• Slovenija

SDS vrača udarec, spet bomo šli na referendum in odločali o še treh zadevah

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Gregsy 12:31 09.oktober 2026.

Trenutno ni nikjer na Bližnjem vzhodu vojne, zaradi katere bi morali moški od 16-25 let starosti v Evropo kot prosilci za azil. Socialnega ali versko motiviranega “turizma” ne potrebujemo. Prijatelj ima hotel v Maroku. Težko najde delavce. Dobro plača.To pove… ...prikaži več veliko. Po hitri poti nazaj domov. Nošnja verskih simbolov v državi gostiteljici, kjer ni takih navad in se pri domačinih poraja nelagodje, ni primerna. Znanka dela v vrtcu ima dve punčki 4 let, ki jih mame pripeljejo zavite v rute. To ok?

• Toma 13:26 09.oktober 2026.

Tako je! Ko sem prvič v življenju videl versko okrancljanega Žida sem bruhnil v smeh. Nobeno norčevanje iz politike ali vere, le čista naravna reakcija. Jaz sem se z nakupi oblačil v Zürichu kot turist 100% pomešal med domačine (če… ...prikaži več jih tako sploh lahko imenujemo), je Žid kazal 100% nepripravlenost na prilagajanje državi v kateri živi. Manjkala je edino rumena zvezda in plava utripajoča luč na klobuku!

• popokatopetl 13:42 09.oktober 2026.

Žal taka vojna je v Gazi (ampak je de fakto koncentracijsko taborišče in ne morejo). Bo spet "migranstski val" če se bo Izrael sprdnil Gazo izpraznit in dokončno okupirat, ti pa spet ne boš hotel opazit, kdo nam migrante dejansko… ...prikaži več pošilja. Če bi bil v celi regiji dejansko mir in stabilna ekonomija, migrantov ne bi bilo v omembe vrednem številu, včasih so naši hodili delat v Irak in Egipt.

• Grunf 12:32 09.oktober 2026.

Ni mi sicer jasno, kako lahko referendum pomaga komurkoli, sploh najranljivejšim, kot razlaga Žakelj, mi je pa jasno, da je politika pri nas zašla na slepo pot. In to tako Janševa, ki želi vreči državo s tečajev pa jih bo… ...prikaži večo kvečjemu razmajala, da bo vse obviselo na njih, kot tudi nasprotna stran, ki bi rada obranila vse, kar je z Golobom pridelala, ne glede ali je dobro, ali slabo. Kakšnega Drnivška ni videti niti od daleč.

• žurnalWTF 12:48 09.oktober 2026.

Kot nekdo ki ne podpira te vlade se strinjam z znižanjem DDV pod pogojem da obstajajo pogoji za rešitev in odgovornost če učinka ne bo (napovedujem tak scenarij: najprej bo učinek in vsi jim bodo ploskali, potem bo učinek vedno… ...prikaži več manjši ker bo prodajalec&co dvignil cene v svojo korist, izgovor bo v globalni rasti cen. Na koncu bomo vsi plačevali enako ali več kot zdaj, prihodek v državno blagajno pa bo manjši - ne rabiš bit genij da ti je to je jasno, zato je razlog za znižanje verjetno drugje).

• Dieta 13:06 09.oktober 2026.

Jelka je še včeraj govorila, da je Golob zapravljal.... Ob Janši pa je utihnila in lepo uboga svojega firerja. Pri referendumih denar očitno ni težava. Težava je, da SDS ne more uresničiti volilnih obljub. Prazne obljube so vseeno obljube.

• Art 12:42 09.oktober 2026.

Pokrivala na glavi lahko tudi prepovemo, toda včasih je veliko težje prenašati procese pod lasiščem. Sicer pa, včasih so tudi vse domače babice nosile ruto na glavi in nihče se ni vmešaval v njihovo odločitev.

• damjan01 12:47 09.oktober 2026.

ZAKAJ PA REFERENDUM a nimajo večine al pa so usranci

• Dieta 13:56 09.oktober 2026.

Ha,ha, Janša demagog. Tukaj samostojen referendum za DDV, vendar še zmeraj v okviru zakon o razvoju .., kjer so notri nesmisli , kot znižanje davkov bogatim Seveda več zaslužka Petrolu itd... ljudje pa plačujemo dražja goriva. Ciganska logika

• Anči 14:23 09.oktober 2026.

Tako bo, kot bodo Izraelci ukazali, zato je trošenje denarja za POSVETOVALNI referendum brez veze.

• niloda 14:54 09.oktober 2026.

Jaz pa predlagam referendum, ali naj se čoham po jajcih levo ali desno roko.

• slovenski3 14:58 09.oktober 2026.

Z isto roko, s katero še vedno drkaš, saj veš, kaj.

• irena213 12:25 09.oktober 2026.

Referendum naj plačata Janša pa Godčeva!!!! Za kozlat kaj se gre ta ''vlada''...

• SlavkoKrizman 12:30 09.oktober 2026.

A si pozabil katera vlada je naročila tole? "Posvetovalni referendumi o pomoči pri prostovoljnem končanju življenja, preferenčnem glasu in konoplji"

• Jules 13:41 09.oktober 2026.

Pravilno šarijatarke naj sec prilagodijo naši kolturi, jim ne paše se lahko vrnejo od koder so se privlekle bomo zelo srečni da se jih znebimo.

Leon 14:28 09.oktober 2026.

SDS ne more brez alkohola . Vse to počno pod njegovim vplivom brez sankcij .

Dedi 14:38 09.oktober 2026.

Samo, da ni Fotopub, kjer ni bil samo alkohol...

Leon 14:44 09.oktober 2026.

Alkohol pušča zdravstvene posledice .Poglej te obraze iz poslanskih klopi ....katastrofa .

• najboljsi 12:55 09.oktober 2026.

baje je debeloritna šivilja maznila v enem dopoldnevi dva milijonaaaaaaaaaaa in pol

• Toma 13:30 09.oktober 2026.

Kdor zna, ta zna! Golobčkovemu lajkaju v Romuniji pa ni uspelo! Naj gre prvo k LJ šerifu, da mu pokaže kako se pride do 10+10% podkupnine BP! On pa še desetine tega ni spravil skupaj! HO-HO-HA-HA-HI-HI-HI!

• najboljsi 12:21 09.oktober 2026.

Se mi tak dopade ko G Stevanovič jebe smrdljive levajzerje , komunajzerje in slobodajzerje u tri PM. So danes trgovci s štriki baje že do 11 ure prodali 159 štrikov levajzerjem da bi se fentovali, ker ne prenesejo več poštenega… ...prikaži veča vodenja parlamenta in poštenega vodenja vlade,, Veste pod prejsnjo vlado se je kradlo na veliko tako je rekla Spoštovana gospa Vesna

• SlavkoKrizman 12:27 09.oktober 2026.

Si spet ban dobil in zamenjal nick?

• žurnalWTF 12:49 09.oktober 2026.

predlagam še referendum glede tega ali mentalni bolniki komentirajo po spletu

• duc1 12:50 09.oktober 2026.

Debi ti si ga daj okoli vrata,ker te ni nič škoda idiot butasti.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.