Slovenija
12248 ogledov

Prve poteze SDS: Trojici nezvestih nakazali, naj se presedejo

Komentarjev 78
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Iuckyss 08:37 21.februar 2024.

Prve poteze SDS: Trojici nezvestih nakazali, naj se presedejo.....In Janez je zahteval, da se Irglova ostriže saj so ji lasje zrasli v SDSsu...Idioti prevarantski..

• puelasedulaest 14:30 21.februar 2024.

Upam, da bo končno Logar dobil dovolj glasov na volitvah in Janše več ne bo rabil!!!!!!!!!!!!!

Iuckyss 14:39 21.februar 2024.

Logarjevi glasovi so Janezovi...Logar je le potrčko..

• Ender3 18:01 22.februar 2024.

Če ne verjameš JJ zakaj bi to Logarju. Sicer pa v SDS nikogar ne izključijo tako je zadnjič Jajo trdil Slaku. Ali ti ljudje ne vedo več kaj govorijo. ?

• rogixl 08:55 21.februar 2024.

Show za naivneže.

Garancija 08:27 21.februar 2024.

Joj joj joj,da že glava peče

Firefly 09:44 21.februar 2024.

burleska za naivne ovce,scenarij in režija puklastega

• a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 09:19 21.februar 2024.

Je treba malo zaostrit situacijo, ker folk še vedno ne naseda, da gozdarjevi niso SDS-ov derivat. Pa bi moralo biti vsakomur jasno, da je to navaden show, glavni lutkar pa je Jajo. Se Brejc je to precej direkt povedal, ko ...prikaži več je rekel da gozdar brez Janeza ne bo ustanovil stranke. Scenarij je torej naslednji: zdaj bomo gledali, kako bo gozdar do volitev stopnjeval "distanciranje" od Jajota, da bi ustvaril vtis, da on ni jajotovo dete, da bo potem tik pred volitvami ustanovil novo stranko. Seveda bo

• a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 09:26 21.februar 2024.

.. takoj po volitvah tekel Jajotu v objem. Z glasovi volivcev,ki bi tej prozorni igri nasedli. Glede na zadnje javnomnenjske raziskave bi Jajo na volitvah dobil okoli 40% opredeljenih glasov, gozdar pa bi mu zagotovil potrebno razliko glede na to, ...prikaži več da se Jajo ne more zabesti na nosonjo, ki se zaklinja, da v jajotovo vlado ne gre.

• Nevica 09:46 21.februar 2024.

Ja, in kaj potem??? Boš kupil orožje in vse Slovence, ki se s tabo ne strinjajo postrelil? Ali si sposoben dojeti lastno nedemokratičnost? In izbire, ki te čustveno osrečujejo, praznijo pa tvoj žep, zmanjšujejo vsa življenjska pričakovanja in tvojo varnost????? ...prikaži več Naj vendar bo politika in naj si konkurira z rešitvami za Slovenijo, ne s pogubo!

• a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 09:52 21.februar 2024.

A si ti fukjena? Kdaj te je en dobro nategnil? Najbrz je tega že celo večnost. Uboga revica.

• a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 09:53 21.februar 2024.

Ukvarjaj se z napisanim, ne z mano.

• Ender3 18:05 22.februar 2024.

Revica si bral kronologijo 27 koruptivnih afer velikega vodje. Morda lahko kakšno relativiziraš ne moreš pa vseh. In to nas vodi v pogubo...

• Kondor 09:50 21.februar 2024.

Lepo, da že zjutraj slišim en dober vic čeprav je iz sekte.

Anion6anion 10:58 21.februar 2024.

SDS demokracija.

Leon 09:02 21.februar 2024.

Janez se seli v Izrael ? https://vecer.com/slovenija/foto-medtem-ko-se-slovenija-zavzema-za-premirje-je-janez-jansa-v-izraelu-predstavljal-lastna-stalisca-10350723

• Nevica 09:43 21.februar 2024.

Po tej logiki Golob prevzema vodenja HAMAS - najbrž mu diši 100 kaminov pomoči na dan.....počutil bi se kot v GENI - denar leti na kup...Pogovori s Katarjem so že v teku.

• Ender3 18:10 22.februar 2024.

