Slovenija
25037 ogledov

Huda nesreča na štajerski AC, neverjetno, kaj so po tem počeli vozniki

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 18:07 28.avgust 2024.

    Imam občutek da DARS nima kamere na avtocestah za nadzor prometa ampak za snemanje kako se obnašajo ljudje po nesrečah! A ne bi raje hitreje obveščali zakaj ljudje stojijo in hitreje odstranjevali posledice nesreč?

  • Avatar Leon
    Leon 18:07 28.avgust 2024.

    Ni zdravila za blazneže . Morda kakšen tovornjak že betico .

  • Suzika1990 19:51 28.avgust 2024.

    Spoštovani! Tudi sama sem danes vozila po tej cesti. Da ne govorim kako to vse skup izgleda. Včasih se sprašujem zakaj se ljudje odpravljajo na pot, če so nestrpni. Če držiš varnostno razdaljo ti vsi trobijo, kažejo, da si majmun ...prikaži več itn. Zaradi izogiba gneče smo se odpravili na izhod slo.bistrica kjer me je želel možak prehiteti po enopasovnici, mi trobil itn.,nekaj jih je celo obrnilo in prečkalo čez prepovedano zaščito in rob nazaj na ac. Mogoče narobe razmišljam.

  • vzev 19:40 28.avgust 2024.

    In zopet logično. Za nesrečo je kriva neprilagojena hitrost. Ja pa kaj še. Potem pa še kdo verjame tem statistika vzrokov za nesreče. Mislim, da je vsem jasno, da tukaj hitrost ni razlog hitrost, temveč nezbranost. Mogoče je voznik gledal ...prikaži več v ogledalo, gledal mrtvi kot ali pa gledal telefon. Toda najlažje je napisati neprilagojena hitrost. Toda če ne poznaš vzroka ne moreš rešiti težave.

  • ico8 18:15 28.avgust 2024.

    „ "Voznik tovornega vozila se je nahajal za tovornim vozilom, ki ga je pred tem ustavil na pasu za vključevanje, ko je vanj trčil osebni avtomobil,"“ OK, a zdaj ste ze sredi dneva zadeti, da vam uspe sklamfati skupaj taksen ...prikaži več opis nesrece ali pa ste hodili v klinopisno solo, pa se to en ali dva razreda.

  • desyncx 20:44 28.avgust 2024.

    Na posnetku se lepo vidi, da nekoga orng firbec matra. Tega bi jaz poslal na psihiatrični pregled in mu za vedno vzel izpit. Predstavljajte si, da bi se nekdo ravno takrat pripeljal, pa bi na drug način prišel do pet ...prikaži večet minut slave. Ne rečem, da je zastoj in da greš iz avta, da se malo "zravnaš" in si kje v bližini avta za vsak primer. Tedensko se vozim po Avstriji in Nemčiji, pa kaj takega, kar se dogaja pri nas še nisem doživel.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.