Svet
5319 ogledov

Šef Nata jasen, to meni o ukrajinski ofenzivi v Kursku

Komentarjev 44
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Antikrist9
    Antikrist9 11:07 31.avgust 2024.

    Slovenci smo pa mnenja, da imajo Rusi pravico do obrambe pred ukrajinskim nacizmom. Prav tako so se naši dedje na Primorskem branili pred italijanskim fašizmom in ga na koncu tudi premagali!

    • Jernej65 11:51 31.avgust 2024.

      Slovenci smo mnenja, da ima Ukrajina pravico se braniti pred naci Putinom, ki vodi agresijo proti suvereni državi. To pravico ji daje tudi mednarodno pravo.

    • Jernej65 12:07 31.avgust 2024.

      Morilski, naci Putin bo imel vse večje težave z lastnim narodom, saj ga ne more zaščititi. Vsak dan beremo o ukrajinskih raketah in dronih, ki se poleg Ukrajincev svobodno sprehajajo globoko na ruskem ozemlju in Rusom kažejo pravi Putinov obraz. ...prikaži več Slovenski narod je na strani Ukrajine, ki se bori proti agresorju Putinu.

    • Jernej65 12:14 31.avgust 2024.

      Seveda je pa v Sloveniji prisotnih tudi nekaj Rusofilskih bedakov, ki bi Evropo najraje utopili v žlici vode in z veseljem pozdravili morilskega, naci Putina in njegovo Veliko Rusijo. Na srečo so v veliki manjšini in so najbolj aktivni prav ...prikaži več na Žurnalovem forumu, ki iz neznanega razloga še vedno tolerira te izdajalce slovenskega naroda. Slovenci jih ne podpiramo in jim na volitvah vedno znova pokažemo, da med Slovenci nimajo kaj iskati. Lajajo lahko še samo na tem forumu.

    • atamama 12:48 31.avgust 2024.

      Ojej Jernej, dajte malo se zbrat in predelat traumo proti Rusom. Ni to samo ta vojna, začelo se je v MOK in tako dalje. Saj vem da ne berete veliko ampak poglejte vatle ko se odloča o dopingu.... itd. Tako ...prikaži več kot na OI tik pred ww2, ena nacija nad drugo, žal ....

    • Avatar Antikrist9
      Antikrist9 12:56 31.avgust 2024.

      Vem da gre moje razmišljanje nekaterim v nos, najverjetneje potomcem belogardistov. In taki zame niso nikakršni Slovenci.

    • Jernej65 13:13 31.avgust 2024.

      Antikrist9, belogardisti so bili izdajalci, ki so podpirali Hitlerja in so gledali v glavnem na svojo rit ter delovali proti lasnemu narodu. Če to prenesemo v današnji čas, ste izdajalci naroda Rusofili, ki podpirate agresorja in isto gledate samo na ...prikaži več svojo rit. Ste čista kopija belogardistov in delate proti lastnemu narodu.

    • Jernej65 13:19 31.avgust 2024.

      atamama, svet je v celoti pokvarjen. Še zdaleč, da bi se strinjal s politiko Evrope, ZDA in raznih institucij. Pravice nikoli ni bilo in je nikoli ne bo. Putin je pa ta, ki je prestopil vse rdeče črte in začel ...prikaži več z morijo, agresijo, osvajanjem tujega ozemlja pod pretvezo zaščite lastnega naroda. Lasten narod se ne ščiti na način, da ga pošlješ v tujo državo in povzročiš smrt na stotisoče Rusov in Ukrajincev, pripelješ vojno v lastno državo in za to kriviš nekoga drugega.

    • Ender3 13:42 31.avgust 2024.

      Jernej bolje bi ti bilo, če bi bil pacifist in nehal širiti neresnične informacije. Ne razumem pa od kje ti takšna rusofobija.

    • Jernej65 13:44 31.avgust 2024.

      Ender3, no in kaj ne drži, kar sem napisal. Ko te to vprašam, pa rep med noge.

    • Jernej65 13:50 31.avgust 2024.

      Ender3, a ti zopet moram razložiti, kaj pomeni rusofob. Pišeš nekaj brez riti in glave. Kdaj sem napisal, da mrzim Ruse. Rusofob je ta, ki ne prenese Rusov. Nič nimam proti Rusom, imam pa ogromno proti morilskemu, naci Putinu, ki ...prikaži več pošilja v smrt lastne ljudi. Za mene si ti večji rusofob od mene. Boli tebe kurac za Ruse, ki umirajo na tujem ozemlju, samo da bi poblazneli Putin zmagal to vojno, za to ti navijaš.

