Jankoviču se odpiše 29 miljonov, 29 miljonov, tukaj pa gonja za nekaj 10 tisoč Evrov, pa da ne bo pomote, ne podpiram ga , samo levnuharska dvoličnost mi gre na ku-rac .
Res je.., toda ravno ta vlada se je predstavila kot nekakšen edinstven mehanizem pri odpravi korupcije. Dobili pa smo staro zgodbo, kjer so naši pajdaši zavarovani bolj kot polarni medvedi..
Samo pokvarjeni Gorenak je izustil tako bedarijo. Na noratv je govoril Jankoviču, v resnici pa je šlo za sina-nova. Janloviću ni bilo odpisanih in tudi ni bil v parlamentu.
kvazi nategunov ima SDS že preveč, edem teh je kar Janša. Ker je večina odvisna od Resnice se SDS bori za kriminalca. Nahjprej za Janšo zdaj pa Mijića...
SRAMOTA,DA IMAJO SVOJE VOLILCE ZA NORCA S STEVANOVIČEM NA ČELU ŽALOSTNO ZA CELO SLOVENIJO
Nategunovič je šel k maši...naj moli, da bo prišel vsaj vice, sicer je njegova pot začrtana; direktno v pekel....zaradi hipokrizije...
Bolj pomembno kot goljufija o izobrazbi, kot zlonamerno goljufanje zaposlenih, je za janšo, da Stevotovi podpirajo večino janševe koalicije...
Mene g Mijic nič ne moti dokler jebe smrdljive komunajzerje
Ti si totalni idiot.
Jankoviču se odpiše 29 miljonov, 29 miljonov, tukaj pa gonja za nekaj 10 tisoč Evrov, pa da ne bo pomote, ne podpiram ga , samo levnuharska dvoličnost mi gre na ku-rac .
Res je.., toda ravno ta vlada se je predstavila kot nekakšen edinstven mehanizem pri odpravi korupcije. Dobili pa smo staro zgodbo, kjer so naši pajdaši zavarovani bolj kot polarni medvedi..
Zoran Jankovič nikoli ni bil Predsednik DZ ali Poslanec ! On je bil vedno poslovnež 10%. Vzemi ali pusti. Bo pa to pot odletel iz županskega mesta.
Samo pokvarjeni Gorenak je izustil tako bedarijo. Na noratv je govoril Jankoviču, v resnici pa je šlo za sina-nova. Janloviću ni bilo odpisanih in tudi ni bil v parlamentu.
malonaokoli...župan katere občine je zokun? in bil je kandidat za pv...malo pozabljaš, da je on javna osebnost!!!!
No ja, važno da ste desni na oblasti, sedaj bo vse dobro za Slovenijo in Slovence v trenirkah !
Puste ga na miru,Resnica je na pravi strani.Moč ljudem.
Kdo ga tika? S palico bi ga pa res lahko 'taknil'.
Matej Nemec je med tistimi, ki ga zagovarja.😱
kvazi nategunov ima SDS že preveč, edem teh je kar Janša. Ker je večina odvisna od Resnice se SDS bori za kriminalca. Nahjprej za Janšo zdaj pa Mijića...