Slovenija
4950 ogledov

Razbremenili Goloba, ukrepali pa bi proti Tatjani Bobnar in Boštjanu Lindavu

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jan631 19:01 29.januar 2025.

Še ena v nizu velikih neumnosti, velikega vodje. Revček niti na zaslišanje pred komisijo ni upal, čeprav bi moral. Vazal, ki vodi to komisijo, pa je član iste stranke kot veliki vodja. Bebčki preiskujejo sami sebe. Zato rezultat ni nobeno presenečenje.

rajko55 16:19 29.januar 2025.

Dežela živih mrtvecev

• atamama 16:20 29.januar 2025.

Meni pa ni jasno, kazniva dejanja ki se pojavljajo so kazniva po uradni dolžnosti. Kaj imata oba še vedno tak vpliv da se nihče ne upa ''dregniti'' vanju?

• atamama 18:50 29.januar 2025.

....ki se preganjajo po uradni dolžnosti....

• Ender3 15:05 29.januar 2025.

S čim naša politika zapravlja čas in denar? Potem pa se čudimo, da se nič ne premakne iz mrtve točke..Bobnarca in Lindav sta passe in ni se vredno z njima ukvarjati.

• majdas 15:10 29.januar 2025.

Kar sp sprejeli poslanci Državnega zbora, je povsem neverodostojno - saj se ve, kdo ima večino v njem in kolikšna je ta večina. V bistvu je to nehigienično...

• Plavi-mil 08:33 30.januar 2025.

Vsi drugi krivi, samo golobjad ne, pa že 2 leti in pol je na oblasti, mogoče je pa JJ kriv za njegovo nesposobnost, narcisoidnost , sovražnost in maščevalnost , ker je izgubil dobro plačano službo.

omega_v6 08:29 30.januar 2025.

Ja kaj ste pa pričakovali od Golobove preiskovalne komisije?? To se je že v naprej vedelo saj je komisija ISTE barve kot tisti,ki ga preiskujejo!! To je sramota za "demokratično državo!!

• Kmodri_ 05:06 30.januar 2025.

Lahko glinasti golob...

• bleki 20:42 29.januar 2025.

Levodesni, vsi so isti nasilni politiki. Ne volim več nobenega. Iz nas delajo idiote, razlagajo nam pa kot da smo vsi debilni. Klinc vas gleda politiki.

luckyss1 15:44 29.januar 2025.

Klet je razglasila dan žalovanja, he,he, he..

rajko55 16:27 29.januar 2025.

SD in Levica ne želita ovaditi Lindava in vzeti pooblastil Tatjani Bobnar sloboDa je razglasila dan žalovanja. He,he,he

• alojz39 18:22 29.januar 2025.

Linda je eno veliko razočaranje, sem mislil, da je policaj ne pa ena baba, Bobnarca je pa iz vica o blondinka samo, da je še pokvarjena.

Mehičanka76 00:12 30.januar 2025.

Meni se je Bobnarjeva že od vsega začetka ni zdela ok. Kasneje je s svojimi dejanji samo potrdila, da je ena navadna lisica in povzpetnica, ki hoče, da vsi igrajo njeno igro. Lindav se mi ni zdel napačen ampak,... Pa ...prikaži več vseeno Golobčku zaupam bolj kot njima dvema.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.