Slovenija
12087 ogledov

Slovensko podjetje za 8 ur dela ponuja kar 1000 evrov neto

Dormeo Dormeo
Se morda sliši preveč sanjsko, da bi bilo res? Pa je res, za osem ur spanca namreč podjetje Dormeo Home d.o.o. ponuja kar 1000 evrov neto plačila.

V podjetju Dormeo Home d.o.o., ki zastopa blagovno znamko Dormeo, v svoje vrste vabijo človeka z eno samo nalogo: spati! Po dobrem odzivu v preteklih letih je Dormeo ponovno objavil razpis za Dormeo spalca 2024. Vse se do ponedeljka, 9. septembra, imate kandidati imeli edinstveno priložnost, da se prijavite na sanjsko službo, kjer boste za osem prespanih ur v eni izmed njihovih trgovin prejeli kar 1.000 evrov neto plačila.

Kako bo izgledal vaš delovni dan?

Izbrani kandidat bo 20. septembra letos moral prespati osem ur. "V tem času bo spalec odkrival pomen dobrega ležišča, vzglavnika in odeje ter o tem na koncu tudi kar najbolj iskreno strnil svoje vtise. Spanje bo potekalo v dinamičnem okolju, polnem spalnih izzivov in motilcev spanja, vendar ob veliki podpori Dormeo ekipe in strokovnjakov s področja spanja. Izbrani kandidat bo pred spanjem prejel navodila, kako se pripraviti na to nenavadno nalogo, poučili pa ga bodo tudi o pomenu dobrega spanca v boju proti stresu in izgorelosti," so sporočili s podjetja. 

Na zanimivo in malce nenavadno delovno mesto se lahko prijavite prek spletnega obrazca na spletni strani blagovne znamke Dormeo. "Prijavijo se lahko vsi polnoletni navdušenci nad spanjem," so še sporočili iz podjetja.

Dodali so, da je namen zdaj že tradicionalne akcije ozaveščanje o pomenu kakovostnega spanja in opozarjanje na možne posledice motenj spanja. "Kakovosten spanec je namreč bistvenega pomena za zdravje in počutje, njegovo pomanjkanje pa lahko prispeva celo k nekaterim bolezenskim stanjem in težavam. Navkljub hitremu življenjskemu tempu, vsakodnevnim naporom in stresu si tako vselej velja vzeti čas za krepčilni spanec," so zaključili v podjetju.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • FejstDogaja 11:48 04.september 2024.

    Bi mogoče popravili naslov? 1000 evrov za osem ur dela?

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 10:54 04.september 2024.

    To ni razpis za delovno mesto ampak cenena reklama.. Raje spim na golih deskah kot na tistem dormeo sranju..