Magazin /magazin/film-glasba-tv
27 ogledov

RTV: "Šlo je za zlorabo živega prenosa"

Komentarjev 29
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tralala 07:34 19.marec 2012.

bolnik, upam,da si neploden, da se taka golazen ne bo širila naprej.

• tralala 07:34 19.marec 2012.

komentar namenjen @roksa

• suzana.kos 07:43 19.marec 2012.

imaš prav, leteli bodo tako ali tako... kot so spomnili že na sobotni prireditvi - razlika v razmerah pri nas in nekoč v Italiji je ta, da je fašisem tam prišel na oblast z zmago na volitvah...

• e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 08:17 19.marec 2012.

Še zmeraj boljš,da RTV zlorabi prenos,kot pa ElConquistador in njegovi pederajsi v Vatikanu naše otroke!!

• tralala 09:45 19.marec 2012.

MK, vljudno te naprošam, če čimveč pišeš po tem portalu - ker tvoje lajanje in fašistični izpadi delajo veliko uslugo levim strankam. Zagaman'c.

• stela 18:34 18.marec 2012.

A pa vam vera dovoljuje takšno vulgarnost??? Ker osebnostno si kot kaže na zlo nizkem nivoju

• željanipravica 20:02 18.marec 2012.

Humor ni humor kadar je žaljiv. Oddaja je bila zlorabljena za propagando zakoniku. Ker so v ozadju zakonika taki nekulturneži, nepoznavalci in nestrpneži proti pristnim slovenskim čutenjem, bomo seveda v nedeljo glasovali PROTI takemu zakoniku !!!

• Lipče Lumbar 18:45 18.marec 2012.

po mojem mnenju ni šlo za zlorabo,ker v vsaki demokratični državi imajo estradniki svoja mnenja in jo tudi v šali povedo javno kar si mislijo o dogajanjih...vem pa,da resnica boli in na žalost jo nekateri ne prenesejo...smo pač v demokraciji ...prikaži več in nam ne more nihče prepovedati svojega mnenja...

• Darko 19:01 18.marec 2012.

Pri nas je satira in umetnost ko pljuneš po cerkvi, ko sovražiš kot makarovićka, ko javno poveš da nisi peder in te takoj označijo za mračnjaka. PodenJaz sem v podnu, ampak verjemite mi, da se odlično počutim, ker ...prikaži več ne razumem razne umetnike dvomljive kvalitete in moj pogled je usmerjen v svetlo prihodnost.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.