Ne moti me ali si levi ali desni ali imaš luknjo v glavi. Moti me da ne glede kdo je na prestolu, svojo moč uporablja za krive posle in pranje denarja. Pa ne mi poveličevati janšo ali goloba ker sta… ...prikaži več oba zrela za v čuzo.
EU poslance so volivci izbrali na osnovi predvolilnih obljub in programa ? In potem pride šef ,ki določi pravila igre . Torej gre za zavajanje volivcev ,ki lahko sami presodijo kdo laže .
stinger skrajna desnica se omenja kar naprej, za skrajno levico praktično ne slišiš, ker je ni. Ko je nekaj skrajno, takrat se je za bati. In skrajne desnice v Slo, EU in po svetu se je za bati. Skozi zgodovino… ...prikaži več niso prinesli nič dobrega in tudi sedaj bi bilo enako. Upam, da nikoli ne doživimo skrajno desne vlade. Tudi ti začni upati!
Itak je edino "politično prepričanje" SDSs pridobivanje položajev in denarja, torej korupcija...Sedeli bi oni na desetih stolih hkrati, če bi jim to prinašalo Ablast in denar...banda lopovska..
Saj to je bilo prčakovano. Doma rušijo državo zunaj nje celo unijo..Niso zgolj konzervativci so tudi destruktivci..Za to so toliko bolj ponosni na četverico, ki jo je poslala v Bruselj SDS..Ampak na žalost je to šele začetek tistih, ki so jih tja izvolili..
Iz zlobe ne zraste NIČ! Ne v Sloveniji ne v Bruslju! Zato se pa vrti na mestu in ne pride nikamor!
Ja zato komunistični režimu propadejo slej ko prej. Ker jih poganja zgolj zloba vodilne kaste
stinger sektašem in svečkarjem propadejo samo možgani. Za to z njimi ni kvalitetnega sobivanja. Pol so pa komunisti krivi..
Hudo je ko dobijo debili moč vladanja
Škoda besed,pa tudi narediti ne moremo nič,pa če gremo 100x na volitve
Ne moti me ali si levi ali desni ali imaš luknjo v glavi. Moti me da ne glede kdo je na prestolu, svojo moč uporablja za krive posle in pranje denarja. Pa ne mi poveličevati janšo ali goloba ker sta… ...prikaži več oba zrela za v čuzo.
Vprašaj krivosodje zakaj je tako?
Leon zakaj pa res, ker so zakone priredili sebi v prid. Kje pa je drugače??
munja in ker vrana vrani ne izkoplje oči.
Poslanci SDS na dveh stolih....tipično za domače izdajalce .
EU poslance so volivci izbrali na osnovi predvolilnih obljub in programa ? In potem pride šef ,ki določi pravila igre . Torej gre za zavajanje volivcev ,ki lahko sami presodijo kdo laže .
Leon, pri vas levakih je edini program- partizan. Ali ne vidis revcek, da preprosto ne znate. Vreca bo kmalu prazna in potem bo pizdarija...
Buksl, misliš Goloba, temu kretenu, kratke lajtunge je dovoljeno prav vse, mu bo g.Erjavec pokazal kako se takim ptičem streže, ker bo …
Vemo do kakšne Evrope pripelje oblast v rokah "patriotov", "domoljubov" ipd - do take v veliki vojni. Že dvakrat videno, je res treba še tretjič???
Tudi vemo kam pripelje oblast skrajne levice, najprej do množičnih pobojev, potem pa do množičnih smrti zaradi lakote...
stinger skrajna desnica se omenja kar naprej, za skrajno levico praktično ne slišiš, ker je ni. Ko je nekaj skrajno, takrat se je za bati. In skrajne desnice v Slo, EU in po svetu se je za bati. Skozi zgodovino… ...prikaži več niso prinesli nič dobrega in tudi sedaj bi bilo enako. Upam, da nikoli ne doživimo skrajno desne vlade. Tudi ti začni upati!
Kako hitro se menjajo up.imena v komentarjih aktivistov..Kok so naivni in maloumni..
Bebo neumni, kaksne klatis.
A si mogoče pred ogledalom...sam vprašam?
Romana Tomc glede antipatije že močno ogroža Janezov primat...
Nagnusno samovšečno bitje je...
Itak je edino "politično prepričanje" SDSs pridobivanje položajev in denarja, torej korupcija...Sedeli bi oni na desetih stolih hkrati, če bi jim to prinašalo Ablast in denar...banda lopovska..
lucky, ne samo SDS, ko sta denar in oblast v igri, so vsi BANDA LOPOVSKA!! Tukaj ni izjem.
Drži, ampak nekateri so v mejah normale, drugi nenasitni predatorji že 30 let+
28-letna nekdanja zaposlena v banki pripoveduje, kako je z umetno inteligenco zaslužila več kot 2.500.000 €
lucky NIHČE ni več v mejah normale in to je vedno bolj zaskrbljujoče.
Egoizem pač zmaguje nad altruizmom in empatijo, kar je posledica dresure ovc v pripravah na vojno..
luckyss pod zadnji komentar se podpišem!
pošteni domobranci
Ne pozabit, da so to zavedni domobranci. To niso tisti zavedeni..
Soljatar ti si bolnik!
Saj to je bilo prčakovano. Doma rušijo državo zunaj nje celo unijo..Niso zgolj konzervativci so tudi destruktivci..Za to so toliko bolj ponosni na četverico, ki jo je poslala v Bruselj SDS..Ampak na žalost je to šele začetek tistih, ki so jih tja izvolili..
Ljubitelji imigrantov, dobro jutro. Vidim da ste že v akciji.
Ali po jedi res ni priporočljivo plavati?
matermila ti si v akciji proti plačilu..
levičarje je potrebno uničit z vsemi sredstvi, ki so na voljo...
A bejš no, in to ti z uničenimi možgani..