Slovenija

Pretres v Resnici: Stevanovića zapušča vidni član stranke

Komentarjev 28
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • eeee 10:53 25.junij 2026.

Čisto lahko, da bo enkrat prišlo na dan, da je stevo jajotov podtaknjenec. Jajo pozna dovolj policajev, bivsih in sedanjih, ki poznajo druge policaje. Kam svetovnonazorsko spada stevo, pa tudi ni skrivnost.

• mph2 11:06 25.junij 2026.

Pa to je jasno čisto vsem razen enim 5-6% volilcev. Eni zavedeni, drugi omejeni, tretji oportunisti, ...

• Ender3 11:25 25.junij 2026.

eeee 👍👏👏✍

• atamama 11:32 25.junij 2026.

Resnica je Janšev projekt, na dolgi rok, mu je uspelo. Tako kot je Izraelcem uspelo v elektroniko podtakniti eksploziv..... In mi, verjeli goljufu, kajne?

• eeee 11:39 25.junij 2026.

Moja zena mu je. Mene pa ni naplahtal.

• mph2 11:05 25.junij 2026.

Človek s hrbtenico, čestitke na spoznanju in pogumih besedah. Po mojem jih je še veliko, pa se samo še niso odločili za ta korak. Ali pa izkoristijo priliko kjer so zdaj, ker Lažni.Ca nikoli več ne pride čez prag.

• maček 13:11 25.junij 2026.

Čestitam in verjamem,da je težko delati s srbsko mafijo,ki vodi slovenijo,s pomočjo albancev.

Bozo53 10:55 25.junij 2026.

Na najboljše še čakam in to je kdo bo koga spodfukal Opankar Šiptarja ali obratno??

• Ender3 11:28 25.junij 2026.

Zelo dobra, poštena in izkrena poteza .. Naj mu še drugi sledijo. Motiti se je človeško..

• desyncx 11:45 25.junij 2026.

Stevič je nategnil volivce. Meni je čudno bilo že to, da je bil z Jašno na obisku v enem podjetju v zgornji Savinjski dolini, kakšen dan po volitvah. Najboljša je pa ta: Moč ljudem :D :D. Upam, da bo tudi ...prikaži več bo tudi to dobil, samo to je 1% verjetnosti. Že zdaj širijo influencerji propagando o protivladnih protestih. Potem pa greš v LJ pred parlament in kaj vidiš ?

• bobubob 11:26 25.junij 2026.

Dlje se Janša 'bori' s Kučanom, bolj mu je podoben. Sedaj si je omislil še lastnega Zokija. Počutim se kot nekdaj v jugovini, namesto Beograda Bruselj, namesto Kučana Janša in namesto JLA - NATO. Udba je ostala, cenzura pa tudi. ...prikaži več Žal mi je le tistih poštenjakov, ki so kljub vsemu govnu, ki se je nabralo v slovenski politiki, zbrali toliko poguma, da so šli ponovno v žerjavico po kostanj za svoje pišmeuharske sodržavljane, ki jim je prav malo mar za vse, da le imajo sami polno rit..

• suxi 13:48 25.junij 2026.

Člane počasi srečuje pamet. Prevarant stevo upam da prihaja stteznitev.

• Art 13:03 25.junij 2026.

Častno dejanje, saj se etičnost ne izkazuje v besedah, temveč v dejanjih in tam se pokaže - ali jo imaš, ali je nimaš.

uros8 13:01 25.junij 2026.

Nekateri nočejo živeti v smradu, ki se širi v stranki Resni.ca oz. stranki Prasi.ca.

• Anči 13:11 25.junij 2026.

Vsega spoštovanja vreden človek načel.

• Dieta 12:58 25.junij 2026.

To ravnanje je obratno od Mijića , ki je namenoma nategnil zaposlene in Stevota, ki je osebno pokvarjen in zato pokriva Mijića in je kot Janša obrnil politični plašč. So še vedno kateri pošteni v Resnici ? V parlamentu ne.

• Pipec 13:14 25.junij 2026.

Ne razumem. Ko se je vpisal v stranko je pristal v politiki in to mu sedaj ne paše. Če je sedaj razočaran, pa je edina rešitev, da se vpiše v mešani pevski zbor, upam, da je kje v bližini.

• Anči 13:56 25.junij 2026.

Lepo je napisal zakaj iz stranke izstopa, preberi ponovno! Nikjer ne piše 'mi ne paše'.

• Plavi-mil 13:57 25.junij 2026.

Kateri vidni član, prvič slišim za njega, ni bil izvoljen, pa ima nos do tal , bo šel probati drugam.

• slavauk22 11:12 25.junij 2026.

moč ljudjem pa to pranje možganov se nadaluje

• Ender.3 10:47 25.junij 2026.

in tako bo postal politično MRTEF,, samo v RESNICI je lahko nekaj pomenil, vsepovsod drugod bo kar nekaj časa politični vajenec

• mph2 11:05 25.junij 2026.

Po tvojem bi moral ostat jegulja še do konca mandata?

• eeee 11:08 25.junij 2026.

Saj sploh nima mandata. Med posranci ga ni, ali je kandidiral, mi pa ni znano.

• Ender3 11:21 25.junij 2026.

Evo tudi kletni aktivizem je pod vplivom Stevota. Ne dojamejo, da ima lahko vsak državljan svobodno mišljenje. Btw. potvorjen nick name vam ne pristaja. Je Odraz nemoči in brezumja..

• Pizdamaterina 11:45 25.junij 2026.

Sem mislil,da je izstopil najbolj poznani politik Resnice,Mijić.

• Ender3 13:27 25.junij 2026.

Prava enigma je, kako je ta Mijić pristal v DZ..Če pogled nanj je zgovoren..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.