    • Avatar Ddddd
      Ddddd 13:59 31.avgust 2024.

      NEJKO BEBKO TEB NIMA SMISLA RAZLAGAT O NATOVI OBLJUBI DA SE NE BO ŠIRIL NA RUSKE MEJE. NIMA SMISLA KER SI IDIJOT KI GA DEJSTVA NE ZANIMAJO KURČEVI NACISSRBIFILSKI PLAČANEC SPIZDI DOL V SVOJO ŠIPTARIJO FAFAT KURTIJU

    • Jernej65 14:10 31.avgust 2024.

      Ddddd, Nato se je že razširil na ruske meje, najbolj prav v času Putinove vojne. Če morilski, naci Putin ne bi začel vojne, danes Finska in Švedska ne bi bili v Natu in tudi manj Natovih jederskih konic, bi bilo ...prikaži več usmerjeno proti Rusiji. Vsi Putinovi argumenti za to vojno, so že davno padli. Sedaj se bori še samo za lastni obstanek in lastno rit, ne glede na stotisoče Rusov, ki jih bo žrtvoval za prazen nič.

    • Avatar Ddddd
      Ddddd 14:36 31.avgust 2024.

      NEJKO BEBKO ČE NE BI UA NA VSAK NAČIN HOTELI ZRINIT V NATO TEGA NE BI BLO DA JE BUSH GORBIJU 9.2.90 OBLJUBIL DA SE NATO NE BO ŠIRIL "NOT A INCH" PROTI VZHODU TE TUD NE ZANIMA A NE ...prikaži več KOLK SE JE ID TAKRAT PREMAKNIL PROTI VZHODU CELA V EVROPA IN ZDAJ HOČE NOTRI ŽE BIVŠE DRŽAVE SSSR SAMO DA RU OBKOLI Z VSEH STRANI

    • Jernej65 15:15 31.avgust 2024.

      Ddddd, Nato ni nikogar vabil. Ukrajina je sama izrazila željo, da se priključi, kar je njihova legitimna pravica. A tebe tudi sosed napade, če se ne strinja s tem, koga ti recimo povabiš na obisk. Ukrajina ni Rusija in tudi ...prikaži več ne rabi njih prositi za dovoljenje. Litva, Estonija, Latvija, tudi niso Rusov spraševale za dovoljenje. Ukrajina je celo predala Rusiji vso jedersko orožje, v zameno za nenapadanje. Putin je tudi to zavezo požrl in sedaj rovari po Ukrajini.

    • Avatar Ddddd
      Ddddd 15:26 31.avgust 2024.

      PAJADE NOT AN INCH DEJ SI V TRANSLEJT ČE NE RAZUMEŠ 🤣🤣🤣🤣

    • Jernej65 15:31 31.avgust 2024.

      Ukrajina je celo predala Rusiji vso jedersko orožje, v zameno za nenapadanje. Ne rabiš dat v translejt, ker itak ne razumeš.

    • Avatar Ddddd
      Ddddd 16:19 31.avgust 2024.

      NOT A INCH IDIJOT IN TO JE BLO LETA 90 KRETENOID P3DERFILSKI NACUĆAFURSKI ŠIPTAR PEJD FAFAT OBREZANE KURCE KOZJEJEBEC

    • Avatar Ddddd
      Ddddd 16:20 31.avgust 2024.

      JEBALO TE JEDERSKO OROŽJE MORON NEPISMENI

    • Avatar Ddddd
      Ddddd 16:20 31.avgust 2024.

      EVO Z NEPISMENIMI DEBILI SE MORM PREREKAT 🤣🤣🤣🤣🤣

  • mph2 10:55 31.avgust 2024.

    Prekleti kriminalec kot vsi pri NATO terorirstih. Kot pravijo, Amerika se bo borila proti Rusiji do zadnjega Ukrajinca. Pol pa, če ne bo dovolj, do zadnjega Evropejca. Lajdra in top elita pa se lahko polna denarja preseli kar v Ameriko. Za kozlat.

    • Avatar NickMason
      NickMason 11:29 31.avgust 2024.

      Samo da pri njih ne ropota,pa naj bo karkoli in kakorkoli in stalno se obnašajo kot da so direkto oni napadeni,ameri so mojstri iluzij ,s filmi so to dokazali neštetokrat,pa v politiki tudi ne zaostajajo.

    • Avatar MS
      MS 11:52 31.avgust 2024.

      Rusi s Putinom na čelu so za naivne glupe modele mojstri iluzij! Z izmišljijo da Ukrajina ogroža Rusijo so "našopali" polpismene indoktrinirane slovenske rusofile! Ti kreteni sedaj serjejo po tem forumu in širijo rusko propagando!