Revica kaj pa, če se najde nekdo iz vrst Hamasa in reši ter osreči Slovenijo pred političnim kriminalcem, ki dela že 30 let v škodo in napredek lastne države.

• Friderik1950 08:42 21.februar 2024.

V mladosti smo živeli v dvojčku s skupno verando s sosedi, ki so imeli pridnega psa mešančka. Ime mu je bilo Zvesti.

• a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 09:56 21.februar 2024.

Tole je bolj pudelj 🐩

• Nevica 09:59 21.februar 2024.

Ni bil psička Luda Mila?

• Nevica 09:59 21.februar 2024.

Žlahtna pasma iz Murgel?

• a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 10:04 21.februar 2024.

Ljudmila ima več jajc, kot vsi ostali Korenjaki na desni skupaj. Že zdavnaj je povedala vse o Jajotu in je zaradi tega odletela. Njeno mesto je zasedel nosati, ki zdaj govori kaj? Da v jajotovo vlado ne gre. Zakaj je ...prikaži več torej morala odleteti Ljudmila? Se nekaj: ko je na SDS-jevem partijskem zletu izjavila, da je "treba vec demokracije," so jo izžvižgali. To vse pove o tem, kakšni butnglavci so volivci SDS. Razlaga je samo ena: gre za prefarbane boljševike, ki se ideji diktature nikoli niso ...

• a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 10:05 21.februar 2024.

... odpovedali. Le da so diktaturo proletariata zamenjali za osebno diktaturo velikega vodje. Ein Volk, ein Fûhrer.

• Ender3 18:21 22.februar 2024.

Poveš nekaj krepkih čez Janeza in trajno padeš v nemilost velikega Vodje. Zamerljivost je še ena velika vrlina tega čudežnega dečka osamosvojitve.

• popokatopetl 09:02 21.februar 2024.

Načeloma bi bila čisto dobrodošla kakšna razumna stranka na desni, ki je ne bi furali slabo prefarbani komunisti in radikalci. Ampak dokler je vsem jasno, da bodo tile "novi" tudi če se odcepijo oz jih izločijo oz karkoli po naslednjih ...prikaži več volitvah če pridejo čez prag v Janšatovi koaliciji, to žal nič ne pomaga. Janša že desetletja dokazuje, da je na našem desnem polu zmagovita strategija ločevanja na podlagi podpihovanja starih zamer.

• a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 09:39 21.februar 2024.

Itak je vse skupaj jajotov projekt, ki preko gozdarja ustanavlja SDS2, ki bi SDS zagotovila večino za sestavo vlade. Še Brejc je rekel, da gozdar "brez Janeza ne bo ustanovil stranke." Ampak do tega ne bo prislo prej, kot dober ...prikaži več mesec pred volitvami. Do takrat pa bomo gledali show "gozdar ni Jajo".

• Nevica 09:40 21.februar 2024.

Glej, nova stranka je smiselna, če ima drugačen program. Tega lahko URESNIČUJE v vsaki koaliciji. Najmanj možnosti ima IZVEN parlamenta. Če ti desno koalicijo kategorično zavračaš, čeprav so za njo interesi precej velike skupine Slovencev, jim odrekaš pravico do demokracije. ...prikaži več To levičarji zadnja leta ves čas počno in ni prav. Potrebujemo dobre programe, vseeno s katere strani pridejo. Da bomo živeli bolje! To bi moral biti cilj vsakega volivca.

• Nevica 09:41 21.februar 2024.

Pacienti z jojofobijo UNIČUJEJO SLOVENIJO.

• a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 09:45 21.februar 2024.

Ma kaksen drugačen program??? A ti to resno verjames? 🙄 Samo največji naivneži nasedajo tej igri. Program je Jajo. SDS je Jajo. Gozdar je Jajo. Desnica je Jajo. Zato pa je tako, kot je.

• a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 09:51 21.februar 2024.

P.S. ne vem sicer, komu odgovarjaš, ampak s tem, ko nekdo "desno koalicijo kategorično zavrača," nikomur ne odreka ničesar. Jo pač zavrača, do česar ima vso pravico. In če "so za njo interesi precej velike skupine Slovencev," potem ne vem, ...prikaži več zakaj se razburjaš. Se pa lahko samo čudim, zakaj potem desnica nima oblasti vseh 30 let. Nekaj ne štima v tej tvoji teoriji.

