Slovenija
59 ogledov

"Slovenci enostavno ne marajo Janše"

Komentarjev 44
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dusan Mmarn 13:13 07.december 2011.

pslusajti imas svoje misljenje in v demokraciji ki je nimamo je pac tako kot je . da ti sepnem nezno .tudi tvoj jansa ni boljsi od jankovica se prevec je sovrazen do drugace mislecih to pa je mozno samo v ...prikaži več slovenskem tipu demokracije. zaradi taKIH VERNIKOV KOT SI TI JE V DRZAVI TAKO SRANJE .PAMNAJ BO NA VLADI KDORKOLI zal ste se prevec v kultu osebnosti ,.jaz se po.....m ne vse te nase vrle elitnike . ti pa si svoje pelji domov zeni

• Žurnalček 14:12 08.december 2011.

NADALJEVANJE : Vsaka podobnost med njimi in Četniki iz Stare Pazove, ki so po nalogu Miloševića izvajali Jogurt revolucije po Srbiji, je bila do tančice enaka. No in nastal je preskok in brisanje JJ iz spomina. Pustimo ob strani , ...prikaži več, da sem zaradi njega , že od 1988 l. doživljal od teh Četnikov stvari , ki jih ne želim niti jurišnikom SDS, vendar sem bil do tega momenta neomajno prepričan o njegovi pošteni borbi za demokracijo in zavezanosti k demokraciji. Z takimi svojimi oboževalci , lahko sestavi samo vlado v Čilu z Pinochejem na čelu.

• Žurnalček 14:29 09.december 2011.

SDS je v osnovi in načinu znotrajstrankarskega delovanja popolnoma enaka KPJ. Za ta mlade , ker ne vedo kaj to pomeni- Komunistična partija Jugoslavije.In ta stranka ne bo prenehala delovati prej, dokler bo živ človek , ki jo drži vkup. ...prikaži več Enako kot je Tito držal svojo.Zavedajoč se tega , že pripravlja svojega naslednika, tud Tito jih je in to celo 9, pa jim ni pomagalo. Kako jih drži vkup. Ja, samo na Železnici morajo biti vsi v partiji al pa glasovat za SDS, ker samo beseda proti vodji , pomeni takojšnjo izgubo službe. Z vso pozornostjo bomo te razmere na Železnici razjebal, potem se bo pa začel osip članstva.

• solakola15 13:28 06.december 2011.

Hrvaška je za razliko od Slovenije sprožila postopke zoper osumljene korupcije, kar pa Sloveniji še ni uspelo oz. pri nas je vse politični konstrukt. hahahhahahaha

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.