Pa saj morajo to so enodnevni ali večdnevni edini turisti v makarska ki je sedaj prazna ker ni turistov iz Bosne tako kot Slovenci polnijo Istro ker je najbljiža tako Bosanci makarsko ker je najbljiža denar je še vedno vladar.
Js sm čist normalen sam Mal mi je že butast vse skup najraje bi se ustreli ker je maska obvezna pol je neobvezna pol politiki niso dobili dost denarja je spt obvezna zdej bo pa jj sluzu s to aplikacijo
Lej men je vseeno ampak a ni čudno ukrepi so se sprostili nekaj jih je šlo v hrvaško malo več v Bosno ostali so dopustovali doma in kar naenkrat 30000+okužb tako rečeno zdaj že malo pretiravajo s tem virusom ki… ...prikaži več je za čisto malo bolj nevaren kot gripa me zanima če bomo ta "virus" preboleli v manj kot v 2 letih to je čisto brezveze rajši bi imel zombije
Če ni evrov, bodo pa bosanske marke dobre. Za Hrvaško vlado je denar pomembnejsi od zdravja!
golazn ustaška zaprt meje...pika
Se bankrota bojijo 😁 pa da jih pol Srbi kupijo😂😂😂😂
TAKOJ ZAPRITE MEJO Z HRVAŠKO!!! USTAŠEM SE JE ZMEŠALO, DA ODPIRAJO MEJE!!! UKREPAJTE TAKOJ, NASLEDNJI TEDEN BO PREPOZNO!!!
Ne vem kaj še čakamo. Mejo zapreti takoj! Po vsem tem mene ne bo nihče več v občino zapiral.
Mi smo se opekli z BIH in ostalim balkanom, hrčki se bodo še bolj. Bo kmalu na rdečem seznamu
Hrčki so pometli kompleten proračun in nekako morajo priti do sredstev,da se jim narod ne upre s silo....
2 hrvata- tri tata.. so pravli že naši deda..
Pa saj morajo to so enodnevni ali večdnevni edini turisti v makarska ki je sedaj prazna ker ni turistov iz Bosne tako kot Slovenci polnijo Istro ker je najbljiža tako Bosanci makarsko ker je najbljiža denar je še vedno vladar.
Pa kdo bi razumel te komentarje a ste vsi na glavo padli al kaj vam je???!!!! Tako paniko zganjate ko neke kure ker si cul na 24 ur alooo
Js sm čist normalen sam Mal mi je že butast vse skup najraje bi se ustreli ker je maska obvezna pol je neobvezna pol politiki niso dobili dost denarja je spt obvezna zdej bo pa jj sluzu s to aplikacijo
se strinjam, tudi jaz moram malo na dopust, kaj bi sicer poročale prestitutke in o čem bi pametovali tehnokrateki birokrateki.
Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m
Lej men je vseeno ampak a ni čudno ukrepi so se sprostili nekaj jih je šlo v hrvaško malo več v Bosno ostali so dopustovali doma in kar naenkrat 30000+okužb tako rečeno zdaj že malo pretiravajo s tem virusom ki… ...prikaži več je za čisto malo bolj nevaren kot gripa me zanima če bomo ta "virus" preboleli v manj kot v 2 letih to je čisto brezveze rajši bi imel zombije