Pavel je služil vojaški rok v Celju. In bil je vzor ''slovenstva''. Cinkaroš, je bil eden od vzdevkov.Ko je bil zbor vojakov, ko so se pritožili zaradi hrane je šel pred vse in nekako...druže komandate, hrana je vrlo dobra, oni… ...prikaži veči kojim nije neka ne jedu... Po viru, njegovemu sovojaku, so ga morali en teden agenti KOSa varovati pred ''šipci''.Morda je še kaj živih ''sopotnikov'' da povedo kako je oficir KOSa klical po dvorišču,''Pavao Rupa'' ... in on se je vedno odzval, ''slovenac'', sram ga bodi
Sam sebi sramoto dela,butl,še večji butli so tistih nekaj ,ki so ga volili
Pavel je služil vojaški rok v Celju. In bil je vzor ''slovenstva''. Cinkaroš, je bil eden od vzdevkov.Ko je bil zbor vojakov, ko so se pritožili zaradi hrane je šel pred vse in nekako...druže komandate, hrana je vrlo dobra, oni… ...prikaži veči kojim nije neka ne jedu... Po viru, njegovemu sovojaku, so ga morali en teden agenti KOSa varovati pred ''šipci''.Morda je še kaj živih ''sopotnikov'' da povedo kako je oficir KOSa klical po dvorišču,''Pavao Rupa'' ... in on se je vedno odzval, ''slovenac'', sram ga bodi
Ja kdo , ki si priključe SDSu pa ni govno od človeka !
Sami arestanti hočejo vladati
Pavle pejt pazit vnuke
Jaz mu jih ne bi dal v varstvo.
No Rupar, to je pa edina pravilna poteza. Sicer te upokojenci niso nikoli kaj dosti zanimali, zdaj si to tudi nazorno pokazal.
Malo radi puno kradi laži saj dementno ti bodo sledili
Bivša kriminalistka iz njegovih krajev pravi, da ni večje barabe obravnavala kot je to pezde Rupar
Tudi mi ne želimo več slišato tvoje SDSovske traparije ! Pejd ženi mert pizdo , ba nas upokojence pa pozabi ! SUROVINA NEOTESANA GORENJSKA !
Velikost je pomembna! Ta stvar resnično poveča vašo napravo, rezultat je viden v enem tednu:--->> https://mub.me/grov