Luckyss1,dormeo je začel z tv prodajo,ker so vrnili denar kateri ni bil zadovoljen,so ga pri kolegovem sosedu ,ki je imel veliko garažo ,preoblačili in stiskali na novo za prodajo,to močno priporočam vsakemu da ga ne kupi niti pod razno,groza kako… ...prikaži več so smrdeli nekateri.Meblo je zakon,oz. zdaj primeren ceni in kvaliteti pa Hespo iz hrvaške,vse ostalo je vprašljivo,ker jim ni za verjet
To ni razpis za delovno mesto ampak cenena reklama.. Raje spim na golih deskah kot na tistem dormeo sranju..
No ja, mogoče je pa mišljeno da ti zraven pripada mlada dama…si še vedno proti?
Luckyss1,dormeo je začel z tv prodajo,ker so vrnili denar kateri ni bil zadovoljen,so ga pri kolegovem sosedu ,ki je imel veliko garažo ,preoblačili in stiskali na novo za prodajo,to močno priporočam vsakemu da ga ne kupi niti pod razno,groza kako… ...prikaži več so smrdeli nekateri.Meblo je zakon,oz. zdaj primeren ceni in kvaliteti pa Hespo iz hrvaške,vse ostalo je vprašljivo,ker jim ni za verjet
Je tako!
Ali garancija za kupce, ki so kupili vaš izdelek pred stečajem Studia Moderna še velja?
Ne
Samo naj mi še enkrat nekdo omeni, da veliko uslužbencev v javni upravi ne dela nič!
Bi mogoče popravili naslov? 1000 evrov za osem ur dela?
Rabijo nekoga ki bo lagal za njih, da bodo lažje prodajali navadno peno. Po možnosti kvazi znanega slovenca/ko ali spletno vplivnico/ka
Seveda rabijo "vplivneža". Eno izmed polj na obrazcu je: "povezava do vašega profila na družbenih omrežjih "
Jaz ne bi nikdar to dobil ,ker ne morem tako dolgo spati ,če bi imel pa dormeo pa še manj
Ko enkrat nateg..š folk .Gre v drugo malce težje in tako je prav. Ne bodo zlahka dobili kadra. Vsaj kvalitetnega ne
in kaj če mi ne rata zaspat ? a bom ostal brez plačila ? bom za povrh še moral kupit ležišče,ki sem ga rabil za test pa bom rabljeno