Ne razumem trolov SDS ,ki politizirajo romsko problematiko ! To se dogaja že 30 let zato ni spremembe . Romska problematika je vseslovenski problem ,ki je ušla izpod nadzora pravni državi .
Ta romska problematika je namerno potencirana in zrežirana. Zaradi insceniranega in posnetega napada se vrši pogrom in javni linč vse romske skupnosti..
Tu se sploh ne gre zato kdo je hinavski in kdo ni. Mehak pristop se je pokazal kot slab. Potrebna bo sprememba zakonodaje in več pooblastil policiji. Otroški dokladi za 2 otroka itd. 30 let nisem volil desnih. Sedaj se… ...prikaži veče mi je Levica in deloma leva sredina s svojimi stališči "zagabila".
In nisem za dotično govoril o konkretni zadevi s Cigani...Tu seveda zastopa pravo stališče (izjemoma), se ji pa ni problem obrniti za 180 stopinj po potrebi..
Kaj pa tisto; Zakon velja za vse, za vse, pa je to res?
Pa saj je bil Janša predsednik prejšnje vlade in me res čudi, da ni mogel poskrbeti za svoje ciganske sorodnike.
Romska problematika? Za zacetek je treba sprejet, da ni govora o Romih ampak navadnih ciganih...
Ne razumem trolov SDS ,ki politizirajo romsko problematiko ! To se dogaja že 30 let zato ni spremembe . Romska problematika je vseslovenski problem ,ki je ušla izpod nadzora pravni državi .
Vsi so volilci in na lokalni ravni kakih jurja glasov veliko pomeni.... Zato je neki pokojni novomeški župan odojke talal... kot se je govorilo.
Levon napiši si, jaz sem levi trol in imam pripombe desnim trolom. Bodi objektiven tudi zase.
levičarji in nevladniki zagovarjajo vse samo slovenskega delavca ne.
Franček...definiraj slovenskega delavca ?
Ta romska problematika je namerno potencirana in zrežirana. Zaradi insceniranega in posnetega napada se vrši pogrom in javni linč vse romske skupnosti..
nakladaš, pojdi na dolenjsko pa vprašaj kmete, trgovce ... kaj si mislijo o ciganih.
Anja Bah Žibert po mojem ena najbolj negativnih in hinavski oseb v parlamentu...Pooseblja SDS..
Po mojem skromnem mnenju je Luky en hud ekstremist, ki bi bil najhujši eksekutor, če bi imel priliko..
Tu se sploh ne gre zato kdo je hinavski in kdo ni. Mehak pristop se je pokazal kot slab. Potrebna bo sprememba zakonodaje in več pooblastil policiji. Otroški dokladi za 2 otroka itd. 30 let nisem volil desnih. Sedaj se… ...prikaži veče mi je Levica in deloma leva sredina s svojimi stališči "zagabila".
Lahko ugibaš ampak vsaj hinavec nisem in to lastnost tudi najbolj sovražim pri politikih...
In nisem za dotično govoril o konkretni zadevi s Cigani...Tu seveda zastopa pravo stališče (izjemoma), se ji pa ni problem obrniti za 180 stopinj po potrebi..
Srečnarit, liži si jo dalje!