Magazin /magazin/vip

Skrivnostno početje za Bežigradom - poglejte, kakšen gnus!

Komentarjev 38
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tomaz33 07:38 04.februar 2026.

Gnusi so tudi tisti ki, za svojim psom ne pobirate iztrebkov.

• nostradamus 07:39 04.februar 2026.

dobesedno drzi ++++

• maček 12:12 04.februar 2026.

Se strinjam,imam tudi sam psa.in vsi k8 ne pobirajo,mečejo slabo luč tudi name.

• dr3k 08:08 04.februar 2026.

Pa saj na Čopovi so tudi pasji iztrebki, mesto je pač postalo ena navadna balkanska greznica.

• timja 12:11 04.februar 2026.

po zaslugi.....zafu..nih pasjeljubcev

• wax 13:14 04.februar 2026.

ne ne, timja, nismo pasjeljubci problem, problem je bogi slovenceljski možgan

• Luksi 07:44 04.februar 2026.

Pa ne morem verjeti, nekdo opozarja lastnike psov, da je potrebno iztrebke pobirati, preganjali bi pa njega. Res je šlo vse v k....

• Boštjan Bratina 10:24 04.februar 2026.

Tud jaz takoj prepoznam poanto tega početja. Tiste, ki bi pa morali to razumet, pa skrbi le da se ubogim kužkom ne bo kaj zgodilo, ko bodo jedli kakce z zastavicami. Ja če pes je drek drugega psa mora bit ...prikaži več z njim in lastnikom nekaj fejst narobe.

• Luksi 11:50 04.februar 2026.

Pa ne me narobe razumeti, tudi jaz imam psa, ampak tudi 2 otroka. Ne moreš preprosto puščat dreka kjer koli, ker otroci preprosto ne pazijo in mi ni v redu, da se valjajo po dreku. Podpiram, da se izdajajo visoke ...prikaži več kazni vsem, ki ne pospravljajo za svojimi psi, državni organi naj se raje ukvarjajo z vzrokom, ne pa da preganjajo tiste, ki opozarjajo.

• Kojak 12:00 04.februar 2026.

Sprejeti bi bilo potrebno takoj za vse pasjeljubce: 1. ne pobereš dreka sledi opozorilo, 2. ne pobereš dreka 500 € kazni, tretjič ne pobereš dreka ODVZEM PSA... danes drekov ne bi bilo nikjer pa še zelo malo tisti malih kosmatih ...prikaži več pritlikovcev bi bilo.

• rd2dmk2 10:07 04.februar 2026.

kakšna kazen-nagrada. vas zanima pes, kaj pa človek ki stopi v to bombo. ali pa malo dete, ki misli da je čokočadni bombon. ljubčki dragi, vsi gledate fine dame, ki vozijo svoje pičko lizce na javni plac da se poserejo, ...prikaži večejo, ampak noben od vas nima jajc da bi jim rekel naj pospravijo za sabo. in to naj dela en ubogi revež, ki je prišel v SLO za kruhom in sedaj mora za vami posravljat ta gnus, kot mu pravite. če niste sposobni nekoga opomnit na kaznivo dejanje, bodite sokrivi in pospravite VI.

• maček 12:18 04.februar 2026.

Glupi balkanac,fini,pober drek za sabo.

• vojko19 09:37 04.februar 2026.

V Sloveniji ima več pravic pes kot človek?

• Vrtnica 10:00 04.februar 2026.

Ja v kolikor je lastnik neodgovoren !

• Plavi-mil 08:07 04.februar 2026.

Toliko o domoljubju, katerega ste levičarji popolnoma uničili, SRAMOTA, vam so važni samo nezakoniti in priseljenci iz bivše juge, kateri se nikoli ne bodo počutili Slovence, čeprav jim daje država Slovenija ekonomsko varnost. V šoli je tudi prepovedano kakršno koli ...prikaži veči poveličevanje SLOVENSKE OSAMOSVOJITVE, vam levičarjem izdajalcem je važno, da se otrokom pripoveduje pravljice o NOB.

Garancija 13:26 04.februar 2026.

Gledam tele male prasičke,ki imajo tiste pizdolizce,pa sem eni rekel da naj pobere drek,pa je rekla naj se jebem,no kaj naredit v takem primeru?

• mina6 09:00 04.februar 2026.

Domače izdajalce mastno oglobiti in zapreti, tujce pa mastno oglobiti in izgnati za vedno z vso družino!! Priče pa bogato nagraditi!!!

