Pa samo dođite na teritorij kojeg bi vam dao taj arbitražni kompromitirani sud kojeg ste vi kompromitirali sami a kojeg mi od danas ne priznajemo, u tom slučaju ćemo to smatrati agresijom i otimačinom našeg teritorija, a ratuje se i za manje
Kaj pa če bi kar danes začeli na mejah mal bolj Schengen izvajat? Ene 12 ur veselja na meji za vse, ki žeijo zapravljati v "lepi naši", bodo vsaj kak evro za liter vode pri nas pustili. Ampak naslednje leto… ...prikaži več gredo definitivno raje v Grčijo ali pa Španijo.
Mene to sploh ne vznemirja , kajti jas sem 33% Avstrijec in tole južnjaško sprenevedarsko bando prenašam čedalje slabše , ko pa čitam takele Hrvtske vitezove mi gre pa na kozlanje ob njihovih argumentih !
Ste se tudi vi v zadnjim tednu od izbruha afere ARBITOGATE, spraševali: »KAJ HUDIČA SE DOGAJA Z NAŠO POLITIKO?« in nekako niste dobili pravega odgovora oziroma vam odgovora ni nihče podal?Moram reči, da sem se cel teden…..NADALJEVANJE NA:<br… ...prikaži več />http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/138344/afera-arbitogate
Enostavno počakati na razsodbo arbitraže, pa če jo Rvati priznajo al pa ne, potem pa čakat s Šengenom, pa če je treba tud 100 let !!!
@Senior - saj si mislil DeSUS, kaj ne?
Kdo pa je Kalimero? Kučan? Samo vprašam, kje se obe imeni začneta z enako začetnico.
RupeloviĆ dokler ne boš komentiral tvoje mete in metel in čistil in službenaga avta s šopfrejem.. se podi popeljat v Hrastovc..
No, pa brez sovražne nestrpnosti, pa z vojsko ni treba grozit!
pipo444,pa nima se smisla prerekati z iranskim turkom.
misliš da nismo spremni i na više, da, spremni smo i na izlazak iz EU, misliš da Bruxelles to ne zna.
pa dobr je, kaj bi ti rad, hočeš še moje gate al še več, dost maš morja dost maš obale, pa še tiste ne vzdžuješ, ne spucaš in še kaj, ... marš
Pa samo dođite na teritorij kojeg bi vam dao taj arbitražni kompromitirani sud kojeg ste vi kompromitirali sami a kojeg mi od danas ne priznajemo, u tom slučaju ćemo to smatrati agresijom i otimačinom našeg teritorija, a ratuje se i za manje
hrvatski sabor je rekao u moje ime, a u čije ime ti govoriš
ako sam ja nacionalist, što si ti? ne priznaješ odluku hrvatskog sabora. dakle, ti si izdajnik
Niste vi Grčka? :) http://hrvatskidug.com/
da, nismo Grčka, njima daju lovu, a nama ne.
Kaj pa če bi kar danes začeli na mejah mal bolj Schengen izvajat? Ene 12 ur veselja na meji za vse, ki žeijo zapravljati v "lepi naši", bodo vsaj kak evro za liter vode pri nas pustili. Ampak naslednje leto… ...prikaži več gredo definitivno raje v Grčijo ali pa Španijo.
Mene to sploh ne vznemirja , kajti jas sem 33% Avstrijec in tole južnjaško sprenevedarsko bando prenašam čedalje slabše , ko pa čitam takele Hrvtske vitezove mi gre pa na kozlanje ob njihovih argumentih !
A da ideš doktoru , da te malo primire. Boluješ li ti od PTS-a ? Ja mislim da da , jer kretenskiji NIC si zamisliti nisi ni mogao !
Rupel predlaga kar zamenjavo vlade!!! Mogoče računa, da bi bil zopet vsaj zunanji minister, če že ne premier???
Rupla za arbitra, cenejši je.
Ste se tudi vi v zadnjim tednu od izbruha afere ARBITOGATE, spraševali: »KAJ HUDIČA SE DOGAJA Z NAŠO POLITIKO?« in nekako niste dobili pravega odgovora oziroma vam odgovora ni nihče podal?Moram reči, da sem se cel teden…..NADALJEVANJE NA:<br… ...prikaži več />http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/138344/afera-arbitogate
samo ti pričaj zg89, danas je odlučeno, izlazak iz arbitraže