• Nevica 10:39 21.februar 2024.

Kategorično zavračanje se ne ukvarja z vsebino. S katagoričnim zavračanjem desnih programov, ki so bili konstruktivni, smo dobili Goloba. Ti si pač tako prepričan, da misliš, da gre ljudem sedaj dobro? Ja, pa žal ni tako! To je rezultat kategoričnosti! ...prikaži več Taka demokracija ni demokracija. Kadar pravici ne sledi odgovornost, pravica ni pravica....ampak zloraba pravice.

• a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 11:59 21.februar 2024.

Govorim o vsebini mojega komentarja. Ne maram, da se sogovornik ukvarja z mano, ne pa s tistim, kar sem napisal. To ni nivo normalne diskusije in civilizirani ljudje tega ne počno. In še: nikjer nisem napisal, da gre ljudem sedaj ...prikaži več dobro. O pravici, odgovornosti in zlorabah, izigravanju, neupoštevanju in direktnem kršenju zakonov (celo takih, ki so jih sami pisali) pa raje ne bi. Smo prejšnji mandat videli toliko tega, da bi imel preveč za pisat, pa nimam časa.

• Nevica 12:27 21.februar 2024.

Oooo, pa bi bilo dobro vedeti kaj o tem!!! Čisto zares! Ker pod Janševo vlado se je začel načrtovati boj proti korupciji - tisti iz globokih omrežij, ki so razlog, da nobena leva vlada ne more izvesti nobene reforme!!!! Tudi ...prikaži več če bi imela dober namen! Kar razpiši se! Pa ne prosim o maskah in respiratorjih, kjer je vseeno v vladi šlo za dober namen, ponudniki pa so zlorabljali stisko....je bila želja po učinkovitem sodstvu taka groza? Ljudje po 10 let čakajo na dediščine, prej vse propade itd...

• Nevica 12:30 21.februar 2024.

Entam? Vitka država? Učinkovita uprava, hiter servis državljanom? Je to slab cilj? Ja, so nekateri takoj kolesarili. Prestrukturiranje gospodarstva? Uuuuu, groza, le zakaj bi se posvetili panogam, ki prinašajo višjo dodano vrednost??? Sindikati so šli v zrak, da je to ...prikaži več načrtvoano izkoriščanje ljudi? Joj, a res???? Tvoji mediji so te napumpali proti dobrim ukrepom....ti si pa nasedel....Si sploh v resnici kdaj pogledal janšev program za napredek Slovenije, katere projekte je podprl?

• Nevica 12:34 21.februar 2024.

Je bilo res tako grozno, da je posredoval za širiši vpis na medicinki falkuteti? Zločin, kenede? Da je dodelil nekaj kohezijskih sredstev na strojno fakulteto, ker imamo deficit strokovnjakov s tega področja? Ja, je Mesec povedal, da nimamo preveč sociologov??? ...prikaži več Še večja groza, začel je graditi novo bolnišnico in gotovo bi izpeljal obnov ljubljanskega Kliničnega centra? Grozno, pridobil je sredstva iz EU. potem jih je Golob ZAVRNIL, ker ni bi sposoben izpeljati projektov!!!

• Nevica 12:37 21.februar 2024.

Mene pa res zanima kaj je bilo tako grozno pod janšo? Pomoči gospodarstvu, da so bili ljudje lahko na čakanju, ko je najagresivnejša oblika DELTA kosila med ljudmi? Pomoči za podporo turizmu? Ali pa je res tako grozno, da so ...prikaži več se trudili zajeziti epidemijo s prepovedjo durženja. Saj bi v enem tednu delovalo, če ljudje ne bi goljufali in prenašali virusa toliko časa, da je kdo umrl..... Osebno sem dovolj strokovno podkovana za spremljanje parametrov, ki kažejo na napredek ali nazadovanje....

• a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 12:40 21.februar 2024.

Ti bom zvečer odgovoril. Imam delo.....

• Nevica 12:41 21.februar 2024.

