Leon,dokler nisem spoznal žene,jaz sploh nisem vedel,da obstajate.Sem mislil,da ste za Krpati vampirji, ki ljudem
kri pijete in komunajzarji k folk pobijajo,
šele pol sem videl kolk ste bogi.
Žal si bo JJ s svojimi komentarji zopet zaprl pot . Tak človek , ki blati premiera v odstopu , ki toži lastne državljane za odškodnino in obenem pričakuje da ga bodo izvolili...Pa kje živiš JJ ???
Na praznovanju dr.Fasaderskih znanosti z diplomo prestižne univerze Kosovä e Prishtinë je bilo videt kup polpismenih SDS-ovcev,po grobih ocenah je povprečna starost teh runklnov 98 let?
križar tvoj nivo je pa res primeren tvojemu imenu, prav tako tvoja mentaliteta iz kakšnih 1025 let nazaj...slika pa je tudi v stilu...ZA DOMOVINO S KUĆANOM NAPREJ!
Slovenija nažalost nima več sposobnih voditeljev.Janša je že dvakrat vodil vlado in kaj je pokazal,štalo.Kapitalisti gledajo le za profit ne za državljane.Kar je dobrega uničijo,narod pa v bedi.
Ko je omenil osla je imel v mislih svoje volivce ! Kako drugače razlagati osebe ,ki volijo nekoga ,ki volivce žali,laže,krade......sedaj so pač osli .Jutri bodo koze ...JJ vedno najde nekoga ,ki je krivec. Isti je kot KALIMERO .
[ Kot je dejal, je ideologija stranke SDS v resnici slovenska ustava in da bi morale to začeti spoštovati tudi druge stranke. ] Hahahahahahaha... Ne me basat, pa kdo to verjame.
Vseeno se mi vampirji zdijo bolj humanega videza v primerjavi z orgijami zombijev npr. Trije Žeblji, v Dražgošah...Če ne kaj drugega- vampirji živijo večno, zombiji pa zaudarjajo po cipresah.
Komunajzar ostane komunajzar za vedno Kdo mu je kriv če se ne spomni kako je bil sprejet v ZK pa Po poteh Avnoja Ja res je lažnivo usrano to bitje Njegovi verniki pa tega ne spregledajo Ja za vsako ceno… ...prikaži večeno na oblast Laži populizem zavajanje negiranje pol pretekle zgodovine Sram ga je lahko Njega in Pahorčka ki mu vrećo drži Dva stara pajacota klovna se šemita
Žal se (spet) kaže skrajno nizek nivo njegovih možganov in privržencev. Nisem bil proti njemu, dokler ni začel s takimi nizkotnimi žalitvami. Pač kaže na skrajno pomanjkanje česarkoli v glavi članov te stranke. Žal, ampak resnica boli. Noben drug ne… ...prikaži več žali tako kot on. Kot kaže mu leta tolčejo v možgane. Naslednja stopnja je demenca...
Ne bi škodilo, če bi pisec teh vrstic malce pogledal zemljevid Slovenije. Hotel Radin pač ni v Murski Soboti. Še manj so Radenci mestna četrt Murske Sobote. Da o Pomurju in Prekmurju sploh ne zgubljam besed.
lahko komunajzarja Janšo preoblečeš v demokrata a vedno bo ostal komunajzar in SDS je čista kopija KPJ
Sta bila Počivalšek in Pivčeva na Janševi predstavi? Sia prišla po kolenih v posvečen becirk?
Počivalšek in Pivčeva kažeta svoj pravi obraz. Na volitvah ne bi prišla v parlament, bi pa sestavljala novo vlado. Smrad se širi po Sloveniji.
SDS- ovce bi glede na svojo kulturo morale najeti štalo ,kjer lahko blatijo na slamo .
Cela Slovenija je pod levaki štala, tak da se lahko najemajo posamezne staje. A kaj, ko so te staje brez korit. Te so zasedli rdečkarji.
Leon, ko si kumunist si komunist.Tebi ni več pomoči ;)
Za koga si pa ti Leon?Si proti SDS,povej koga,da volimo.
Večerna tema v Radencih, naj ugibam, bo srečanje is prisrčen pogovor dveh publicistov na temo …
Leon,dokler nisem spoznal žene,jaz sploh nisem vedel,da obstajate.Sem mislil,da ste za Krpati vampirji, ki ljudem kri pijete in komunajzarji k folk pobijajo, šele pol sem videl kolk ste bogi.
Rodil Janša, umrl Janša! Njemu pač ni pomoči!
