Imamo samoizvoljenega predsednika, ki bi rad zanetil vojno med Slovenci. Odkar je on na oblasti, se je sovraštvo med narodom nesluteno razširilo in tak človek ne more voditi države.Ali njegovi sodelavci res nič ne vidijo. Dovolj je že osramotil Slovenijo… ...prikaži več v Evropi in svetu in sedaj bomo še plačevali za njegove grehe izbrisanim? Kaplar res ne more voditi držane!
...nisem komunist, sem pa čist Slovenec in spoštujem pošten slovenski narod...domobransko vlado in take bedake kot si ti pa preziram in upam, da boste kmalu končali v pozabi slovenske zgodovine...
Predsednik je postal zaradi nesposobnosti ića. Izbrisani pa podarjenega državljanstva niso hoteli sprejeti, ker so taktizirali in z odprtimi rokami čakali na južne brate, da bodo okupirali Slovenijo.
Potem izgleda da je JJ komunist in neslovenec. No ja glede na to da je JJ-jev ded Albanc in da JJ hoče biti na oblasti do smrti...Prav imaš strinajm se s tabo. JJ je komunist in neslovenec, zaradi… ...prikaži veči tega dela tak spor med Slovenci.
No ja, saj bo s Pahorjem dobil bolj poslušnega predsednika, ki mu bo na dušo pihal.
Iiii kako lepo ponavljajo da rešujejo slovenijo iz krize in nemorejo nič drugega delati, pravi cukrčki so.
Imamo samoizvoljenega predsednika, ki bi rad zanetil vojno med Slovenci. Odkar je on na oblasti, se je sovraštvo med narodom nesluteno razširilo in tak človek ne more voditi države.Ali njegovi sodelavci res nič ne vidijo. Dovolj je že osramotil Slovenijo… ...prikaži več v Evropi in svetu in sedaj bomo še plačevali za njegove grehe izbrisanim? Kaplar res ne more voditi držane!
Komunisti in neslovenci ste tisti, ki netite nestrpnosti!
Ivan je motena oseba, take treba zapret v varovano območje...nevaren je poštenemu slovenskemu narodu...
...nisem komunist, sem pa čist Slovenec in spoštujem pošten slovenski narod...domobransko vlado in take bedake kot si ti pa preziram in upam, da boste kmalu končali v pozabi slovenske zgodovine...
podpis
Če naj bi to držalo nam povej kaj je delal na proslavi zavedni komunist v prvi vrsti zraven mlade zdravnice.
Koliko si bo stal leta 1991 smrkavec? Jaz sem bil vpoklican - se boril - pa sem komunist, bumbar smotan!
Praviš, da si komunist moje sožalje, kako se počutiš, kot naslednik tistih, ki so pobijali civiliste po 2. sv. vojni, ne bi bil rad v tvoji koži.
Poglej si filmček o sodelovanju nacistov in komunistov na yutubu, potem pa se oglašaj.
ja ja potem se boš pa zbudil
Predsednik je postal zaradi nesposobnosti ića. Izbrisani pa podarjenega državljanstva niso hoteli sprejeti, ker so taktizirali in z odprtimi rokami čakali na južne brate, da bodo okupirali Slovenijo.
ti se ne boš nikoli
Predolgo si poslušal TITO PARTIJA.......... pa ti še zdaj odmeva
Predvidevam, da je pa tvoj najlljubši časopis Delo.
Potem izgleda da je JJ komunist in neslovenec. No ja glede na to da je JJ-jev ded Albanc in da JJ hoče biti na oblasti do smrti...Prav imaš strinajm se s tabo. JJ je komunist in neslovenec, zaradi… ...prikaži veči tega dela tak spor med Slovenci.
Ali res ne razumeš da si izrodek bele gardessfujj
BELA GARDA TUDI NE ZAKAJ SPLOH DELAJO PROSLAVE,DA VNAŠAJO PREPIR MED NAROD IN SE V OZADJU SMEJIJO.
Janša ima popolnoma prav! Komunisti so bili proti osamosvojitvi, zato nimajo kaj počet na proslavi. Vključno s Turkom!