Slovenija
165272 ogledov

Slovenski študent vdrl v poštni nabiralnik Rusa, ki je grozil šolam

Komentarjev 73
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Anja1956 12:17 28.januar 2025.

potem pa je potrebno takoj povečati proračunska sredstva za Slovensko vojsko , ker nas ogrožajo Rusi !

• horhe6 08:19 30.januar 2025.

E moja slovenija. Saj ko bi se mi brigali enkrat za svojo zadnjico. Sami sebi kopamo jamo. Mi bi pomagali vsem tujcem sami sebi pa ne. Koliko naših otrok je lačnih? Pa jim naša država ne pomaga. Nekega dne bomo ...prikaži večmo pa nedolžni zaradi teh stvari naše vlade mi plačali.

ajda0 08:40 30.januar 2025.

Čestitam temu slovenskemu študentu in upam da prejme vsaj 3x plače ki jo prejemajo nesposobni uradniki na SOVI.

• kulic 07:29 03.februar 2025.

Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 24 urah. Za vse vaše finančne težave sem vam še naprej pripravljen pomagati. moj kredit je odprt za posameznike in podjetja, ki so sposobni spoštovati pravico do financiranja in pogodbo, ki ...prikaži več jo bomo morali podpisati. kontaktirajte me po e-pošti: kulicadila6@gmail.com Whatsapp: +1 757 201 5057

• marjan68 10:28 29.januar 2025.

Komentatorji večina putlerjevi plačani boti

• rd2dmk2 14:39 28.januar 2025.

glejte, kot sem jest razumel, so sporočila dobival zaposleni na šolah že sredi noči, ja no, saj veste 24/7 bit na razpolago firmi. in so že sred noči to vedeli. pa kaj se je ukrepalo ? to da je premnogo ...prikaži večo šol poslalo mulce domov in delalo stršem probleme. ma dejte no mir z bombam. edina bomba, ki kaj velja te dni je : coca cola, fanta sprite, pa borovnice ( ne borovničke, te so razkužene- kar navadne borovnice ). to je bomba, pa se z njo nihče ne ukvarja.

luckyss1 11:52 28.januar 2025.

Ja, dobro vprašanje, zakaj policijski forenziki tega ne raziščejo in ne delajo panike brezveze, kot sem že včeraj napisal..Torej je Golob imel prav, te Janšiste bi bilo treba zmetat iz policije..Kdo ve kaj bodo še po naročilu Janezija zbluzili..

• matermila 12:05 28.januar 2025.

Brez dvoma si totalno ausglajzal in si potreben temeljitega psihiatričnega pregleda in povečanja doze pomirjeval. Sicer je šizofrenija težka in dolgotrajna bolezen, ampak se do neke mere da pozdraviti, če pa si izgubljen primer, bo pa potreben skrajni ukrep to ...prikaži več pa je prisilni jopič, saj že kažeš znake nasilja. Mogoče bi pomagalo, če bi si poiskal kako delo, da bi se zamotil.

luckyss1 12:09 28.januar 2025.

He, he...daj en pir spij, da se mal naštelaš...:))

Minovak 12:58 28.januar 2025.

Ko želiš nekaj povedati, pazi, da ne bodo besede slabše od tvojega molka. (Življenjska modrost)

• Ender3 12:58 28.januar 2025.

metermila !! Shizophrenia je po tvoje ozdravljiva ? Torej je samo tvoje maloumje uncurable..

• Ender3 13:03 28.januar 2025.

luckyss1 🙋 videti je, da so up.imena trolov vedno bolj « modre» komentarje.

luckyss1 13:11 28.januar 2025.

Meni vse to kaže na prikletno ofenzivo...Najprej v Lj organizirajo napad na urgenco (čeprav 250 ljudi pomeni zgolj slabih 30% nad običajno "špico", potem Janezijevi beli vojščaki zaradi tega razglasijo izredne razmere, kar je seveda pretiran ukrep, sedaj nek naš ...prikaži večš študent pravi, da je ruski študent to poslal šolam predvsem v Sloveniji....Dajte no klet bolj previdno svoja sranja plasirat, da vas ne dobijo :))

• leonardo 13:50 28.januar 2025.

luckyss1 pozabil si na Zorčevo in njeno kliniko, ki so jo levičarji napadli zaradi ljubosumja ob obisku pri ustoličenju Trumpa, haha. Narod pa kar naseda bolniku.

• Kmodri_ 14:13 28.januar 2025.

Bo treba rusofile i srbine strpati v varne ograde!

• Degenezrin 16:13 28.januar 2025.

Najprej pa tebi mamico jebat

• Kmodri_ 17:24 28.januar 2025.

Degenezrin - tipična izjava zahojenega balkanskega SRBINA!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.