Slovenija
23551 ogledov

"Gospodar, odpokliči svoje pse!"

Komentarjev 63
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • lojs 15:36 14.november 2022.

vse to je posledica volilnega rezultata, 400.000 glasov ni tako malo in strah je pred voljo ljudstva, ki jih plačuje ... ja, ja, ... se bo terba še potrudit ... pejte na ulice, če imate plačance ali pa zadrogiran folk, ...prikaži več pa mu dejte še dozo al pa kakšen pir ... tisto 2 leti nazaj bo težko prijelo ...

• kontrahan 17:51 14.november 2022.

LOJS, TI KI VSE VEŠ, PA DAJ POVEJ JJ, KO SE BO DRUGAČE ODZIVAL NA TWITERJU IN BO NEHAL ŽALILTI VSEPOVPREK, BO TUDI NAROD MALO MANJ PROTI SDS. AMPAK TEGA JJ NE ZNA IN V 30 LETIH ŠE NI POGRUNTAL.

• lojs 18:01 14.november 2022.

evo spet jj in njegov čiv-čiv-kač, oz. kaj je že slo prevod, a kdo ve? ... jaz povem eno, nekdo drug se pa odzove z "dretjem" kako ga je jj žalil vsepovprek ... in to se seveda dogaja že 30 ...prikaži več let ... a si kaj lačen, žejen, a si u redu? ... "NE, ŽE 30 LET ME ŽALI NA TWITERJU" ... aja, u redu, naprej čivkaj in živi v svetu, ki ti ga prodaja rtv in podobno sranje, no sej trgovine so pa še odprte, razen v nedeljo

• kontrahan 18:22 14.november 2022.

Joj kaj si me našel he he he

• Soljatar 15:24 14.november 2022.

kdo je dovolil tej čefurki da se oglaša?

• Soljatar 15:47 14.november 2022.

nagot vso to levičarsko nesnago u 3 pizde materine in to po hitrem postopku.

• Cccc 16:18 14.november 2022.

Si mislil desničarsko bagro , to pa ja

• janez-ne-jansa 12:30 15.november 2022.

Sektaš omejeni soljatar, ti boš koga naganjal, marš golazen...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.