Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez delwa, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma… ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ...
Tako sem začel ...................... >>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com
ZDA je pokazala, da mednarodno pravo za njih ne velja in njihovi vojaki ne bodo nikoli odgovarjali za storjene vojne zločine pred sodiščem v Haagu. Mednarodno pravo mora veljati za vse udeležence in ne samo za nekatere.. Še bolj absurdno… ...prikaži več pa je, da bi mednarodno pravo uveljavljale prav države, ki najbolj kršijo mednarodno pravo.
Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez delwa, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma… ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel ...................... >>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com
Se pa iz komentarjev vidi, da Slovenci nimamo pojma o mednarodnem pravu. Žalostno.
mednarodno pravo ni nioli na strani človeštva ZATO POPVZROČATE SPOPASE.
ZDA je pokazala, da mednarodno pravo za njih ne velja in njihovi vojaki ne bodo nikoli odgovarjali za storjene vojne zločine pred sodiščem v Haagu. Mednarodno pravo mora veljati za vse udeležence in ne samo za nekatere.. Še bolj absurdno… ...prikaži več pa je, da bi mednarodno pravo uveljavljale prav države, ki najbolj kršijo mednarodno pravo.
Sami pravoslavci na tem portalu
Yep, sami Yugopizdijci!
Hudini.....,jebo ti pas obraz i onu bolesnu majku u dupe!!!!
Hudini👎, primitivno in niskotno se spuščaš. Tipično za nekulturnega in nevzgojenega aktivista.
A to je zahvala, ker skrbno skrbimo za vzdrževanje ruske kapelice pod Vršičem?
Kmodri politika nima nič s spoštovanjem in pieteto nedolžnih vojakov ,
Bravo Golob, da se držiš načel in ne popustiš pod tem barbarom sodobnega sveta.
Jerne65 počakaj še malo pa, da vidiš kdo je, svetovni barbar.
Kdor masovno pobija nedolžne ljudi in jih pošilja v taborišča na vzhod Rusije, je barbar in pika.
kar so iskali,to so dobili in pika
Jernej65, nisem vedel, da ja Gvantanamo ruski... 🤔
S.Krizman👍 res, dolgo so iskali, sedaj bodo dobili z obrestmi.