Magazin /magazin/film-glasba-tv
288 ogledov

Raay: To je tako grdo in nagnusno

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tincamalinca 11:52 10.marec 2014.

    Tokrat se ne glede na to, kaj si sicer mislim o omenjeni MM, močno strinjam z njo. To kar je ta samovšečni tip naredil je precej umazana samopromocija... in tudi tisto, kar je potem Mazetka napisala. To morda v tujini ...prikaži več ne bi vžgalo, pri slovenskih ovcah pač. To kar je letos zmagalo na Emi je po vseh evrosongovskih kriterijih spet obsojeno na zadnje mesto... ali predzadnje če smo bolj prizanesljivi... Ena dolgočasna, anemična skladba, ki si jo po prvem poslušanju niti pod razno noben ne zapomni... kar totalno sfali bistvo Eurosonga... tako da lahko mirne duše ostanemo doma in prišparamo stroške v Kopenhagnu. Edina, ampak res edina, ki bi imela od tega, kar so nam dali na izbiro, šanse da uspeta prit v finale sta Pušker&Lucas... markantna, spevna, dobro zaranžirana in zapomnljiva muzika. In to je bistvo Eurosonga če še niste skapirali... da si ljudje že po prvem poslušanju zapomnijo pesem. Gotar in Keuc sta ravno zato uspeli... ker sta bili tako ali drugače udarni in markantni.

  • KOJAK 15:44 10.marec 2014.

    @tincamalincaVzemi komad od Pučkarja&Lucasa; in od Tinkare pa pojdi npr. v Trst, Celovec, Zagreb in še kam. Na ulici ustavi 5 ljudi, jim daj obe za poslušat potem pa jih vprašaj katera jim je bolj všeč. Upam stavit za ...prikaži več 1 mio €, da bo prepričljivo zmagala Tinkara. Pa mi gre ženšče s svojim glasom, piščaljo in oblekami na živce ampak tvoja Lucasa in Nermina komad povozi na vsej črti, žal. Ljudje si zapomnijo glasbo po melodiki, spevnosti predvsem pa po REFRENU in ta komad ima vse kar si želijo ljudje.

  • Scott 14:19 10.marec 2014.

    Gotar in Keuc sta bili obe med zadnjimi in nista prav nič uspeli.?Nuša Derenda s sedmim mestom pa je uspela in je še danes uspešna.

  • depresija 17:42 10.marec 2014.

    PS: EMA in Evrovizija je pa tak bulšit, da res ne vem, zakaj se sploh to še gremo.. Pa da vas je tolk, k to še gledate...

  • 1111 19:44 10.marec 2014.

    ...gay parada imenovana euro song je že vnaprej določen scenarij!! ...zakaj se MM udeležuje, ve ona zelo dobro!...da je nek mulc napihnjen, porivan naprej vam je jasno zakaj in od kod ? ...ne še? Ema in Eurosong nista ...prikaži več omembe vredni...ne se obremenjevat s tem...

  • rogixl 19:51 10.marec 2014.

    Raay in Ula le tako naprej. Na mladih je prihodnost. Z uvrstitvijo na Eurosongu se ni treba obremenjevati. Tam ne bomo nikoli zmagali, se pa lahko predstavimo v najboljši luči.

  • tincamalinca 14:27 10.marec 2014.

    Gotar in Keuc sta vsaj v finale zmogli... že to je za nas ultra dosežek. Takrat ko je pa Derenda pela (in tud njena pesem je bila zelo karizmatična, dobro aranžirana in zato tako uspešna) se pa še ni bilo ...prikaži več treba hebat v predizborih... tko da ne morš glih primerjat.

  • depresija 17:41 10.marec 2014.

    Oh ja, kje so cajti, k sem bil tud jest star 11 let. Mi smo tut stavil za milijone. Sicer takrat še za marke. No, cajti grejo naprej. Upam, da se @tincamarinca odloči stavit s tabo, da zmagaš in si ...prikaži več preskrbljen do konca življenja..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.