In dovolj poštena, da bi ga opazila napredek pod levo vlado CE BI BIL!!!! Kaj pa ti in komentatorji tvojega kova? Kaj je v resnici z vašo vsebino??? In argumenti???? Razočarana sem nad vašimi pisarijami!!! Eno samo sovražno nabijanje! Utemeljitve ...prikaži veče pa strahotno skromne! Ker Golob ni v redu, a je levičarski izbor, dejmo spet po Janši. Zakaj že? Ja, ni naš. Grozno je bilo.????

• Nevica 12:47 21.februar 2024.

Pa lepo prosim, skoraj sto leto po drugi svetovni vojni, ne mi nabijat o indijancih in kavbojcih. Sem Titov pionirček, ki je verjel v bratstvo in enotnost in uspeh poštenega dela....za komunistične poboje sem izvedela šele po osamosvojitvi. Bila sem ...prikaži večm bila totalno pretresena po filmih Neretva in Sutjeska in še bi se našlo. Sem iz partizanske družine, a mi ni bilo jasno, moj oče je bil v KP, da je lahko študiral v Ameriki in postal direktor, sosed je bil pa v UDBI, nismo si upali govoriti na glas!

• Nevica 12:50 21.februar 2024.

Mojega sošolca na gimnaziji so preganjali zaradi politične špijonaže, ker so ga zanimale rakete in amriške in ruske, pa smo bili vsi "pankerji" V to smer gre Golob!!!! Že čakam, kdaj me bodo zablokirali..... jaz pojma nimam kje je Trstenjakova, ...prikaži več tako da smo si na jasnem!

• popokatopetl 13:01 21.februar 2024.

Sorči Nevica, ni mi treba razlagat zakaj JJ spada majke mi, majke mi, majke mi, V PENZIJO! Je že imel svoj čas za napredek, pa ni bilo nič kej prida od tega. Sicer sem sredinsko usmerjen in nimam nič proti ...prikaži več zmerni desnici, imam pa veliko proti politikantom tipa JJ in njegove slabo prefarbane komunistične tovarišije. In zato ne morem podpirat nikogar, ki se od JJ ne distancira.

• Ender3 18:16 22.februar 2024.

Nevica nimaš šans dobiti kak všeček razen, če si ga sam pripneš..Nabijaš nekonstruktivno in navijaško, protiplačilu čeprav, imaš kao gimnazijo. Si bil morda sošolec lepi Evi I.

• Dejan Vehovec 11:04 21.februar 2024.

Tako se to dela, bratsko in enotno po Tit..... pardon, po Janševi poti. Kako bo desetletja ostal in bil dosmrtni maršal twito u svoji komunajzarski sekti, če mu bodo nehvaležneži takole solirali. Po kolenih bodo prišli nazaj k njemu v ...prikaži več koalicijo, bodo že še videli. Se strinjam s tisto plemenito barabo, ljudje smo neumni. Sam kaj ko nismo oziroma niso vsi neumni.

• Pierre 11:08 21.februar 2024.

Revolucija žre svoje otroke, po zgledu (preoblečenih) komunistov!!!!

• igorgeus 18:06 21.februar 2024.

hahaha kaksna predstava za javnost. bodoci volilci logarja pa nasedajo.

• bobubob 13:20 21.februar 2024.

Samo upam, da se redno protikovidno cepijo z vsemi poživitvami. Vsi v tem parlamentu. Seveda najprej poslanci SDS. Prvi pa njihov vodja. Včasih so se vojskovodje borili v prvih vrstah, bolj pa se 'kultiviramo', bolj se poveljniki skrivajo. Se je ...prikaži veče tudi kdo od naših skril za videz precepljenosti? Zgolj retorično, odgovor poznam.

• atamama 18:16 21.februar 2024.

Nekaj mi ni jasno. Kaj poslanci niso neodvisni? In hudiča, če so neodvisni je s podpisovanjem izjav nekaj hudo narobe. Če poenostavim, ko bo JJ imel slab dan ali napad ''vodenja'' in bo ukazal skakanje čez okno, bodo podpisniki sledili ...prikaži veči volji vodje stranke? Kje je tu ustavno sodišče? Ali ni to eden od dodatnih argumentov, da se jim zniža plače, če ne reagirajo ob tako očitnem kršenju ustave? Hudo, fej in fuj, take smo volili, mi voli?

