Slovenija
252 ogledov

SDS: Brigajte se zase

Komentarjev 104
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1slovenka 10:14 21.maj 2016.

...en človek ne more vsega vedeti,vsega znati,vsega čutiti?!...a dej no,vera.....gospa,ki je še iz prejšnjega sistema ,bi pa ja lahko vedela,da je to DA LAHKO,še kako res....pa tudi danes je enako....kakor levaki ne mrdnejo,če jim mali plavi ne da befela in zapovedi...

...en človek ne more vsega vedeti,vsega znati,vsega čutiti?!...a dej no,vera.....gospa,ki je še iz prejšnjega sistema ,bi pa ja lahko vedela,da je to DA LAHKO,še kako res....pa tudi danes je enako....kakor levaki ne mrdnejo,če jim mali plavi ne da befela in zapovedi...

• mph 10:23 21.maj 2016.

Res ja, vse je v prvotni podobi. Še predsednik je iz prvinskih časov. :-) ha ha ha ...

• mph 10:24 21.maj 2016.

Ha, ha, ha, ... :-)

• mph 10:25 21.maj 2016.

Res je @glicinija, se zgražam tudi jaz, namreč janšisti redno pljuvate po uradni zgodovini in kdo je branil državo in kdo se je boril na okupatorjevi strani, kdo uničuje Slovenijo, .... pa vse pustijo.

• sprehajalec 10:25 21.maj 2016.

Potem mi ne preostane drugega, kot zanesti se nate. LDS; nastanek:\s\skonec;Zares; nastanek;\s\sKonec;Stranka cerarja; nastanek;ZaaB nastanek;\s\skar vpisuj datume.

• 1slovenka 10:26 21.maj 2016.

...@mph...mali plavi je že deset let v penziji,pa še ne da miru.......kar se pa janše tile;če bi med politiki ,širše,iskali z lučjo pri belem dnevu nekoga,ki mu seže do kolen...ga ,pri najboljši volji ,ne najdeš...pa ..pazi...nisem članica nobene ...prikaži več stranke...a kakor levica prosperira samo na in iz sovraštva do janše....bog ne daj,da se umakne iz politike....bo beda slednje še bolj butnila na plano

...@mph...mali plavi je že deset let v penziji,pa še ne da miru.......kar se pa janše tile;če bi med politiki ,širše,iskali z lučjo pri belem dnevu nekoga,ki mu seže do kolen...ga ,pri najboljši volji ,ne najdeš...pa ..pazi...nisem članica nobene ...prikaži več stranke...a kakor levica prosperira samo na in iz sovraštva do janše....bog ne daj,da se umakne iz politike....bo beda slednje še bolj butnila na plano

*tiče

• sprehajalec 10:27 21.maj 2016.

Imaš rad Nove obraze? vsake dve leti me prijetno presentijo s plejado Novih ministrov. Po 10 novih na mandat pa 10 zamenjanih. Saj se komaj uspejo naučiti, kje je WC v štuku, ko že oddidejo.

• glicinija 10:53 21.maj 2016.

moti vas 27 let, ne moti vas pa 60 let

• glicinija 10:57 21.maj 2016.

da te ne zadane kazen (puklasti). zamisli se

• glicinija 10:58 21.maj 2016.

dragec, kdo sovraži Albance?

• sprehajalec 12:36 21.maj 2016.

Ha, ha, ha, daj mi postrezi z "novim obrazom"? Koga imaš tokrat v rokavu?

• tralala 12:47 21.maj 2016.

a si umsko prizadeta, da moraš vsak 'prispevek' napisati 5x?

• tralala 12:49 21.maj 2016.

j*be se mi, kaj si misliš ti in tebi podobni enoceličarji. Če se že sklicuješ na 'puklastega', koga sem pa mislil s tem? Je napisano? Zanimivo, da veš, koga mislim. Odj*bi.

• mph 13:11 21.maj 2016.

Če bi jaz imel takšno superlativno, nabožno, mnenje o nekem politiku, bi se takoj že kot znak podpore vpisal v njegovo stranko.

• mph 13:12 21.maj 2016.

@glicinija, si sposobna odgovorit na postavljeno vprašanje ali ne? Za stranko, ki je demokratična in ki ima toliko ljudi, je NORMALNO zate, še posebaj, ker ima besedico "demokratična" noter in ki jo tako silno moti Tito in vse z njim ...prikaži več povezano, da ima ENEGA IN ISTEGA predsednika stranke ves ta čas??

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.