• Slovenija

"Še preden sem se doma sezul, so klicali, če lahko grem na naslednjo vožnjo ..."

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    kapucino 06:59 20.september 2026.

se da preverit. s pomočjo mobilnega telefona se da določiti položaj in koliko se je premikal.

• Kmodri_ 08:24 20.september 2026.

To družbeno koristno delo po Lažnjici....

• Ivo 07:01 20.september 2026.

Sedaj pa preverite še kako je z inštruktorji vožnje, ki vozijo nočne vožnje, nato pa takoj zjutraj nadaljujejo z vožnjami. Po 9 ur vsak dan. Oni pa imajo ustrezen počitek? Drugače je samo to, da sta v avtu samo dva… ...prikaži več ali trije in ne 9 oseb.

Iuckyss1 11:10 20.september 2026.

Revež je Black Cube predal "občutljive" dokumente, pa so ga preventivno učili letenja..

• Naklonsky 11:48 20.september 2026.

Ti iz svoje črne škatle na svoji buči ne vidiš realnosti. Zvrtaj si dve luknji za oči!

Iuckyss1 12:04 20.september 2026.

Raje slišiš "Mosad" ?

malonaokoli 14:31 20.september 2026.

Vsak je sam odgovoren za svoja dejanja in posledice slabe odločitve. Če si utrujen in si opravil delo po pogodbi , nimaš kaj popuščat delodajalcu, ki te izkorišča in postavlja v nevarni splet okoliščin. Tudi mi smo delali v treh… ...prikaži več izmenah in nikoli nisem sprejela dela preko svojih zmožnosti, ker je življenje bolnika presneto bolj pomembno, od življenja šefa, ki te izpostavlja napaki oz. tveganju nezbranosti.

• biro51consulting 11:37 20.september 2026.

Lepo

• AnzeSmolej 15:04 20.september 2026.

Sicer ni bil GoOpti ampak sem vozil kombi par let za enga nateguna. Vozja 12h ali več, 2h pocitka in takoj naprej 20ur in podobne fore. Zagovarjal se je kao da sem vmes imel caša 2h da sem spal ko… ...prikaži več sem čakal ljudi na kaki lokaciji. En kup odgovornosti in sranja za 1200 na mesec. Sem pa prevozil cel balkan, nemcijo do francije. Ampak nimaš kaj od tega "turizma"

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.