Svet
7515 ogledov

Slovenci lepo "polnijo žep" najbogatejšega Kitajca

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 14:42 10.avgust 2024.

    In zadnji stavek pove vse, UE ga ima pod drobnogledom, ker skače v zelje ''podjetnikom'' ki kupujejo-izdelujejo na kitajskem in drago prodajajo v EU. Fotovaltika, izravnalni ukrepi, kdo je imel korist? Potrošnik? Kje pa, moduli so isti, proizvajalci isti samo ...prikaži več še eden ali dva vagončka vmes zaračunata in pobirata denar od nas, potrošnikov. Kako lahko za ID3 kitajski potrošnik plača v osnovi več kot 1/3 manj kot jaz? Če gledam iz EU ideje ne razumem, ko pa vidim kam plovemo me je pa groza.....

  • rd2dmk2 15:07 10.avgust 2024.

    sem (BIL ) zaveden (zaveden- zapeljan, za nos povlečen ) Slovenec in slovenski državljan. sedaj pa bom polnil žepe kitajcem, indijcem in še komu. jebi... te se požrešni slovenci, ki brata in soseda kradete. JA kradete. s kitajske mi zastonj ...prikaži več pošljejo robo. pa še cenejš je. sem hotel pr nas v SLO kupit- isto. samo poštnina me je stala 6 €. in to za izdelek, ki me na kitajskem stane 1.12€ in jest naj vam plačujem Maldive in BMW-je. ja, pa jade.

  • Rim 14:25 10.avgust 2024.

    Pravilno da ga polnijo. Če bi Američani ali bognedaj celo Evropejci znali postaviti, vzdrževati in razvijati tako platformo, bi pa polnili Evropske žepe, ne njihove. Lahko je zavidati drugim, pridružiti se jim ali jih celo preseči pa mnogo težje. Ko ...prikaži več se bo našel junak, je lahko prepričan da ga bomo hvalili.

  • Ender3 15:50 10.avgust 2024.

    Ne vem, če avtor spremlja dogajanja na Kitajskem, kjer jim ekonomija cveti kot še nikoli. Ni treba, da od njih kupujemo cenene izdelke dovolj je, da vidimo v kakšnem močno naprednem okolju živijo. In prav oni bodo tisti, ki bodo ...prikaži več v bodoče krojili nepredek in življenje globalnega sveta. Ameriški imperij se poslavlja, dovolj škode je povzročil preostalemu človeštvu..

    • Avatar Zoran
      StarMačk 16:39 10.avgust 2024.

      Se bojim, da je ameriški imperij pripravljen prej vsesplošno sranje v svetu naredit, kot pa vdati se v usodo, da se poslovi od privilegijev, ki so jih po 2. svetovni vojni ustvarili, oz. bolje rečeno prilastil! Brez dolarja kot vodilne ...prikaži več svetovne valute v kateri potekajo najpomembnejši posli v svetu, še posebno naftni in brez Amerike kot najpomembnejše svetovne ekonomije, tudi Amerike kot jo poznamo ni. Ameriška politika se temu nikoli ne bo odpovedala, pa je čisto vseeno kdo bo v Beli hiši...

  • Avatar Zoran
    StarMačk 16:54 10.avgust 2024.

    Če kaj rabim od Kitajcev že od samega začetka kupujem na AliExpress in tako bo ostalo vse dokler se mi ne bodo izneverili. Do danes so moje reklamacije in ni jih veliko, vedno bile upoštevane v celoti! Na AliExpressu pa ...prikaži več moje vodilo nikoli ni bila najnižja cena, ampak vedno le najboljša ocena potrošnikov. Torej izdelek z najnižjo ceno med enakimi, naročim le, če ima odlično oceno! Par centov, oz. par 10 centov gor ali dol me ne gane, to je pomembno le prekupčevalcem in zato me tudi Temu ne gane!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.