Ker nisem bil tam.., a je res,da je "=0-a" ali "mama, pomag mi" ali "a snemas", res z malo koruze v plehnati posodi zvabil "JTPM"na oder!??? Oink, oink...
Lu.ckyss To pa res. Moja vedno jodla, kaj je ta ali ona dobila za 8. marec pa za ta in oni praznik (ene rože, pa bombonjere pa ne-vem-kaj-še), jaz pa pravim, da ima ona praznik in 8. marec vsak dan,… ...prikaži več ko vlačim v bajto in plačujem vse, kar nucamo, da živimo, kot živimo. Pa da bi lahko za da denar kupil celo cvetličarno.
Jao, pa ne s to lovačo, čet katero je šlo že vsaj 5 avtobusov ... Mislila sem, da je prof. dr. Golob pametnejši moški. Na faksu se ga spomnimo kot inteligentnega, zahtevnega, a človeškega in zabavnega predavatelja, zdaj so mu… ...prikaži več pa očitno možgani padli v hlače.
Holobovi ustvarjalci javnega mnenja so morali dobiti žensko s katero se navidezno petlja, saj to izboljšuje njegov javni rating in ustvarja navidezno normalnost. Plačilo, ki ga ta ženska prejema za vlogo navidezne ljubice je skrivnost, ki se bo mastno poznala… ...prikaži več le na njenem računu. Skrivnost pozna tudi njegova bivša žena. Folk je dobil kost za glodanje o njegovi normalnosti ,ozadje pa ni za javnost. Diverzija holobovih plačancev je s tem uspešna. Narod je glup ( prosto po Jelinčiču).
Jaka, a ti veš Kaj Je Največji Problem Lepih žensk ??? Če so toliko Bolj lepe na Zunaj, So Toliko Bolj Grde na Znotraj !!! ! !! To Je Njihov Največji Problem !!! ! !!! Ker So Že StaroEgipčani Dobro… ...prikaži več Vedeli, da Bolj, kot je ženska lepa na zunaj, toliko Bolj Je tudi Zabitoneumna !!! ! !!! In dandanes ni žal še NIč drugače !!! ! !!!
Vsi moški imajo damo na svoji desni strani...Dr.Golob ima spremljevalko na levi. Bi pa spremljevalka resno potrebovala svetovalca za oblačenje v protokolu...To kar ima na sebi je neprimerne barve. Vedno je bilo tako, barva moške kravate mora biti skladna z… ...prikaži več barvo obleke partnerice.
Nemogoče, ker ima lastno varnostno službo. Ni več kampanija, da bi bil dostopen javnosti. Nekateri komentarji so res pod nivojem ampak, ko se glava "vodje" države preseli v glavo v gatah, so zasluženi.
Gluma za javnost! Punca je plačanka!
Si ti tudi slišala, da je topli?
LOVAČA
Nič mu ni sveto, ne zakon, ne družina in tudi politika in morala ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Govorita o svetosti svojega bednega početja. Primitivnost plačanega aktivizma.
Ker nisem bil tam.., a je res,da je "=0-a" ali "mama, pomag mi" ali "a snemas", res z malo koruze v plehnati posodi zvabil "JTPM"na oder!??? Oink, oink...
Včasih so jim rekli plačane spremljkevalke, danes so lobistke, pravi ptičji spremljevalec pa čaka doma.
Plavi-mil ti spadaš med plačane spremljevalce sektaškega maloumja.
Če kaj vem, ga doma čakata 2 otroka.
Ja spremljevalke,lobistke,vplivnice,duc 1 je še najbolj blizu: Lovača
Največ ti pobere tista, ki nosi tvoj prstan...
Lu.ckyss To pa res. Moja vedno jodla, kaj je ta ali ona dobila za 8. marec pa za ta in oni praznik (ene rože, pa bombonjere pa ne-vem-kaj-še), jaz pa pravim, da ima ona praznik in 8. marec vsak dan,… ...prikaži več ko vlačim v bajto in plačujem vse, kar nucamo, da živimo, kot živimo. Pa da bi lahko za da denar kupil celo cvetličarno.
dominik87 meni pa je oznaka kopriva bolj blizu. Bolj zdravilno deluje tudi v praksi.
Jao, pa ne s to lovačo, čet katero je šlo že vsaj 5 avtobusov ... Mislila sem, da je prof. dr. Golob pametnejši moški. Na faksu se ga spomnimo kot inteligentnega, zahtevnega, a človeškega in zabavnega predavatelja, zdaj so mu… ...prikaži več pa očitno možgani padli v hlače.