• Ender3 18:27 22.februar 2024.

👍 pridružujem se tvojemu razmišljanju 👏👏

• onxxx 10:47 21.februar 2024.

Lepo je sedeti na dveh stolčkih in se delati pametnega tako ali tako od njih ni v parlamentu nič razen da ves čas prčkajo po telefonih, tablicah in prenosnikih ker se jih debata očitno ne tiče. Seveda pride pa plačica in to je bistvo.

• leonardo 13:22 21.februar 2024.

O delajo, delajo zdraho.

• Ender3 18:25 22.februar 2024.

onxxx najdi mi mi politika, ki kot obsojenec sedi v parlamentu in prejema plačo davkoplačevalcev..Če ne najdeš odgovor na Googlu pa poizkusi chatGPT..

• Nevica 09:28 21.februar 2024.

Včeraj sem padla na rit. Aleš Rezar, član SVOBODE, je postal predsednik priskovalne komisije, ki preiskuje Golobovo vmešavenje v delo policije v primeru Bobnar-Lindav. Zakaj ni komisije prevzel kar Golob in vem lepo še enkrat v faco razložil, da s ...prikaži večs tem nima nič? Vsi Slovenci bi takoj verjeli!!!!! Golobve resnice je večina že naštudirala....

Firefly 09:46 21.februar 2024.

bi blo boljš da bi padla na kuracc bi manj opletala po forumih

• Nevica 09:48 21.februar 2024.

Tvoja inteligenca vedno najde rešitev! Si mogoče levičarski kulturnik?

Firefly 10:10 21.februar 2024.

zaenkrat sem še vedno desničar je pa res da mi grejo na jetra razni butli tvojega kova

• onxxx 10:49 21.februar 2024.

Ti desničar hahahah vic stoletja.

• Ender3 18:30 22.februar 2024.

Ampak troli ste pa štosarji posebne vrste. Služite kot, kulinarični pripomoček Janezovi sekti. Uboga je politika, ki rabi takšno vrsto maloumne propagande..

• Nevica 10:32 21.februar 2024.

Levičarski demokrati so vedno navdušeni nad politično konkurenco. Vsem bi nalili polonij v čaj! Sebe pa ne bi izboljšali za noben denar na planetu!

• janez-ne-jansa 13:16 21.februar 2024.

Nevica, kaj ti si najnovejše omejeno kletarsko trobilo?? Je treba nove nicke izmislit, da kretenizme isti sektaški debili pišete?

• leonardo 13:25 21.februar 2024.

Nevica - novo ime? Ali se zato tako napihuješ ker misliš kandidirati na listi za evropski parlament?

• Ender3 18:32 22.februar 2024.

Revica je pravo up.ime, ki o uporabniku tega imena veliko pove..

• Nevica 09:56 21.februar 2024.

Logar je pri ljudeh zelo priljubljen. Pametno bi bilo ljudem ponuditi napredno politiko. Konstruktivno politiko, ki bo izničila ideološke razprtije in vodila Slovenijo v boljše čase. Razklana Slovenija je sama sebi največji sovražnik - prav razkol je pospeševalec korupcije.....Sodelovanje je ...prikaži veče pomembno, a ko o njem govorijo ustaljeni levičarski liderji, ljudje že vedo, da gre za prazne floskule....Levica potrebuje vsebinsko prenovo.

• popokatopetl 13:04 21.februar 2024.

Nevica, pozabljaš KDO je Slovenijo razklal in da Logar še ni znal prestrič popkovine od njega.

• bobubob 13:27 21.februar 2024.

Kdo je tule nedavno povzročil novi razkol med državljani? Ravno tisti, ki ima največ za povedati o razkolih. Kdo je tule pošiljal NATO lovce na rusko mejo? Ravno tisti, ki ima največ za povedati o miru in demokraciji. Kdo je ...prikaži več zmerjal t.i. kolesarje, ki so protestirali proti norim kovid ukrepom? Ravno tisti, ki za pomlad obljublja narod na ulicah. Seveda oni ne bodo kolesarili. Ampak tudi mi v 'njegovih časih' nismo. Kakih desettisoč nas je bilo brez koles. A če nočeš niti videti, niti slišati...

