ne odobravam ne nasilja ne zlocina a barabam kot je zidar je vse to se kako domace in to kar so mu odtujili je le 0,01% tistega kar je odtujil sam star pregovor pravi da ima palica dva konca mocno… ...prikaži več upam da ga ne bo udarila samo enkrat.
TOP ČLANEK...narisal mi je nasmeh na obrazu :-) ko mu kurir naslednjič prinese denar, naj mu ga pa tatič spet vzame :-) edin redkih člankov v katerem mi je tatič všeč :-)
TOP ČLANEK...narisal mi je nasmeh na obrazu :-) ko mu kurir naslednjič prinese denar, naj mu ga pa tatič spet vzame :-) edin redkih člankov v katerem mi je tatič všeč :-)
Robin HUUDU, ki je vzel denar tam kjer je, vse čestitke!! Upam, da je Bavčar naslednji !!
Slovenskemu pravosodju ni uspelo do zdaj Zidarju vzeti nič. Čestitke roparju.
A ni on v osebnem stečaju kje nemu 100000 € ?!
V Švici
Šel bo k svoji ženi na katero je stvar prepisal pa bo še naprej živel v luksuzu kljub stečaju.
Človeku v osebnem stečaju ukradejo stotisoč evrov??? To je možno le v Sloveniji in nikjer drugje na svetu!!!
Tega tipa, ki je oropal Zidarja bi morali zaposliti na davkariji in ga " fejst" plačat.
Pa ne samo Bavčar jih je kar nekaj takšnih
haha pa ne samo 100 jurjev to je za njega drobiž,ki ga je itak verjetno namenjen za njegove odvetnike
Ah joj no kako se mi smili tale Zidar danes sigurno nebom moral zaspati :( ;( :/
Legenda, iz srca ti privoščim, da te nikoli ne dobijo. Ivan, temu se reče KARMA!!!
ne odobravam ne nasilja ne zlocina a barabam kot je zidar je vse to se kako domace in to kar so mu odtujili je le 0,01% tistega kar je odtujil sam star pregovor pravi da ima palica dva konca mocno… ...prikaži več upam da ga ne bo udarila samo enkrat.
In največji pravnik in pravičnež Cerar je tiho. In Klemenčiča ni nikjer. V kakšno državo se je spremenila Slovenija!
Kalimero ? kdo pa je to ?
Glupi KLOBASA, ni merhaba, ampak - mehraba
a ne gledaš risank? Tisti ki se mu dogajajo same krivice, kriv je vedno in samo mali stric iz ozadja!
Zaradi kršenja človekovih pravic do lastnine bodo ustavni sodniki dodelili Zidarju odškodnino.