Vse kaže, da gre GOLOB v arest. Že to, da hrani čez 200 miljon v GEN-i na stranskem tiru je to kriminal. To pa kar smo slišali, da še vedno vodi GEN-i in da pripravlja privatizacijo pa je direk
Ob vsesplošnem poneumljanju državljanov s strani političnih parazitov sem se letos odločil za predčasne volitve ...Janez tudi zaradi tebe ! Lahko ti zaupam številko volišča za pravočasno aktiviranje parazitov s tablami .
Volitve?Žalostno da kdo bo šel na volitve,bo moral voliti mafijo levo ali desno,vseeno.Prekrasa Slovenija in njeni ljudje si ne zaslužijo tega.enkrat se to mora nehat.
Vse kaže, da gre GOLOB v arest. Že to, da hrani čez 200 miljon v GEN-i na stranskem tiru je to kriminal. To pa kar smo slišali, da še vedno vodi GEN-i in da pripravlja privatizacijo pa je direk
Legalizacija takšnega Polymarketa čez noč pokoplje Ninamedio in Mediano.
He,he...Še v kleti ne bi nihče stavil 100 evrićev na Januzlja..
Ob vsesplošnem poneumljanju državljanov s strani političnih parazitov sem se letos odločil za predčasne volitve ...Janez tudi zaradi tebe ! Lahko ti zaupam številko volišča za pravočasno aktiviranje parazitov s tablami .
To pa je pomemben podatek za vse tukaj. Navedi še, če si že danes odvajal.😅🤣
Volitve?Žalostno da kdo bo šel na volitve,bo moral voliti mafijo levo ali desno,vseeno.Prekrasa Slovenija in njeni ljudje si ne zaslužijo tega.enkrat se to mora nehat.
A je vam medijem JJ že nakazal,ker ste tako nasilno prepričljivi
Volil bom desnico, ko bomo imeli desnico! Ne pa te komunisticne krozke na desnem! Sepravi a volis levo al desno je rezultat isti!
Ne, so pa pametni in ga bodo volili, dovolj je uničevanja Slovenije s stani levičarjev.
teb so uničene možganske celice že zdavnaj
Slovenija in njeni državljani niso tako neumni, da bodo volili Janšo.
Teh dveh ima Slovenija dosti. Jansa je opleharil upokojence.Golob pa celo Slovenijo
Mi ne volimo nit ne molimo ćelavog, da nas spasi!
Pa nista edina na vilitvah. Ta dvane dobita glasiv. Oba sra naredila ljedem veliko krivico
Samo taubi ali notorični lažnjivec.