Avto /avto/testi
6886 ogledov

Eden zadnjih svoje vrste nas je spet prepričal

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rokobert 10:48 07.avgust 2025.

Da necbo pomote-tudi sam imam Mazdo. CX-5 2,5 194G 2022...a nekje ste ga krepko pihnili mimo-že na začetku članka...."turbo,ki zagotavlja bliskovito odzivnost". Kot da bi rekel "moj črni konj je bele barve".. Atmosferci so odzivnejši če primerjaš po performansah približno ...prikaži večo enaka motorja (moč,navor in potek navora). V tem je lih fora novega G140 motorja....zadovoljiva moč,in zahvaljujoč kubaturi visok navor,ki kmalu naraste....in brez turbo-luknje.

StarMačk 12:11 07.avgust 2025.

Tako je ko sestavljaš "lastni članek" po že objavljenih podatkih iz drugih člankov, še posebno, če so ti v tujem jeziku in potem pri tistem zadnjem včasih misliš, da predstavlja drug avto kot ga izvirnik seveda, če imaš priložnost primerjati... ...prikaži več Sicer pa se oglašam, ker praviš, da si lastnik Mazde CX-5 2,5 194G in me zanima kako si zadovoljen, kakšni so stroški na daljši rok!? Ta Mazda je ena od opcij za moj naslednji avto, samo čakam, da pride ven posodobljen model, menda letos v jeseni!?

• rokobert 01:56 08.avgust 2025.

Pojdi na slovenski Maxda Forum,in boš vse izvedel....nov model bo imel zaenkrat le 2,5-G141 motor in svtomatik. To je za CX-5 premalo... Jaz novega modela nebi jemal...ni več tipk in gumbov,velik "laptop" na armaturi,slabša plastika v notranjosti,ni več gumba za ...prikaži več bavigiranje po menujih itd...vse,kar je CX-5 delalo posebnega. Moj pa...res dober stroj,že premium izdelava in kvaliteta...stroški nič dragega...zaenjkrat vsaj,k ga imam šele slaba 3 leta.

StarMačk 10:08 08.avgust 2025.

Spremljam tudi Mazda forume, našega, tuje in opažam izkušnje po sistemu "sto ljudi, sto čudi", nekateri slišijo zvoke v motorju, drugi podvozju, tretjim se zdi, da avt. menjalnik ne deluje optimalno... Bom pred odločitvijo vsekakor še enkrat vse preletel, če ...prikaži več zasledim kaj otipljivega... Pred 3-4 meseci bi že skoraj kupil leto dni staro CX-5 SkyActiv-G 194 HP, a sem na koncu sklenil, da počakam na prihod posodobljene, primerjam in potem odločim. Je pa tehtno tvoje mnenje stari - novi model, hvala!

• rokobert 15:50 08.avgust 2025.

Še en nasvet-pojdi ga peljati...menjalnik je bomba,motor tudi...bolj zaradi lege in vzmetenja,ker je zelo športno naravnano...v bistvu za SUWja je marsikomu pretrd,a se tudi v ovinku nič ne nagne...pač Mazda-športna.

karjola 08:56 07.avgust 2025.

Down sizing motorjev se je že v začetku pokazal za navadna jajca. miljon turbin zato da iz 1000 kubikov pocuka 160 konjev je bolano. Poraba je ogromna in življenska doba motorja kratka.

• DasAuto 15:24 07.avgust 2025.

Za tak avto in današnje cenike je kar spodobna cena, se mi ne zdi navita...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.