Slovenija

Slovenija močno zaostaja: Hrvaška jih ima, mi pa niti enega

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 19:27 30.maj 2026.

Sej je v nacrtu…tud drzavni prostorski navrt so ze nardil na lokaciji med raubrkomando in uncem….pa so se - pazi zdej to - zeleni uprli da se prevec posega v naravo 😂😂😂

Garancija 08:41 31.maj 2026.

Pri nas v vsem odločajo idioti,hrvaška nas prehiteva pol levi in desni

Garancija 08:42 31.maj 2026.

ISTRA Če greste te dni na Hrvaško, pozor! Morje je preplavila ta nevarna žival Kompasne meduze lahko povzročijo bolečino, opekline, rdečico ter oteklino.Ne hodite na morje,da bodo imeli novinarji in vlada vsaj tam mir pred vami

• bandit 16:17 30.maj 2026.

Vam piscem članka se je v pisarnah skisalo pojdite na teren in poglejte. Podhodi po AC, nadhodi , ne pišite neumnosti.

• Kojak 17:57 30.maj 2026.

Preberi celoten članek preden komentiraš.

• maček 19:05 30.maj 2026.

Zaostajamo povsod,predvsem v sodstvu in politiki.

• jakec1575 21:18 30.maj 2026.

na dolenjski ac?

• atamama 20:29 30.maj 2026.

Smešno, ko sem prebral članek, posebno tisto o gospe iz NM. Mislim si, da ta oseba ni nikdar kmetovala ali bila na zemlji, da bi videla koliko škode in kakšno naredi divjad. Imam znanca ravno tam okoli Karteljevega ima vinograd, ...prikaži več odlično frankinjo, ČE srnjad ne poje mladic. Lahko 600l ali 60l. Lovci se delajo norce in ne plačujejo odškodnine, In ta oseba bi lahko v dobrobit srnjadi varovala vinograde pred povzročeno škodo. Ja, lepo je videti srnice v koruzi pred tunelom v Trebnjem ampak škoda???

• atamama 20:33 30.maj 2026.

In iz povedanega ter zapisanega lahko sklepamo, da je škoda kmetom manjšega pomena kot pa ''lepota opazovanja divjadi''. Južni pravijo ''s tujim po koprivah''.... In to ti ''ljubitelji živali'' delajo, samo hudiča, mi jim še plačujemo njih nevladnost. Neumno ampak ...prikaži večk saj je en minister iz Posavja rekel, plačevanje davkov je ''glupo''. Torej smo mi ki plačujemo bedaki, ti ki pa dobivajo naš denar in še potem serjejo po nas so pa ''very clever'', kajne?

• renata59 10:53 31.maj 2026.

ja,samo res,vse divje živali pobiti

• slovenski3 19:35 30.maj 2026.

Slovenija ga ima in ga bo prenašala še do četrtka. Hrvaški se ne more zgoditi, da bi prišlo na vlado kaj tako nesposobnega. Hvala Bogu, da je postal preteklost. Za njim se nam obetajo lepša leta.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.