Svet
311 ogledov

Pripravljeni so se tudi zadolžiti, da bi pomagali Ukrajini

Komentarjev 84
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jezero 07:28 04.december 2025.

Zelenski se hrabro bojuje brez lastnega denarja in lastnega orožja. Pravi državnik. Nemčija pa v recesiji.

• Idioti 23:14 03.december 2025.

Jaz se počasi pripravljam na ponovno aktiviranje služenja v podjetju kot stari NKVD ejec , ker sem slišal , da bodo po EU državah rabili lojalne i zavedne patriote , ko bo šla kampanija denacifikacije EU ! ! Mislim , ...prikaži večm , da bo proizvodnja stekla na Prešernovi z obrati na Bethovnovi in Ob Ljubljanici ! Dober pa je , da so v Dobrunjah končali namestitvene kapacitete !

ADImavasrad 20:02 03.december 2025.

Niti med ww2 niso posegali v premoženje centralnih bank v tujini. EU si bo na veselje murijev sama prestrelila obe koleni in si porušila vse mostove, da bi z RU, ki je naš naravni partner, še kdaj imela normalne odnose. ...prikaži več Imbecili pa ploskate.

jezeran 20:23 03.december 2025.

Ja nič na koncu bomo tako ali tako mi vse to plačali. Jebe se Ursuli kdo in kako, kot pri Pfizerju. 10% gre k njej in njenim podrepnikom

jezeran 20:24 03.december 2025.

In ja mi smo po volji naših politkov del vsega tega sranja

SlavaUkrajini 20:44 03.december 2025.

Te politike smo volili mi Evropejci in ti politiki počnejo točno tisto, kar želimo mi,ki smo jih volili.

SlavaUkrajini 20:44 03.december 2025.

To bo na koncu vse plačala Rusija, brez skrbi.

• Ender3 22:44 03.december 2025.

SlavaUkrajini, pazi Ursulinka ni bila izvoljena. In nič ne bo Rusija plačevala, ker bomo mi plačevali zaradi zablode Eu komisije te von lajdre ..

• Idioti 23:17 03.december 2025.

Prasec ukraiNski ti pejd volt Narkomana , nas pa na miru pusti in skenslaj se s takimi KRETENIIDIOTSKIMI KOMENTARJI -!

• Hixatow621 07:48 05.december 2025.

Urušulo so volili poslanci, ki so bili izvoljeni s strani evropskih volilcev. S tem sva jo volila tako ti kot jaz. Putina jaz nisem volil in naj spizdi z evropske zemlje.

• maček 19:48 03.december 2025.

Glupa eu, do amena.

ADImavasrad 19:56 03.december 2025.

treba je spizdit ven. Ti kurci nas bojo še v pravo vojno spravili

SlavaUkrajini 20:43 03.december 2025.

V vojni smo že,ampak zaenkrat nas na srečo branijo Ukrajinci. Ko nas ne bodo več, bomo najebali.

ADImavasrad 20:47 03.december 2025.

Stari, kje nabavljaš? Tole mora bit pa huda roba, da tko zadene.

• Ender3 22:41 03.december 2025.

SlavaUkrajini s čim in kom nas bodo branili. Ukrajina se politično, vojaško in ekonomsko sesuva..

• Idioti 22:58 03.december 2025.

ti Ukainska svinja od slavaua @ , mene oz. nas Slovence ni treba braniti . Oni so naši bratje , vi ste pa najpodlejši izdajalci skupaj s Poljaki , vseh Slovanskih narodov . Jaz vas sovražim in želim, da v ...prikaži veča v SLO krepate vsi do zadnjega , sam babe nam puste , da bo padla cena masaž !

• Idioti 23:05 03.december 2025.

Ender3 @ UA več ne obstaja kot država . UA rabi miljarde ne za boj ampak za funkcioniranje države , za plače javnim uslužbencem in podkupnine, ki jih proizvajalne sile države ne morejo več zagotoviti ! Do konca 2026 bo ...prikaži več pa tudi porušena , tako da tudi ukraincev ne bo na tem ozemlju ! Ko se bodo naselili Sibirci , pa bo UA jezik prepovedan !

SlavaUkrajini 16:25 04.december 2025.

Idiot, naši slovanski bratje so Ukrajinci. Rusi so mrhovinarska drhal z vzhoda, ki samo pleni, laže in ubija. Rusi še nobenemu slovanskemu narodu niso koristili - še lastnemu ne.

ADImavasrad 16:35 04.december 2025.

Ti si fukjen do amena. Rusi so Slovani glih tolk kot Ukrajinci. Imajo pa za razliko od njih povezavo z Nordijci z območja današnje Švedske, od koder izvira pleme Rusov in ki so kolonizirali območja, ki so jih poseljevali Slovani. Uči se zgodovino.

SlavaUkrajini 16:42 04.december 2025.

ADI, Rusi niso nobeni Slovani. Kaj si na glavo padel?! Rusi so potomci Vikingov in Mongolov. Predvsem pa so nacisti do kosti. Slovanski jezik so posvojili samo zato, da se lažje lažejo slovanskim narodom. Njihova filozofija je bila vedno ta, ...prikaži več, da pobijejo čim več Slovanov na njihovih osvajalskih in plenilskih pohodih.

ADImavasrad 16:48 04.december 2025.

Pojma nimaš. Ne bom sploh komentiral tvojih nebuloz, ker ni vredno z njimi zgubljat časa. Če je zate Zemlja ploščata, naj bo pač ploščata. Za ostale ni. Kar se pa nacijev tiče, poguglaj Stepan Bandera.

ADImavasrad 16:54 04.december 2025.

Btw, kako so lahko Rusi potomci Vikingov, če se je eno fucking vikinško pleme, Rusi, naselilo na območje, ki so ga že prej poseljevali Slovani???? Vikingi so se asimilirali in svojo kulturo združili s slovansko, genetsko pa so Rusi pretežno ...prikaži večo Slovani pa če se ti na glavo postaviš. https://en.wikipedia.org/wiki/Genetic_studies_on_Russians

Slayer 20:17 03.december 2025.

Kuzla!!!!!!!!!!!!!!

• Ender3 22:41 03.december 2025.

Ampak res !!!

CarZelenski 08:03 04.december 2025.

To kuzlo si izvolil ti, ko si volil Goloba. Poleg tega se prosim do Uršule obnašaj spoštljivo, ker si po njeni zaslugi varen in te Putin še ni strpal v gulag.

• bobubob 09:12 04.december 2025.

Kaj pa reči tistim, ki so volili tiste, ki so izbrali njo?

Slayer 09:26 04.december 2025.

Do hujskačev vojne, nimam ama čisto nič spoštovanja, če kaj,jih popolnoma preziram!!!

Slayer 09:27 04.december 2025.

https://www.logicno.com/politika/razgovori-putin-witkoff-konstruktivni-i-vrlo-korisni-eu-pokusava-da-se-uvuce-ali-ne-ide.html

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.