Avto
7786 ogledov

Slovenski Ford: Cene priključnih hibridov močno navzdol

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 08:56 17.januar 2025.

Vse bodo morali znižat za 10K,ker so jih kar brez veze podražili,zdaj pa spuščajo cene če hočejo kaj proda,ves narod ni neumen

• atamama 07:16 17.januar 2025.

Najbolj pošteno napisano....znižali za 4000 da so se približali drugim.... Promo članek. Ali kot sem slišal od prodajalca rabljenih vozil, .... težko ga je kupit ker je drag, še težje pa prodat....

StarMačk 11:20 17.januar 2025.

Po rezultatih, ki jih že pred časom statistično obdelal in objavil nek neodvisni švedski inštitut, naj bi bili ravno plug-in hybridi, od uvedbe te tehnologije, najbolj nevarni za naključni vžig med vsemi vrstami pogonskih agregatov vgrajenih v vozila in menda ...prikaži več tudi glavni krivec, da se je med ljudmi razširila fama o "nadpovprečni vnetljivosti" električnih avtomobilov!?

StarMačk 11:49 17.januar 2025.

Vidim, da se mi je prikradla napaka, oz. nepopolni zapis. Pravilno bi se navedba morala glasiti, ...med vsemi vrstami pogonskih agregatov z električno ali hybridno tehnologijo... Statistično pri vozilih na izključno bencinski in dizelski pogon vseeno obstaja skoraj 20-krat večja ...prikaži več verjetnost, da bodo zagorela kot pa električno vozilo...

• rd2dmk2 10:13 17.januar 2025.

moje priporočilo avtoindustriji. takoj na streho namesto šibedaha foto panel, drugič baterija naj bo modulrana, kar pomeni da se lahk jemlje iz avta module baterije glede na potrebe poti in s tem zmanjšujem maso in posledično tudi porabo, hkrati pa ...prikaži veča doma se polni preostanek modulov baterije na FVE. in tretje takoj preuredit baterije da so multi uporabne, torej da jih lahko uporablja kot hranilnik energije v domači hiši, kadar se jih ne rabi v avtu. to je moj predlog.

peter4 16:21 17.januar 2025.

Kdaj bo oa F(uck)ord spet začel avte delat?

• T_rex 11:05 17.januar 2025.

se strinjam s tabo kpl. ... ampak taki poskusi (ceu auto s celicam pokrit razn stekl) al pa modularne bat. so v preteklost ze bli veckrat narejen & cist lepo funkcionaln [nemcija] sam kaj k je blo dokaj drago pa ...prikaži več je stvar nesrecno propadla oz. ni blo rentabilno v tis`th zanimi'vh > povo`jh < ... se ve zakva k fosiln drzav\evrop ni blo mar k je mela vec od ice_age vozil ... bomo vidl koko bo z leti "tesla" z_vozila k ziher ni 100% tam vse o.k. ... je pa vsaka konkurenca nujn potebna/dobrodosla 🤦‍

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.