Svet
12518 ogledov

Razmere se zaostrujejo, česa takega nismo videli od konca hladne vojne

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Mark035
    Mark035 17:09 19.februar 2022.

    Rusi ne smejo imeti svoje vojske niti na svoji meji, medtem ko imajo Američani svoje vojake po celem svetu.. Američani so kolonizirali vse države po II. svetovni vojni in tam kjer je ameriška vojska, tam ni svobode. Snowden je objavil ...prikaži več podatke, da prisluškujejo po celem svetu in kradejo informacije, ampak če Rusi samo prdnejo.. to pa zahteva sankcije.

  • eminenca 16:45 19.februar 2022.

    napihujejo napad rusije, napihujejo krizo, sankcije ... komu to v interesu? yenkijem, ki jih boli korac, ker na drugi strani, tukaj bodo pa zapravlal dnar članic nata, da ne govorimo o sankcijah, ker očitno evropa sploh ne rabi plina, še ...prikaži več najmanj pa ruskega ... ne vem od kdaj to in kako je to sploh mogoče ... yenkiji nabijajte, bi bomo pa v mrazu in omejeni s poslovanjem z rusijo, ... no to nam oni privošjo v zameno za keš za vaš kurčev nato

  • Avatar darklord
    darklord 16:57 19.februar 2022.

    itak, za amerikance je vse samo BUSINESS, zjebat ruske dobave , da bodo lahko potem sami trgovali.....

  • marsal22 16:59 19.februar 2022.

    Evropa je že od konca druge svetovne vojne okupirana od Angloameričanov! V Evropi je namešćeno 1300 izstrelkov usmerjenih proti Rusiji! Rusi se v primeru Ukrajine samo branijo pred Angloameričani , ki že 600 let ropajo in pobijajp po planetu!

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 17:33 19.februar 2022.

    ZDA izgubljajo živce, ker Putin ne napade ......Tudi EU zganjajo paniko, le kaj bo, če Rusi ne bodo napadli......Rusi odkrito grozijo z mirom.......Konec sveta, Butalci..

    • jakec1575 20:21 19.februar 2022.

      ne bi se v celoti strinjal. Igra je precej bolj vecplastna. priporocam branje znanega ameriskega stratega, ki sicer obtozuje zahod za nerazumevanje rusije. Je pa res, da putin zagovarja teorijo sil in ravnotezij iz 19 in 20 st. za to ...prikaži več ves ta džumbus. Ampak kjer je 200 tisoc vojakov v 40% pripravljenosti hitro pride do Piz*arije. Ta vojna bo za evropo huda. za rusijo tudi, ce se zgodi.

  • Lumpi 17:04 20.februar 2022.

    Saj je res. Angleži in Američani niso kaj prida, Rusi pa tudi ne. Vsi so ropali in si prilaščali zemljo in podjarmljali ljudstva. Kako so Rusi prišli do Kamčatke? Ves ta prostor ni bil prazen. Ne enih ne drugih ne ...prikaži več bi rad gledal na naših ulicah. Če že mislite, da je treba pljuvati, pljuvajte na obe strani.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.