Rusko usrane bo grozil eu in zda. Še ene Ukraine ne zmore podrediti, bo pa največjo svetovno velesilo. Čisto po komi levičarsko. Najprej provocirati, potem pa mami pod kiklo; lejte, snemite, tepejo me je vpil provokator jenul.
Hahhaha če bi izbral Izraelski način, potem bi Ukrajina že zdavnaj padla. Ampak kaj dobiš potem? Dražavo brez ljudi, če jih hočeš iztrebiti, kot to počnejo krivonosi, potem gre lahko. Poglej smrtne žrtve med civilisti...v gazi jih umre več v… ...prikaži več 1 dnevu kot v dveh letih v Ukrajini. Ti ti zlobni rus...res se ne morem načuditi človeški subjektivnosti
S tisto predpotopno tehnologijo bo rus naredil kaj? Če bi imel tehnologijo kot Izrael in ZDA, bi že zdavnaj zradiral Ukraino. Pišeš tako, da je razumeti, da putana bi Ukraino že zradiral, samo če bi hotel. Hahahahahahah. Pravljičar.
Ruski pes laja, ker ve da ga bo demokracija zahodnega tipa odnesla z oblasti! Rusko ljudstvo in njegovi oligarhi ga bodo likvidirali! Če se preda Mednarodnemu sodišču v Haagu bo vsaj živel v dvosmernem zaporu!
ne me ne moti..... če tega ne bi imeli bi tvoj putko začel bombadirat vse po vrsti..... od ljubljane do lizbone .........to nas vsaj ščiti da tvoj putko ne stegava jezika kjer mu ni potreba
Ruski usranetje, ni enega heroja, da bi likvidiral putina za boljše življenje celega ruskega naroda.
Rusko usrane bo grozil eu in zda. Še ene Ukraine ne zmore podrediti, bo pa največjo svetovno velesilo. Čisto po komi levičarsko. Najprej provocirati, potem pa mami pod kiklo; lejte, snemite, tepejo me je vpil provokator jenul.
Hahhaha če bi izbral Izraelski način, potem bi Ukrajina že zdavnaj padla. Ampak kaj dobiš potem? Dražavo brez ljudi, če jih hočeš iztrebiti, kot to počnejo krivonosi, potem gre lahko. Poglej smrtne žrtve med civilisti...v gazi jih umre več v… ...prikaži več 1 dnevu kot v dveh letih v Ukrajini. Ti ti zlobni rus...res se ne morem načuditi človeški subjektivnosti
S tisto predpotopno tehnologijo bo rus naredil kaj? Če bi imel tehnologijo kot Izrael in ZDA, bi že zdavnaj zradiral Ukraino. Pišeš tako, da je razumeti, da putana bi Ukraino že zradiral, samo če bi hotel. Hahahahahahah. Pravljičar.
Putljeve jedrske bombe bodo eksplodirale na licu mesta! Saj nimajo financ za vzdrževanje!
Ruski pes laja, ker ve da ga bo demokracija zahodnega tipa odnesla z oblasti! Rusko ljudstvo in njegovi oligarhi ga bodo likvidirali! Če se preda Mednarodnemu sodišču v Haagu bo vsaj živel v dvosmernem zaporu!
putler = causescu, razplet je znan
Je tako! Strelski vod pred za zidovi Krmelja! Bo videno, čas teče tik-tak, tak...
Dddd = imbecilček, razplet je znan
SRBINEEEE KJE SIIII A GA FAFAŠ VUĆKOVIĆU PE.DERASTEK 🤣🤣🤣🖕🖕🖕
HAHAHA LGBTIQXYZ+ RETARDEK SRBIN DILDO MAŠ V ANUSU ČE ŠE NE VEŠ 🤣🤣🤣🤣..
HAHAHA LGBTIQXYZ+ RETARDEK SRBIN DILDO MAŠ V ANUSU ČE ŠE NE VEŠ 🤣🤣🤣🤣..🖕
rusji pa lahko počnejo kar hočejo.......v belorusji so namestile jedrske konice :)
A to, da jih imajo ZDA nameščene po vsej Evropi pa te ne moti ?!...Še 100 km zračne črte stran od nas, v Avianu jih imaš...
ne me ne moti..... če tega ne bi imeli bi tvoj putko začel bombadirat vse po vrsti..... od ljubljane do lizbone .........to nas vsaj ščiti da tvoj putko ne stegava jezika kjer mu ni potreba
He, he...Saj človek ne more verjet
ja verjamem tud jaz neverjamem da je putin napadel ukraino.......še posebej je uničil rusko manjšino v ukraini
"Pejt u senco" :)
Ne psetina ne moti nas. Če jih nebi bilo, bi bila EU bolj na udaru
Še premalo baz je v EU, in NE ne moti nas ker smo jim dovolili da so tu, za razliko od invazivne ruSSke vrste
@luckyss1,ne zameri jim,saj ne vedo kaj pišejo.Zapomni si te besede,"ZA HLAPCE ROJENI!!!!!!! ZA HLAPCE VZGOJENI!!!!!".
ss666 ti si ruski hlapec............kar pojdi na kolena k putini take rabijo da mu cuzajo tiča pa v ritko imaš lepo okroglo.