Slovenija
28 ogledov

Še manj možnosti za zaposlitev

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • YaKo 18:18 10.september 2013.

    država bi morala samo omogočit podjetnikom, da delajo in preživijo. tako bi tudi zaposljevali. Sedaj pa ko se ne da preživet pa tudi davka ne poberejo, ko se nič ne dogaja.

  • ennanova 15:50 10.september 2013.

    Kaj se nam dogaja? – 4.Ko razmišljamo o ljubljenem Voditelju in slepih množicah, moramo poudariti še tole. Obstaja točka brez vrnitve. V določenem trenutku se družbeno dogajanje razvije do take stopnje, da je destrukcija preprosto neizogibna. Napoči čas, ko ...prikaži več zmag ni več, …http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/1164-kaj-se-nam-dogaja--4

  • Mrcina 16:25 10.september 2013.

    Bedarije ! Tak je že celo večnost ! Kaka služba...saj je ne dobiš. Razen, da imaš veze "pri koritu " !

  • zic 17:23 10.september 2013.

    bo morala pa socialna odpret vrečo...ker ljudje brez denarja ne morejo živeti ali naj se pobrigajo za delovna mesta ali pa raztegnit socoalno vrečo.....kakor koli obrneš najebe država

  • Stelix777 12:47 10.september 2013.

    manj možnosti za zaposlitev je že vsaj več kot 20 let in tako bo tudi ostalo

  • MZupan 13:55 10.september 2013.

    @mirkoBi se z vsem strinjal s teboj, razen z eno stvarjo. Ni samo "komunistična elita", ampak je širša elita, ni važna "barva", važno je, da so priviligirani. Kako je naredil Jurček Janković maturo, pa seveda tudi razni fantje ...prikaži več od hčere Zofije Mazej kukovič, družinski člani od Barbare Brezigar službo in še in še bi našteval. Vsi imajo roke k sebi obrnjene! Beli, rdeči, črni, zeleni, sivi in kodrlajsasti, pa naj si bodo to levi, desni, zgornji, spodnji ali srednji!

  • mr.big 17:08 10.september 2013.

    mZupan....ni res da so (smo) si vsi enaki !! Niti eden ni enak drugemu !! Ja, drži, da tudi na desni strani dobijo sinovi,hčere službe po vezah....vendar to ni srš problema v Sloveniji !! Problem je v tem kar je ...prikaži več našteval Mirko !! Namesto, da bi naši butasti novinarji vrtali za informacijami kdo,kje in kdaj so lastnili Probanko,factor banko,autocommerce,trimo trebnje....sedaj so te družbe v globokih minusih --->in te minuse so povzročili ljudje iz Foruma 21, lahko pa tukaj seštevamo škodo v milijardah eur, ki jih bomo na koncu plačali državljani. Ne, ampak novinarji se raje ukvarjajo z problemom kdo in kdaj je plačeval položnice Janeezu Janši.

  • mirko 13:12 10.september 2013.

    ...in bo tako tudi ostalo, vse dokler bodo na ključnih položajih (sodstvo, državna uprava) bivša komunistična elita in njihovi otroci. Miselnost teh ljudi je še vedno komunistično, saj drugače ne morejo razmišljat, če so pa bili tako vzgojeni in je ...prikaži večje to v njihovi podzavesti. Ne razumejo kako pravi kapitalizem in svobodno tržno gospodarstvo deluje v zahodnih deželah in verjetno še dolgo ne bodo z tisto kuro vred, ki jo imamo danes na vrhu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.