Slovenija

Krivolucka spregovorila: Nataša mi je takrat celo ponujala denar za hrano

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • irena213 11:56 21.avgust 2026.

Kakšno kupčijo pa je sklenil Puklasti z Izraelci ???? Proklet bio izdajica svoje domovine (Hej Slaveni)

• Art 12:13 21.avgust 2026.

To se ne sprašuje, ker sodi v krog naših izbrancev 😂

• Alia 11:55 21.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj. Stopite v stik z nami še danes prek trustwave.cyberdefense na gmailco..

• Jackd 12:00 21.avgust 2026.

NPM do slovenskih državljanov ni tako dobrosrčna od njih samo polni svojo malho.

Garancija 11:22 21.avgust 2026.

Občanka opozarja: Novo otroško igrišče v vročini sameva, ker nima sence Na Mestno občino Ljubljana se je obrnila Ljubljančanka in opozorila na pomanjkanje sence na novem otroškem igrišču, ki je del prenovljenega Športnega parka Savsko naselje.Mislim da je to bolj aktualno

• jakec1575 11:33 21.avgust 2026.

drevesa bodo hitro zrasla. sem sel iz firbca zadnjic pogledat. folk hoce vse takoj. odrasla drevesa se slabo primejo zato se joh ne presaja. Kaj tocno zeli pbcanka? cerado cez igrisce. evo, do zrelosti dreves naj namontirajo jadra na daljinsko ...prikaži več avtomaticno vodenje.

• Toma 11:34 21.avgust 2026.

Naj pride, ko bo dež padal!

• jakec1575 11:35 21.avgust 2026.

nenavadna pot. ni me prepricala. verjamem pa da od Natase ni izvedela nic.

• Fantodfare 11:14 21.avgust 2026.

Lani smo menjali dve osebi - ruska vohuna za enga Ameriškega novinarja, Mislim da je Golub naredil dobro kupčijo. , Ga je Trump povabil celo na pir pa ne vem ali je šel ali ne Sedaj bi g Stevanovič lahko ...prikaži več naredil nekaj podobnega

• Plavi-mil 12:05 21.avgust 2026.

Saj ga ni povabil, z robertino sta ga lovila pred WC-jem, pozabil ? veš eni ne pozabljamo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.