Ima popolnoma prav! Zmagovalec ne more čutiti enakega zadovoljstva ob zmagi, ce pride do nje zaradi nesreče nasprotnika! Seveda bo zmagovalec letošnje Vuelte zapisan kot zmagovalec ampak kot je že ona rekla..z zvezdico zraven imena! Ker ves svet ve kdo… ...prikaži več bi bil na koncu prvak, če ne bi Tadej padel!
In ja..dirka je sedaj bolj zanimiva..ampak samo za tiste, ki so proti Tadeju in ki jim je vseeno na kakšen način zmagajo!
Prav tako športniki, ki do zmage pridejo s pomočjo dopinga! Kako oni sploh lahko mirno spijo, kako oni lahko sploh praznujejo zmago, ce niso zmagali oni ampak doping! Vsaj jaz ne bi imel nikakršnega zadovoljstva.., ves čas bi me žrlo,… ...prikaži več da ni zmaga moja!
Edino zmaga ko so prisotni vsi in zmaga brez dopinga in raznih pomagal je edino prava in sladka zmaga!
Trening, trening in še enkrat trd trening je najboljši doping!
Neumnost! Samo zmaga šteje. Poenostavimo, za lažjo primerjavo. Vsakdo lahko odstopi zaradi različnih vzrokov: padec, okvara, bolezen...v katerem koli športu, pa čeprav velja za No.1. To je sestavni del športa.. Na žalost! Želimo mu lahko le čim hitrejše okrevanje. Končnemu… ...prikaži več zmagovalcu Vuelte 2026 pa iskrene športne čestitke. Navijam in držim pesti za Roglo!!!!!!!
@gasper22 ... IQ je več kot potegne sobni termometer. Verjemi. Prvo zmago na TF je dobil, ker je vozil v zavetrju Rogljiča in njegove ekipe. Sam ni imel nič. Prišli Arabci z novci. Oni vlagajo samo v zmagovalce. Letos je… ...prikaži več imel željo doseči tri zmage ... pa iz tega ne bo nič. Kaj bo drugo leto ne ve nihče. Začela ga je loviti smola. Njegova draga ima za seboj grd padec in poškodbe. Zmage so se oddaljile. Musarjeva se je peljala na njegovo srečanje doživela nesrečo in ima zaradi nje veliko sr ...
Ima popolnoma prav! Zmagovalec ne more čutiti enakega zadovoljstva ob zmagi, ce pride do nje zaradi nesreče nasprotnika! Seveda bo zmagovalec letošnje Vuelte zapisan kot zmagovalec ampak kot je že ona rekla..z zvezdico zraven imena! Ker ves svet ve kdo… ...prikaži več bi bil na koncu prvak, če ne bi Tadej padel! In ja..dirka je sedaj bolj zanimiva..ampak samo za tiste, ki so proti Tadeju in ki jim je vseeno na kakšen način zmagajo!
Prav tako športniki, ki do zmage pridejo s pomočjo dopinga! Kako oni sploh lahko mirno spijo, kako oni lahko sploh praznujejo zmago, ce niso zmagali oni ampak doping! Vsaj jaz ne bi imel nikakršnega zadovoljstva.., ves čas bi me žrlo,… ...prikaži več da ni zmaga moja! Edino zmaga ko so prisotni vsi in zmaga brez dopinga in raznih pomagal je edino prava in sladka zmaga! Trening, trening in še enkrat trd trening je najboljši doping!
Neumnost! Samo zmaga šteje. Poenostavimo, za lažjo primerjavo. Vsakdo lahko odstopi zaradi različnih vzrokov: padec, okvara, bolezen...v katerem koli športu, pa čeprav velja za No.1. To je sestavni del športa.. Na žalost! Želimo mu lahko le čim hitrejše okrevanje. Končnemu… ...prikaži več zmagovalcu Vuelte 2026 pa iskrene športne čestitke. Navijam in držim pesti za Roglo!!!!!!!
Bedaki!
Se strinjam.
Brownova, spelji se. Nesreče so del športa. pogačar je do prve zmage na TF prišel z goljufijo. Račune je treba slej ko prej poravnati.
Kakšna "goljufija" lepo prosim? In "poravnan račun" je kamen na cesti več kot 6 let potem?? Kakšna logika je to, iq sobne temperature?!
@gasper22 ... IQ je več kot potegne sobni termometer. Verjemi. Prvo zmago na TF je dobil, ker je vozil v zavetrju Rogljiča in njegove ekipe. Sam ni imel nič. Prišli Arabci z novci. Oni vlagajo samo v zmagovalce. Letos je… ...prikaži več imel željo doseči tri zmage ... pa iz tega ne bo nič. Kaj bo drugo leto ne ve nihče. Začela ga je loviti smola. Njegova draga ima za seboj grd padec in poškodbe. Zmage so se oddaljile. Musarjeva se je peljala na njegovo srečanje doživela nesrečo in ima zaradi nje veliko sr ...
Z goljufijo ?. Daj kokoška, umiri se.. so pa padci del športa, tako da zmagovalec bo zapisan v zgodovini...