dovolj da se mi je zasral do smrti.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.