Avto

Šef Forda brez olepšav povedal, kaj je danes v prodaji pomembno

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 11:02 31.december 2025.

ja no to je tako kot bi pek dejal da se ne spalča peči bele štruce. amapk samo brezgluteinsko pičo za vrabce ( sama semena ). naj kar dela ford specialne avte- mogoče je f150 najbolj prodajan avto, ampak z ...prikaži večz 10 miljonov vozil na 10.000 bo propadu. izginil bo kot saab, voolvo, alfa, lancia, simca, nsu. pa da ne naštejam par ducata ameriških od oldsmobila naprej. in takile direktorji vodijo firme. bljak

• atamama 13:57 31.december 2025.

Po letu 2022 so se vsi evropski avti podražili med 40-70%. Clio iz 8-11 tisoč na 14 do 21 tisoč. In zmanjšali so v evropskih tovarnah proizvodnjo. Takrat sem se peljal z vlakom Frankfurt-Mainz. Postaja Opelwerk, prazna, vse zapuščeno, ne ...prikaži veče par m2, 10 minut vožnje vlaka gledaš pozabljene zgradbe od boga in lastnikov. In rezultat teh odločitev? VW ID3 na kitajskem 16 jurjev, pri nas x2,3 faktor. In Kitajci prodajajo kot nori. In za dvojni dobiček kot doma, pa plačajo carine. Torej, kaj imamo mi????

• atamama 15:31 31.december 2025.

Sicer pa ni to pojav samo v avtomobilski industriji. Pride nov direktor, narcis, ''vizionar'' in začne ustvarjati '' na dolgi rok''. Bral sem, da je tehnološki div, IBM imel ogromne dobičke v storitveni dejavnosti in pa tehnologiji. Število patentov ogromno. ...prikaži več Pa je prišla vizija, da strojna oprema ni nič, razprodali so vse ali pozaprli, in to v glavnem dejavnosti, ki so bile izredno profitabilne. Če sem pravilno razumel je njihova ukinjena divizija imela več prometa kot ga ima firma po ''viziji''

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.