Žal si bo JJ s svojimi komentarji zopet zaprl pot . Tak človek , ki blati premiera v odstopu , ki toži lastne državljane za odškodnino in obenem pričakuje da ga bodo izvolili...Pa kje živiš JJ ???
Ni res.On zahteva odškodninsko odgovornost od vpletenih sodnikov.Če mu rata,bojo njihove podkupnine in delovna mesta premalo za poplačilo dolga.
Na praznovanju dr.Fasaderskih znanosti z diplomo prestižne univerze Kosovä e Prishtinë je bilo videt kup polpismenih SDS-ovcev,po grobih ocenah je povprečna starost teh runklnov 98 let?
Herr Marinich sedi bolj v sredini. 😂 Foto: https://pbs.twimg.com/media/EQ0DHUsWoAIwCxK?format=jpg&name=4096x4096
Pahorja pa ni videti. Verjetno je na pomirjevalih, ko je izvedel, da je dobil Luka Dončič več minut pri Baraku Obami, kot pa on.😂
križar tvoj nivo je pa res primeren tvojemu imenu, prav tako tvoja mentaliteta iz kakšnih 1025 let nazaj...slika pa je tudi v stilu...ZA DOMOVINO S KUĆANOM NAPREJ!
Zdravko a te je že kdo "zlajhov",da si tko dobr obveščen?
Arabski pregovor: Kjer je veliko plev, je malo kruha, kjer je veliko besed, je malo modrosti.
V oslu je verjetno videl sebe
Mal se naj pazi da ne bo sam na koncu tisti osu..
Slovenija nažalost nima več sposobnih voditeljev.Janša je že dvakrat vodil vlado in kaj je pokazal,štalo.Kapitalisti gledajo le za profit ne za državljane.Kar je dobrega uničijo,narod pa v bedi.
Ko je omenil osla je imel v mislih svoje volivce ! Kako drugače razlagati osebe ,ki volijo nekoga ,ki volivce žali,laže,krade......sedaj so pač osli .Jutri bodo koze ...JJ vedno najde nekoga ,ki je krivec. Isti je kot KALIMERO .
Prej sebe, oslova senca so pa njegovi volilci.
[ Kot je dejal, je ideologija stranke SDS v resnici slovenska ustava in da bi morale to začeti spoštovati tudi druge stranke. ] Hahahahahahaha... Ne me basat, pa kdo to verjame.
Jaz.
Bal vampirjev👎💀
Vseeno se mi vampirji zdijo bolj humanega videza v primerjavi z orgijami zombijev npr. Trije Žeblji, v Dražgošah...Če ne kaj drugega- vampirji živijo večno, zombiji pa zaudarjajo po cipresah.
Dragec samo provocira na vseh portalih, samo z drugimi niki. ID pa je vedno isti !! ;)
Komunajzar ostane komunajzar za vedno Kdo mu je kriv če se ne spomni kako je bil sprejet v ZK pa Po poteh Avnoja Ja res je lažnivo usrano to bitje Njegovi verniki pa tega ne spregledajo Ja za vsako ceno… ...prikaži večeno na oblast Laži populizem zavajanje negiranje pol pretekle zgodovine Sram ga je lahko Njega in Pahorčka ki mu vrećo drži Dva stara pajacota klovna se šemita
Čestitke za izbor naslovne fotke: star šimpanz se še vedno šobi, napenja, za fukat pa ne dobi več. Ti si history, orožarski noriški princ.
Da jim bo Orban laže plačal fešto so se spravili čim bliže madžarske meje.
Za vsak slučaj, če odpove publicist, prvi krajan Radencev.
Janša bo nazadnje ostal v oslovi senci.
butale dom prelepih dni ...
Žal se (spet) kaže skrajno nizek nivo njegovih možganov in privržencev. Nisem bil proti njemu, dokler ni začel s takimi nizkotnimi žalitvami. Pač kaže na skrajno pomanjkanje česarkoli v glavi članov te stranke. Žal, ampak resnica boli. Noben drug ne… ...prikaži več žali tako kot on. Kot kaže mu leta tolčejo v možgane. Naslednja stopnja je demenca...
Za vas komunajzarje je vse nizek nivo, kar ni rdeče, kajne. Kreten neandertalski, drugo ti ne morem rečt.
Ubogi osli nič krivi . JANEZ postavi si ogledalo.
janezov janša je mrtev ! ! !
upam!
Ne bi škodilo, če bi pisec teh vrstic malce pogledal zemljevid Slovenije. Hotel Radin pač ni v Murski Soboti. Še manj so Radenci mestna četrt Murske Sobote. Da o Pomurju in Prekmurju sploh ne zgubljam besed.