seveda je, če tako on misli, ne ve pa, da smo se avtohtoni ljubljančani že 1992 odselili iz Ljubljane, ker so jo politiki spremenili nazaj v jugoslavijo.
Že dovolj smrdi v LJ. Pučnikovo darilo , SDS sedež v LJ, Primc organizira proteste, zdaj pa bi še smrad iz Velenja. Me zanima kaj pravijo psihiatri o človeku, ki poškoduje spomenik ??? Ali mu je spomenik grozil ? Ali… ...prikaži več ? Ali mu ja kaj vzel ??
sami kriminalci ...res je, ljubljana je postala srbska enklava
Počakajte še 1 leto s temi volitvami, bom tudi jaz kandidiral, samo da odsedim to na Dobu.
A je sploh še kakšen čefur v Sloveniji, ki se ne tiši v politiko in posledično k državni joški za lagodno živlene?
Repečič je ljubljančan?hudiča.
seveda je, če tako on misli, ne ve pa, da smo se avtohtoni ljubljančani že 1992 odselili iz Ljubljane, ker so jo politiki spremenili nazaj v jugoslavijo.
Že dovolj smrdi v LJ. Pučnikovo darilo , SDS sedež v LJ, Primc organizira proteste, zdaj pa bi še smrad iz Velenja. Me zanima kaj pravijo psihiatri o človeku, ki poškoduje spomenik ??? Ali mu je spomenik grozil ? Ali… ...prikaži več ? Ali mu ja kaj vzel ??
Ravno pravšnji kandidat za članstvo Resnice !
Haha od vseh ki bodo kandidural za zupana LJ je Zoki se najbolj posten 🙈🤣🤣🤣
kdo ga financira. kje mu je program
Ali bo kokain in orožje brezplačno v LJ, če zmaga Repiććć???
A ima ta sploh volilno pravico, a ni Janšarevič odrezal Srbake.