    • Avatar Ddddd
      Ddddd 14:02 31.avgust 2024.

      MS BEBEC IDIJOTSKI TEB NIMA SMISLA RAZLAGAT O NATOVI OBLJUBI DA SE NE BO ŠIRIL NA RUSKE MEJE. NIMA SMISLA KER SI IDIJOT KI GA DEJSTVA NE ZANIMAJO KURČEVI NACISSRBIFILSKI PLAČANEC SPIZDI DOL V SVOJO ŠIPTARIJO FAFAT KURTIJU

    • Avatar Ddddd
      Ddddd 14:03 31.avgust 2024.

      IN JA MS BEBEC TA OBLJUBA OBSTAJA NA PAPIRJU IN JO NAJDES V URADNIH ARHIVIH NSA ČE BI TE TO SEVEDA ZANIMAL AMPAK TE NE RAJŠ GONIS SVOJE LAŽI PIZDEK P3DERFILSKI KOZJEJEBEC

    • Avatar MS
      MS 14:17 31.avgust 2024.

      Nato niti za milimeter ni prestopil ruske meje,niti to ne namerava za razliko od Rusije, ki je napadla sosednjo državo Ukrajino! Če kdo ogroža ruski narod je to zagotovo poblazneli psihopat Putin ki z izgovorom da ščiti rusko manjšino , ...prikaži več dnevno pošilja na tisoče ruskih madcev v ukrajino kjer jih čaka gotova smrt! Dnevno se ti mladci vračajo v Rusijo v plastičnih vrečah! V rusiji vre!

    • Avatar Ddddd
      Ddddd 14:32 31.avgust 2024.

      MS BEBEC A TI LOČIŠ MED "PRESTOPIT RUSKO MEJO" IN OBLJUBO DA SE NE BO ŠIRIL "NOT AN INCH" NA VZHOD OD TAM KJER JE BILA NJEGOVA VZHODNA MEJA 9.2.90 Z VSTOPOM UA V NATO PA BI PRIŠEL DOBESEDNO NA ...prikaži večA RUSKO MEJO NE A NE OZIROMA NIČEŠ LOČIT KER TE TO NE ZANIMA PIZDUN LAŽNIVI DOKUMENT DA JE BLA OBLJUBA DANA, JE V ARHIVU NSA NE FSB OK

    • Avatar MS
      MS 15:19 31.avgust 2024.

      Kreten a ti ločiš med stacioniranjem ob ruski meji in prestopom meje! NATO NITI ZA MILIMETER NI PRESTOPIL RUSKE MEJE, NITI TO NAMERAVA! RUSIJA JE TISTA KI JE NAPADLA sosednjo državo Ukrajino! Če kdo ogroža ruski narod je to zagotovo ...prikaži večovo POBLAZNELI PSIHOPAT PUTIN ki z izgovorom da ščiti rusko manjšino , dnevno pošilja na tisoče ruskih madcev v ukrajino kjer jih čaka gotova smrt! Dnevno se ti mladci vračajo v Rusijo v plastičnih vrečah! V rusiji vre!

    • Avatar Ddddd
      Ddddd 15:30 31.avgust 2024.

      IDIJOT DEBILNI TAKO JE ZO S TABO KO SI STISNEN V KOT SE ZAČNEŠ SPREBEVEDAT PEJD V SVOJO SIPTARIJO FAFAT OBREZANE KURCE TI OPICA ČAFURSKA NOT AN INCH NA VZH9D OD TAM KJER JE BIL 9.2.90 TI PIZDA ZABITA ČAFUR ...prikaži več SSRBULJSKI SPIZDI V ŠIPTARIJO

    • Ender3 16:18 31.avgust 2024.

      MS kako lahko pišeš takšne nebuloze..To ni kovid planska epidemija, ki ima razloge v kvazi znanosti..To je odraz Ameriške hegemonije in njenih zvestih vazalov..In po tej vojni svet ne bo več ogrožen od zahodnih interesov. Priča bomo multipolarnem svetu, kjer ...prikaži več vloga ZDA ne bo več dominantna..

    • Avatar Ddddd
      Ddddd 16:21 31.avgust 2024.

      MS JE NACISRBULJSKI ŠIPTARSKI FAFAČ OBREZANIH KURCEV 🤣🤣🤣🤣🤣

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 11:47 31.avgust 2024.

    Torej smo dejansko v vojnem stanju... Samo še krizni vojni davek nam uvedejo in je to to

    • Avatar NickMason
      NickMason 12:51 31.avgust 2024.

      slovenci imamo že krizni davek od bratuškove vlade,še do danes niso k sebi prišli

    • Ender3 16:11 31.avgust 2024.