• maček 12:14 04.februar 2026.

Skrunjenje sovenske zastave.,policija pa nič.za titov spomnik,oziroma glavo,pa živa pizdarija.smo sploh še v Sloveniji?

CarZelenski 10:09 04.februar 2026.

Delajo cirkus glede teh zastavic, pri katerih ni variante, da bi jih pes zaužil, namesto da bi preganjali grafitarje, ki so celo Ljubljano prekrili s čečkanjem. Najbolj počečkano mesto na svetu!

• Plavi-mil 11:37 04.februar 2026.

A, pol je vam prav, da je SLOVENSKA ZASTAVA vtaknjena v drek, pa kakšen človek ste vi, da ne marate državnih simbolov, so vam ljubši drugi od bivše države?

CarZelenski 13:12 04.februar 2026.

Manj me moti slovenska zastava v dreku, ki se jo da zelo preprosto in ne preveč zamudno odstraniti kot počečkane fasade, ograje, električne omarice in železniški vagoni. Cela Ljubljana je posrana s tem sranjem in nihče nič ne ukrepa.

• wax 13:37 04.februar 2026.

Plavi-mil, mene prav nič ne moti, da je slovenska zastava vtaknjena v drek. Slovenska zastava v dreku je novi državni simbol, pa če si priznaš ali ne. Država ni samo prostor in zemlja za katero se je nekdo boril in ...prikaži več verjamem, da tistega, ki se je boril, boli ko to sliši, oprosti. Neumnost pa na žalost ne izbira in slovenčki smo navadni kmetje (ne dobesedno), zaplankani v 3 krasne. Če bi se bilo treba v tem trenutku borit za državo, ni variante da bi se.

• 4krogci 14:42 04.februar 2026.

Ah stara zgodba to z zastavicami…to da dajo slo zastavo zgolj pomeni da to dela nek desnicar (ker po njihovo imajo sam levicarji pse)… so ble leta 2022 lepse z zastavicami UA, kjer so si ljudje dal duska in so ...prikaži več dajal te UA zastavce k so ti ubogi ukronaciji sral povsod na nase stroske….no sej se vedno!

StarMačk 12:29 04.februar 2026.

Po kuloarjih povezanih s sodobno umetnostjo se šepeta, da naj bi šlo za prvi samostojni projekt nadarjenega mladega performerja, ki želi someščane opozoriti na brezbrižni imidž nekaterih pasjeljubcev... Menda pa nadebudnež že pripravlja nov večji projekt pri katem naj bi ...prikaži več zastavice menjali kronžnik, vilice, nož in personalizirani prtiček z napisom, "Dober tek" in pojasnilom v drobnem tisku, "Če ne premoreš vrečke, lahko tudi požreš!?

• irena213 08:36 04.februar 2026.

Aha, skratka Golob je kriv da en vtika zastavce u drek???

• Plavi-mil 09:07 04.februar 2026.

Ja on in njegovi SS-svobodni diktatorji.

• timja 12:12 04.februar 2026.

plavi bi rad, da če tebi en na glavo vtakne zastavico?

• timja 12:12 04.februar 2026.

še

• Plavi-mil 12:27 04.februar 2026.

Pri meni je visi 365 dni Slovenska zastava, res da mala, vidi pa se in jaz se jo ne sramujem, tako kot ti.

• wax 13:13 04.februar 2026.

Tole je pa že mal več kot leto in če kdo mene vpraša, sem zelo vesel za te zastavice, prvič, da vidim drek in drugič, da me vsakič znova opomni v kakšni "posrani" državi živim. Bolje to, kot da stopim ...prikaži več na drek. Razumem, da nekdo ne pobere dreka na mestu, kjer človeška noga ne bo stopila ampak na pločniku, na otroškem igrišču... bolano.

Garancija 13:29 04.februar 2026.

Kaj pa davek na psa bi tudi bilo treba

Gustl 10:48 04.februar 2026.

Jebeni slovenclski pasjeljubci ne pospravljajo za svojimi cucki, evo to je sporočilo.

• maček 12:15 04.februar 2026.

Fukjeni balkanski pasjelub i,nikoli ne pobirajo dreka.še za sabo ne.

• Pizdamaterina 15:34 04.februar 2026.

Naj pride še v Piran,bo zastavica zmanjkalo.

• Pipec 10:22 04.februar 2026.

Takole na prvi pogled, gre pri palčki z zastavico zelo verjetno za klasično palico za ražnjiče, po videzu sodeč, še povsem uporabno.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.