Ali je slupna blaginja POVIŠANJE DAVKE NA SLO IZVOZ V ZDA ?
Ali je skupna blaginja, da hoče Trump zavzeti Grenlandijo ?
Je pa skupno SVOBODA GOVORA, ko Trump laže in zmerja drugače misleče, kot Janša kritične medije ali kritične novinarje.
PARDON. Čestitka iz države , ki namerno škoduje zavezniku EU, grozi z zavzetje Grenlandije, ki je del Danske in EU, povzroča kaos v svetu, ne spoštuje mednarodnega prava, izvaja terorustične napade, NE HVALA.
jaz sem blokirala 24urPOP ker je v vlogi novega gospodarja izraela. komentarje plasirajo kot po tekočem traku proti EU in malikujejo sionizem. Z menoj se ne bodo igrali.
me zanima, kaj je Urša odšla v sinagogo danes ali v katoliško cerkev molit za prijateljstva po svetu ? Tina je bila zagovornica živali, česa je Urša zagovornica kot zdravnica ? Čudne prijatelje vabi v hišo.
iZRAELCI ZA ZABAVO POBIJAJO PALESTINCE, KI ŽIVIJO V ŠOTORIH. Kot so zahodnjaki plačevali Srbom , da so hodili na lov na ljudi. "Morilski lov na civiliste v Sarajevu !!! "
edini 2 drzavi z jedrskim arsenalom v evropi mu se nista cestitali.
Pa kakšno je to POSEBNO sporočilo? Ma naj gre u rit.
Vse s pomočjo Stevota, bi moral "državnik" pripisati.
Ali je slupna blaginja POVIŠANJE DAVKE NA SLO IZVOZ V ZDA ? Ali je skupna blaginja, da hoče Trump zavzeti Grenlandijo ? Je pa skupno SVOBODA GOVORA, ko Trump laže in zmerja drugače misleče, kot Janša kritične medije ali kritične novinarje.
Kaj ga oranžni Trump nima časa poklicati.?
Fake news...pravo sporočilo je bilo: "Desetar JJ takoj se javi v USA army...."
PARDON. Čestitka iz države , ki namerno škoduje zavezniku EU, grozi z zavzetje Grenlandije, ki je del Danske in EU, povzroča kaos v svetu, ne spoštuje mednarodnega prava, izvaja terorustične napade, NE HVALA.
ce mossad vdira v pentagon, kaj dela sele nam. .24ur.com/novice/tujina/v-pentagonu-zaskrbljeni-ali-izrael-vohuni-za-njimi.html
jaz sem blokirala 24urPOP ker je v vlogi novega gospodarja izraela. komentarje plasirajo kot po tekočem traku proti EU in malikujejo sionizem. Z menoj se ne bodo igrali.
ZDA predsednik spet izpadel " bumbar", zato lahko obdrži nick name Dumb ! "Trump novinarko označil za pokvarjeno in zapustil intervju"
Izrael v času poroke napadel šotorsko naselje v Gazi, ubitih najmanj sedem ljudi .. TAKOLE AMERIČANI IN IZRAELCI BRANIJO SVOBODO.
me zanima, kaj je Urša odšla v sinagogo danes ali v katoliško cerkev molit za prijateljstva po svetu ? Tina je bila zagovornica živali, česa je Urša zagovornica kot zdravnica ? Čudne prijatelje vabi v hišo.
iZRAELCI ZA ZABAVO POBIJAJO PALESTINCE, KI ŽIVIJO V ŠOTORIH. Kot so zahodnjaki plačevali Srbom , da so hodili na lov na ljudi. "Morilski lov na civiliste v Sarajevu !!! "
res je in danes imamo 100.000 srbov prijavljenih v Sloveniji. in polovica od teh živi na tuj račun.
Če zmore naj golobček Tino tolaži.
S čim pa se v kleti tolažite? Maloumjem !
v kleti se učijo hebrejsko za vsak slučaj...shabat shalom MF
golobček sedi na veji in ne ve si kaj početi
jst se ne bi hvalil s cestitko rubia.
JJ sedi v Kabinetu predsednika vlade in počne ogabnosti.
Cigo, kaj mu Milei tudi nima časa čestitati. Vsaj iz iz vljudnosti🫣🫣