Slovenija

Romi se bodo podali na ulice, mnogi so ostali brez vsega denarja

Komentarjev 54
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    bumbar11 15:38 05.februar 2026.

Naj se lotijo dela, saj je večina sposobna za delo. Sicer je pa popolnima prav, da jim vzamejo vse, česar niso zaslužili!!!!!

• andreja991 16:55 05.februar 2026.

Že tako je ironija, da se iz državnega denarja plačujejo kazni, oni se še pa pritožujejo.

Grok 16:30 05.februar 2026.

Bolj logično bi bilo, da ne bi rubili kazni za prekrške delovnim ljudem, ki pošteno delamo za plačo in plačujemo davke. Ti ki so na sociali so kot pijavke in si zaslužijo manjši dotok sveže krvi, če so naredili prekršek.

Grok 16:29 05.februar 2026.

Kaj ni resnično o Romih, če je prometni prekršek dokazan in ga je treba plačati?! Zakaj pa moram jaz plačati kazen, če naredim prekršek?

• marusa98 16:57 05.februar 2026.

Kazni brez posledic, zato pa so delali to!

• Kmodri_ 15:11 05.februar 2026.

Tretja Ciganska vstaja...kalašnikov, ročne bombe....slovenska vojska se bo prvič spopadla z gverilskimi domorodci...pri Kočevskem gozdu...a ja...to bo prvi poraz oboroženih sil demokratične Slovenije...no, koliko je demokratična je...stvar debate!

• Luksi 17:26 05.februar 2026.

Upam, da pridejo tudi robokopi, da ne bodo samo civil9v preganjali...

• irena213 12:47 05.februar 2026.

Djelem djelem ...Opre Roma!!!

Leon 14:01 05.februar 2026.

Spoštovanje vsem ,ki pesem spoštujejo .

• Toma 15:13 05.februar 2026.

No habla!

Leon 16:54 05.februar 2026.

Vlada mora vztrajati pri izvajanju zakona v nasprotnem se ponovi dosedanja 35 letna zgodba . SDS in njeno krdelo bodo poskušali narediti vse,da bo prišlo do izgredov . Policija v akcijo.

• tyler 17:42 05.februar 2026.

Zahvaljujoč hekerjem NVIDIA TECH mi je uspelo povrniti ukradene bitcoine. Leta 2018 sem bil nekoliko zaskrbljen, ker sem izgubil svoje kovance. Zanje sem izvedel od prijatelja nvidiatechhackers@gmail.com. Dobili so moje bitcoine nazaj., Zdaj lahko spet trgujem.

mahatma2 13:29 05.februar 2026.

Še en razlog več , da ponovno izvolimo Dr. Goloba in Svobodo. Rdeči jih bo rekrutiral v svojo SDS , se pravi Slovensko Deportacijsko Stranko z komandantom Mahnjeničem.

luckyss1 13:43 05.februar 2026.

Majhntić s svojo lovsko puško,irharskih kratkih hlačah in rjavo srajco je pravi že ostareli.Hitlerjugend...

• atamama 14:30 05.februar 2026.

Dajmo bodimo resni, štajersko vardo ali podobne. Kaj bo naredil Mahnič? Isto kot Grims. Usral se bo in pokimal Janši. Janša pa je 2007 podelil posebne pravice, v samo 17 členih zakona cigotom. Ja. To je osnova za izgradnjo ciganskih ...prikaži več naselij na tuji zemlji, za legalizacijo. In vse to na naš račun, na račun nas delovnih ljudi. Ja družin, ki delajo, plačujejo davke, na njih račun, ki si v življenju ne bodo mogli kupiti par m2 lastne zemlje. Z njih denarjem bo plačana zemlja za cigote..........

• tyler 15:37 05.februar 2026.

Zahvaljujoč hekerjem NVIDIA TECH mi je uspelo povrniti ukradene bitcoine. Leta 2018 sem bil nekoliko zaskrbljen, ker sem izgubil svoje kovance. Zanje sem izvedel od prijatelja nvidiatechhackers@gmail.com. Dobili so moje bitcoine nazaj. Zdaj lahko spet trgujem..

• bojan296 16:06 05.februar 2026.

kdor greši mu bo odpuščeno ? Kaj pravi RKC ?

• tyler 14:03 05.februar 2026.

Na spletu opažam veliko priporočil in jasno je, da so nekatera od njih slaba, kar bo vašo bedo le še poslabšalo. Lahko predlagam le eno, in če potrebujete pomoč pri vračilu denarja, ki ste ga izgubili zaradi prevarantov, se lahko ...prikaži več z njimi obrnete po e-pošti na naslov nvidiatechhackers@gmail.com).

• atamama 14:31 05.februar 2026.

Hojla, ali mi lahko povrneš vse kar mi je politika pobrala? Ja prevranti z zakonsko osnovo....

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.