Svet

Rusija želi v vojno vplesti še eno državo? "Z njenega ozemlja želijo napasti Nato"

Komentarjev 116
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Facja 11:41 16.maj 2026.

Čas je, da poči in da se obračunajo. Veliko si jih želi to vojno, med njimi vsi Balti, Finci, Poljaki, Nemci, Britanci, Ukrajinci, seveda tudi Rusi. Pa dajte, udarite se. Škoda je edino to, da drugih, ki si te vojne ...prikaži več ne želimo, ne boste pustili pri miru.

• eeee 12:28 16.maj 2026.

Kako si je ne želimo??? Seveda si jo. Sicer ptič ne bi rinil med to hujskaško zalego. Je morda kdaj rekel unim kurcem v bruslju, da SLO ne bo podprla nobenih sankcij, ker ni v sporu z RU? Še posebej ...prikaži več ne zato, ker so to predvsem sankcije proti državljanom EU samim? In ker nimajo nobene veze skršenjem mednarodnega prava, ker bi sicer še 100x hujse sankcije morali fasat tudi židi, pa jim namesto tega EU veselo prodaja orožje in z njimi sklepa pridružitveni sporazum, čeprav je spoštovanje človekovih

• eeee 12:32 16.maj 2026.

... pravic izrecno zapisano v njem kot pogoj za njegovo izvahanje? Seveda ne. Pridno je spustil hlace in nastavil rit. Pod jajotom ne bo nič bolje. Prej slabše. Tako da ce si ti ne zeliš vojne, je to tvoj problem. ...prikaži več Vladajoča kasta si je želi, ti pa itak ne štejes. Kot velja za večino volivcev

• Facja 12:40 16.maj 2026.

Jaz si ne želim vojne.

Leon 12:43 16.maj 2026.

eeee...verjetno nisi prebral EU deklaracije zapisane med članicami EU glede obrambe ? Orban in Ficko sta nekaj mahala z repom zaradi umetniškega vtisa pri volivcih , vse ostalo je bila maža za oči .

• eeee 12:44 16.maj 2026.

Vem. Si povedal. Jaz tudi ne. Ampak midva ne stejeva. Si je pa želi politika, ki ima svojo agendo in volivcev nic ne vprasa. Vsake 4 leta nas rabi za legitimacijo svoje oblasti, potem se pa na nas poserje.

• eeee 12:46 16.maj 2026.

Leon, ne nisem je bral. Deklaracije so za budale. Igro vodijo kapitalski lobiji in oni svojih načrtov in interesov ne razglašajo v deklaracijah.

• eeee 12:48 16.maj 2026.

No, ce sva ze pri tem, povej, katera je ta deklaracija? Daj link

• Ender3 14:03 16.maj 2026.

Tudi Rusi sami so siti te vojne ukrajinskega izčrpavanja. Troši se denar, ljudje po nepotrebnem umirajo zato, da interesi zahoda še obstajajo.. https://youtu.be/aI0k0d7fv6w?is=IVOPCWlxgGWi4BCH

Človek2025 16:32 16.maj 2026.

Facja, navaden bedak si! Ti si ne želiš vojne in tudi jaz si je ne želim. Ampak to nama ne bo nič pomagalo, ko naju bo napadel krvoločni Putin. Obstaja le en zanesljiv način za preprečevanje vojn in to je, ...prikaži več da nabereš toliko orožja, da se te nihče ne upa dotaknit! Evropa mora skupaj z Ukrajino izdelati milijone prestreznih dronov, ki nas bodo varovali pred Rusi.

• Idioti 19:36 16.maj 2026.

Bagra germanofilska in Ukronacistična , na mene v tej vojni , ki jo tako vehamentno napovedujete , ne bo na vaši strani ampak bom na strani največjega Slovanskega naroda in me boli Q , kolk Slovenskih izdajalcev bom pri tem ...prikaži več pobil ! Le glejte , da se vam ne bo ta vaša vojska razpadla v 1 uri napada , potem bomo pa nastopili mi !

Človek2025 20:42 16.maj 2026.

Idiot: bzzzzz...bum. To je vse, kar boš slišal, potem pa bo večna tema. Bodo droni poskrbeli zate, da ne boš več pisal gluposti na teh portalih, izdajalec Evrope!

• Idioti 21:24 16.maj 2026.

Govno 2025 @ Za razliko od tebe sem jaz dal zakletvu , ki pomeni častnemu človeku največ ! Moj vrhovni komandant je še zmeraj tov. TITO in dobro vem , kam nas bi poslal ob III wv ! To je ...prikaži veče vse , ti se zanašaj pa na čeloglavca !

• cigomigo 09:30 17.maj 2026.

Se govori da je tito dojenčke jedel, Mu je tako svetoval Idi Amin , Da če ješ dojenčke ostaneš večno mlad,,Zato pa je v času Jugoslavije poniknilo iz porodnišnic toliko dojenčkov,

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.