Madona nekoč na faksu, danes pa na forumu. Kaj za vraga se prikletnim dogaja jih še maloumje zapušča.
Odkod inf, da je profwsor?
država nam dobestno propada, ta gnida od Goloba se pa z zgonjenimi lajdrami okol kaže...fajn...volilci Goloba ste lahko res ponosni nase.
Soljatar tista, vaša država je, že davno propadla ostalo je samo noriško kraljestvo 🐑🐏🐐
Matr tale pa izgleda zgonena
Holobovi ustvarjalci javnega mnenja so morali dobiti žensko s katero se navidezno petlja, saj to izboljšuje njegov javni rating in ustvarja navidezno normalnost. Plačilo, ki ga ta ženska prejema za vlogo navidezne ljubice je skrivnost, ki se bo mastno poznala… ...prikaži več le na njenem računu. Skrivnost pozna tudi njegova bivša žena. Folk je dobil kost za glodanje o njegovi normalnosti ,ozadje pa ni za javnost. Diverzija holobovih plačancev je s tem uspešna. Narod je glup ( prosto po Jelinčiču).
ampak ta Golob je pa še večji debil kot sem si mislil da je...in ta gnida nam državo fura???...bolano, ni čudn da gre vse u kurac...
utemeljitev tvojega zapisa?
Soljatar ti si žal že dolgo v kurcu pa, še vedno nabijaš enoisto kot gojen kletni papagaj.
Kako je ta ženska na pogled ogabna. Le kaj vidi na njej?
Na njej vidi diskretnost. Punca je plačanka, če veš kaj mislim.
Na njej vidi sebe..hehe
Sej ni z njo. To je predstava za javnost. Doma ima 'njega'.
levakarji kot levakarji...brez morale in brez stila...niso za drugam kot za na Balkan...
Vrati konju glavu.
"Lepotica ga je pospremila na uradni dogodek." C. R., pejt si ti očala nabavt.
Ta ženska pa ni lepa. Daleč od tega.
Jaka, a ti veš Kaj Je Največji Problem Lepih žensk ??? Če so toliko Bolj lepe na Zunaj, So Toliko Bolj Grde na Znotraj !!! ! !! To Je Njihov Največji Problem !!! ! !!! Ker So Že StaroEgipčani Dobro… ...prikaži več Vedeli, da Bolj, kot je ženska lepa na zunaj, toliko Bolj Je tudi Zabitoneumna !!! ! !!! In dandanes ni žal še NIč drugače !!! ! !!!
sami prizadeteži, ki so jih močne ženske povozile :))) pa objavita svoji babi na Žurnalu, da še njih malo pokomentiramo, ajde!
Vsi moški imajo damo na svoji desni strani...Dr.Golob ima spremljevalko na levi. Bi pa spremljevalka resno potrebovala svetovalca za oblačenje v protokolu...To kar ima na sebi je neprimerne barve. Vedno je bilo tako, barva moške kravate mora biti skladna z… ...prikaži več barvo obleke partnerice.
Je pač na nizkem nivoju Klakočarke!!!!!!!!!!!
Se strinjam, bleščeča obleka za na to proslavo ni bila primerna.
Sedaj nas bodo aktivisti poučili o kulturi oblsčenja in bontonu. Kam smo prišli slepci bi slepe vodili.
Pa poglejmo to stvar še malo z zabavne plati. To pot je fant mislil z glavico, ki nima z možgani nobene veze!
Pri njemu ima. Vlado vodi z malimi možgani glavice!
No, prikletniki sledi vam skupinsko onaniranje..nekaj na damo, nakaj na Goloba in večina na JJa...
Jja imate vi radi, ostali vemo, da je to samo krinka. Golob je topli
Ljubezen na prvi pogled v tošl Goloba, kam pa drugam, saj niti ne vemo a ima golob dovolj dolgega pimpeka, da pride do štale
Čisto pašeta skupaj oba enako stara uživajta in plešita.
Ana77 tudi sam se s tem ne obremenjujem. Samo lošem kurcu vsaka dlaka smeta..
To pa je res, orkestrirano prikletno onaniranje maloumnih up.imen iz Trstenjakove. Odkod jim pa takšno samo/všečkanje pa, je drugo vprašanje.
Berem te vaše skrajno žaljive komentarje o g. Golobu, za bruhat, povejte mu to v obraz Solatarji če si upate!!!
Nemogoče, ker ima lastno varnostno službo. Ni več kampanija, da bi bil dostopen javnosti. Nekateri komentarji so res pod nivojem ampak, ko se glava "vodje" države preseli v glavo v gatah, so zasluženi.
Kadarkoli samo pripelji ga