Slovenija
16383 ogledov

Smo res avtomatsko krivi, če smo pijani udeleženi v prometni nesreči

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    NickMason. 10:53 26.julij 2025.

Nikoli ni obstajalo avtomatsko kriv če je voznik pijan,obstajajo pa šerifi .

StarMačk 10:35 26.julij 2025.

Ne bom bral prispevka, ker bi moralo biti vsakemu vozniku jasno, da sam nosi posledice in odgovornost v primeru povzročitve prometne nesreče! Če se trezni voznik po svoji krivdi zaleti v voznika za katerega se izkaže, da je pod vplivom ...prikaži več nedovoljenih substanc, pa naj si bo to alkohol, droge, zdravila..., trezni še vedno odgovarja za povzročitev nesreče, pri drugemu pa se ugotavlja morebitna sokrivda zaradi psihofizičnega stanja, v vsakem primeru pa ga zaradi stanja za volanom doletijo sankcije...

mahatma2 09:42 26.julij 2025.

Jaz na primer že dolgo časa vem , da ni avtomatske krivde. je pa ogromna možnost , da je povzročitelj oseba , ki je pod vplivom alkohola ali drog ali pa kar oboje . Zato so še premajhne kazni za ...prikaži več tiste , ki jih dobijo pijane za volanom.

Garancija 10:16 26.julij 2025.

Ja res je,je pa tudi res, da so povzročitelji nesreč pod vplivom alkohola v 20% primerih v 80% so pa trezni.

• karantanc56 11:10 26.julij 2025.

Policija ugotavlja dejstva, okoliščine, o krivdi odloča sodišče. Amen.

• sandi76 19:54 26.julij 2025.

Eto, sedaj se bodo lahko zapohanci in praškarji vozili brez strahu avtomatske kazni.

• damir537 22:32 26.julij 2025.

Težko razumeti

• LionelYu 11:09 26.julij 2025.

Plačali so mi več kot 190 dolarjev na uro, ko sem delal od doma z dvema otrokoma. Nikoli si nisem mislil, da bom to zmogel, ampak najboljši prijatelj s tem zasluži več kot 15 tisoč dolarjev na mesec in me ...prikaži večme je prepričal, da poskusim. ➤➤ Richjob2.com

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.