• igorgeus 18:07 21.februar 2024.

kako je, ko se zdruzijo smo lepo videli na primeru tes in litijske. ali si res zelis taksno zdruzeno politiko?

• igorgeus 18:09 21.februar 2024.

kolikor je meni znano, smo za vecstrankarski sistem glasovali ravno zato, da ne bi partija odlocala o vsem. zdaj pa nekaj sanjate o zdruzitvi, slogi in enotnosti? jaz bi raje, da se med samo kontrolirajo, ne zdruzujejo.

• Ender3 18:38 22.februar 2024.

igorgeus👎 in, ko prikletnim zmanjka navdiha za pisanje si enostvno zamenjate profil misleč, da boste večinsko bolj prepričljivi. Ne razumete pa, da vaša maloumna propaganda ne sodi na forume..

• igorgeus 19:23 25.februar 2024.

ender, kot ponavadi, nisi razumel. ne skrbi, ne zamerim. tud taksni obstajate.

• Nevica 09:35 21.februar 2024.

Na desni je očitno potrebno politično ponudbo nekoliko prilagoditi povpraševanju. Za demokracijo je to dobro. Ni problema, če je določena poslanska skupina samostojna. Slabih levih predlogov prav gotovo ne bo podprla - kar je za Slovenijo bistveno. Pravzaprav bi levičarji ...prikaži veči bistveno bolj potrebovali vsebinsko prenovo in tudi ljudi, ki se jim vsaj malo sanja o vodenju države in vlogi gospodarstva. Predvsem pa naj bi imeli moč za boj z arhaičnimi ostalinami komunistov in kroupcijo.

• a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 10:14 21.februar 2024.

Četudi bi res izstopili iz partije (kar pa vsaj se nekaj casa ne bodo), se v DZ ne bo zgodilo čisto nič. "Slabih levih predlogov" verjetno že zdaj niso podpirali. V čem bo torej razlika?

Gustl 10:23 21.februar 2024.

Nevica naivica ;)

• Nevica 10:46 21.februar 2024.

To je res, vendar bo javnost na njihovo mnenje vseeno drugače gledala. Morda je to premik v glavah volivcev k temu, da bi razmišljali o vsebini in ne o tem ali jim je predlagatelj všeč ali ne. Všečni kodrčki so ...prikaži več sesuli Slovenijo? Meniš da bi režiser kolesarjena jenull bolje vodil državo? Bi to počela Fajonova? Ne vem.... povej! Bi izbral Kordiša? Mesca? Ti znajo prešteti samo svojo plačo in nič drugega....Kdo na levi ima politično in makroekomonsko znanje?

• Nevica 10:47 21.februar 2024.

Kdo na planetu je bil bolj naiven od golobovih volivcev? Gustl???? Povej!

• a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 11:52 21.februar 2024.

@Nevica No, na takem nivoju pa že lahko diskutirava. Ne vem, koga bi izbral. Dejstvo je, da je izbira slaba in da lahko izbiramo samo med slabim in manj slabim. Vsaj jaz tako vidim. Kdo je kakšen za koga pa ...prikaži veča je stvar političnih preferenc. Vsaj kar se Jajota tiče je problem, da so njega sicer res pred davnimi leti vrgli iz partije, nikoli pa si on ni partije in njenih metod izbil iz glave. Je vse prej kot demokrat. Kar se koruptivnosti tiče, smo pa tudi imeli priliko videti. Seveda boš ti ...

• a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 11:52 21.februar 2024.

... povedala enako za levico. Dejstvo je, da pri nas normalne desnice ne bo, dokler bo Jajo glavni petelin na desnem kupu gnoja. Si pa nikoli nisem prišel na jasno, ali je on vzrok, da je desnica taka, kakršna je, ...prikaži več ali je obratno in on samo jaha leva, ki ga ne more (noče?) razjahati.

Gustl 11:03 22.februar 2024.

naivica si, ker ne veš, da volk le dlako menja...

• Ender3 18:41 22.februar 2024.

Gusti👍 @nevica ne ve, da grbavi na glavi nima kaj menjati, ker je glanzkopf..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.