Avto /avto/avto-nasveti
5464 ogledov

Prva celoletna pnevmatika z oceno "zelo priporočljivo"

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • optimist11 08:24 30.november 2024.

Vozim že 6 let in zadovoljen s ceno in kvaliteto.

NickMason 08:30 30.november 2024.

potem je že skrajni čas da jih zamenjaš

• optimist11 08:35 30.november 2024.

ha,ha, Sem navedel kako dolgo jih že uporabljam. Drugače, sem jih pa letos po 60000km in še 4mm profila zamenjal.

NickMason 08:37 30.november 2024.

Ja ,jaz sem tudi imel 4mm ,viking, slabe so,zdaj pa presenečen na novih,Sailun,prav fajn se vozi

• Toma 09:30 30.november 2024.

Glede na moji 45.000 na leto se moje pnevmatike nikakor ne morejo postarati. Pozimi vozim zmagovalke na mokrem, saj na sneg zapeljem le še 1x, 2x na leto. Letne paso kompromis med kotalnim uporom, obrabo in oprijemom na mokrem. Viking, ...prikaži več Salun in druge čunga-lunge pa prepuščam strokovnjakom za zimske, ki so ”kao” celoletne pnevmatike ;-)

• Burja 10:32 30.november 2024.

Zimska kot celoletna! Nam se obnese v praksi bolj kot kakšna letna guma na mokri cesti. Evo, moja ima že tretje leto michelin alpina 6 gor in pravi, da so boljše kot vse letne in zimske skupaj. Odvisno pa je, ...prikaži več kje živiš, kako voziš itd. Meni, ki imam do službe malo km. zdrži zimska kot celoletna štiri leta brez težav. A to sem jaz in moj način vožnje.

• Toma 10:51 30.november 2024.

Pravljica za butalce! Mama kot strokovnjak?! Kvečjemu za lonce!

• Burja 10:58 30.november 2024.

Mama vozi bolj dinamično kot očka. Še vsakič ko je možno, ji povem - vozi počasi! Butalci gor ali dol, nam se obnese in deluje v praksi brez težav.

• rd2dmk2 10:53 30.november 2024.

prvo leto so ok, drugo - no ja. ampak tudi zimske imajo težave, če se nekdo z zimskimi vozi po zgornji gorenjski jih bo rabil do zofke in če bo vmes moral parkrat do kopra jih lahko že pošteno zapeče, ...prikaži več potem so pa za v kanto. drugič pa nekdo , ki živi ob AC in mu nitreba vsak dan na Korensko sedlo lahko tudi z letnimi današnjo zimo preživi. tisti ki pa živijo tam nekje recimo Petrovo Brdo, tam se pa rabi učit še ketne montirat.

• Rim 08:44 30.november 2024.

Še vedno so samo celoletne. Slabe pozimi, nemogoče v snegu in drseče na vročem asfaltu. Torej je treba celo leto previdneje voziti. In menjati jih je treba enkrat pogosteje kot posebej letne in posebej zimske. Torej tudi s tem ne ...prikaži več pridobiš skoraj nič, razen povečanega rizika dragega popravila pločevine.

• GIRL05793128 04:13 30.november 2024.

🍓 Seks klepet s pravimi dekleti 18+ 👉 𝐖𝐖𝐖.𝐘𝐄𝐒𝟒.𝐅𝐔𝐍 💦 id06497662

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.