      Anion ga že imamo. 4 miljarde humanitarne pomoči ukrajini od EU je nekje poniknilo..

  • Avatar Ddddd
    Ddddd 13:55 31.avgust 2024.

    JA MS BEBO UA JE NAPADLA RU TO JE JASNO VSAKMU K MA 3 PIKE V GLAVI TI JIH NIMAŠ

  • Avatar Ddddd
    Ddddd 13:54 31.avgust 2024.

    MS IN NEJKO DEBILKO65 VZEMTA PUŠKO PA VOZITA V UA NACISSRBOFILA BEBASTA RUSSIJA ZMAGUJE NA VSEH FRONTAH ŠE MAL PA PRIDEJO NA VAJINA VRATA PAZTA SE POL RUSSI NE MARAJO BUZIJEV VAJU BOJO TKO POJEBAL DA BOSTA MELA ANUSE K PAVIJANA 🤣🤣🤣🤣

  • bobubob 13:48 31.avgust 2024.

    Je to sploh novica? So mar vsi cenzorji še na dopustu, pa si brez njih ne upate 'vzeti v delo' kaj resnejšega, aktualnega? Ja, vidim da je res težko najti vsebino, ki jo je mogoče objaviti brez odgovornega cenzorja - ...prikaži več brez strahu, da bi kršili kak tabu ! Zato pa imamo v tem času toliko ponavljanj vsebin izpred mesecev,..ki so jih jedrni skrbniki novoreka že nekoč odobrili.....in to, da je Rusija agresor, NATO pa skrbnik vesoljnega miru, je bilo že kar nekajkrat poštempljano od vrhovnega ovčarja!

  • Avatar MS
    MS 11:37 31.avgust 2024.

    Antikrist9, ne serji! S čim je Ukrajina ogrozila Rusijo! Ali je mogoče Ukrajina napadla Rusijo? NE ravno obratno, Rusija napadla Ukrajino? Ukrajinski nacizem je Putinova laž, kot opravičilo za njegove bolane ambicije po ustanovitvi velike Rusije! Prisvajanje ukrajinskega ozemlja in ...prikaži večn genocid nad ukrajinskim narodom je le prvi korak! Vse okoliške države čaka enaka usode če svet ne bo ustavil tega manijaka! Putin je največje zlo nove dobe!

    • Avatar Ddddd
      Ddddd 13:56 31.avgust 2024.

      JA MS BEBO UA JE NAPADLA RU TO JE JASNO VSAKMU K MA 3 PIKE V GLAVI TI JIH NIMAŠ..

    • Ender3 16:00 31.avgust 2024.

      Dddd 👍 ta napad je odraz nemoči in brezupa. In to ne amo ukrajine ampak celotne NATO alijanse..Dokler bodo umirali pretežno ukrajinci stanje nebo prikazovano takšno kot dejansko je..

    • Avatar Ddddd
      Ddddd 16:17 31.avgust 2024.

      S TAKIMI BEBCI KOT STA MS IN NEJKO DEBILKO NIMA SMISLA DRUGAČ KER JIH FAKTINE ZANIMAJO

  • Jernej65 12:01 31.avgust 2024.

    Morilski, naci Putin si ne more privoščiti konec vojne, ker bi bil takoj politično truplo. Samo vojna ga še lahko drži na oblasti. Počasi že tudi Rusi spoznavajo, kako jim Putin laže in jih zavaja. Nesmiselno vojno čutijo vse globje ...prikaži več v Rusiji, saj so vse bolj izpostavljeni ukrajinskim raketam in dronom, ki letijo že daleč v Rusijo ter sejejo strah med Rusi. Morilski Putin jih ne more zaščititi, to je dejstvo. Vojni ni videti konca, vse bolj jo bodo občutili tudi globoko v Rusiji. Putin je nag.

    • Ender3 16:06 31.avgust 2024.

      Kakšen strah sejejo šele Rusi celemu svetu, ker imajo sredstva, ki dosežejo celotno zemeljsko oblo..Vsi se tega zavedajo samo tvoj um tega ne dojame..

    • Jernej65 16:10 31.avgust 2024.

      Ender3, no zopet serješ bedarije. Takšna sredstva ima tudi Nato, Kitajci, Angleži, že skoraj Severna Koreja, pa še kdo. Rad bi videl bedaka, ki bo s temi sredstvi začel. Sploh ni pomembno kdo bo prvi, ves svet v tem primeru gre med hudiče.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.