Avto /avto/dosje-avto
22349 ogledov

Ali mladi v Sloveniji res niso dovolj pametni za vozniški izpit?

Komentarjev 35
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 09:06 26.februar 2025.

no dokler nam ne pride vsem v glavo de je smerni kazalec koristna zadeva, potem bomo imeli štale na cestah pa izpiti gor ali dol. to je pa stvar ne inteligence ampak srčne kulture, ki se pridobiva od rojstava naprej. ...prikaži več. in zakaj je ta smerni kazalec tu omenjen, ja če ga v krožišču pravilno uporabite zmanjšate zastoje pred krožiščem in tako posledično vsem olajšate življenje. torej ne samo jest, jest, jest. živeti je treba mi , mi , mi.

• SlavkoKrizman 09:13 26.februar 2025.

Žal je večina, posledica ameriške kulture, sebična in prepotentna.

• Toma 11:01 26.februar 2025.

Najhuje je s tistimi, ki ne nakažejo smeri v križišču kjer glavna cesta zavije levo ker mislijo da tega ne rabijo! In moraš enostavno čakati da bo križišče fraj, da komu ne presekaš poti. Ne vem kdo bi bil vprimeru ...prikaži več nesreče kriv moraš pa obvezno imeti kamero, da sploh lako dokazeš, da ni dal žmigavca!

• Naklonsky 11:02 26.februar 2025.

Ameriške vožnje so mam lahko le za vzgled…. kar se pa vožnje v krožiščih tiče, se pa popolnoma strinjam z rd2d..neuporaba smetnika pri izhodu iz krožišč, še huje je, ko nekateri vklopijo smernik za izhod, nadaljujejo pa z vožnjo do ...prikaži več izhoda šele kasneje! Tudi uporabe “zadrge” pred zaporami vozniki niso sposobni uporabiti in še in še neumnosti na naših cestah!

• 4krogci 06:39 26.februar 2025.

Dobro vsi nasi mladdi so glupi ko kurac ce smo ze lih pr temu! Ko da so jih na Temuju najdli in ne nardil! Kar se pa tice uspesnosti na izpitih: kategorija F sepravi traktor…se vedno izpolnjuje skupaj z predavateljem, ...prikaži več, tko da ce nisi sposobn niti temu sledit, je bolse da te niti v javnost ne spustijo!

• Naklonsky 11:10 26.februar 2025.

No ja, tudi tudi nekateri starejši so fenomeni. Včasih, ko vidiš kakšnega voznika ki vozi skozi naselje 60-70 km na uro, nato izven naselja spet z isto hitrostjo nadaljuje… poglej kdo vozi in ti bo takoj jasno!

• 4krogci 11:49 26.februar 2025.

Se strinjsm…in taki pol za sebe pravjo da vozijo varno! In zalostno je k jih policija pusti pri miru!

• bobubob 12:32 26.februar 2025.

Imamo pa tudi take, ki zunaj naselja vozijo 50, v naselju pa pospešijo na 80. Potem ga pa čez nekaj km dohitiš, pri 50 prehitiš in vidiš - da telefonira. Seveda ročno.

• matjaz150 22:29 26.februar 2025.

4krogci, vsaj 90% vseh voznikov kao starih mačkov z veliko kilometrine bi dal še enkrat na predavanje o CPP, nekatere pa celo za zmeraj odmaknil s cest, mimogrede.

• bobubob 08:34 26.februar 2025.

Kakšen naklon premice bi šele dobili, če bi analizirali vožnjo tistih nekaj 90 letnikov, ki še vozijo .....ja, starejši imajo pri vožnji težave, povezane s starostjo, mladi pa s psiho. Oboje se da oceniti takoj, ko kdo povzroči problem in ne kar povprek.

• rd2dmk2 09:03 26.februar 2025.

90 letniki nimajo problem z vožnjo, imajo problem z tehnologijo v avtu. je mal zajeban če moraš iskat po menijukje se vklopi prisalec na tistem zaslonu med miljon meniji pa bog ne daj da je še vse skupaj v tujem ...prikaži več jeziku. ajde kolk procentov voznikov zna in zmore resetirat senzorje za tlak v pnevmatikah ?

• Toma 10:55 26.februar 2025.

Za menujske problemejekriv homologacijski organ! Jaz jim bi že dal. vetra s tisto tablico a la Tesla! To se lahko spomne le Musk, ki se boji prižgane motorke!

peter4 17:12 26.februar 2025.

Otrok je ogledalo staršev.

• bandit 14:13 26.februar 2025.

Dame in Gospodje, kaj pa priseljenci z ponarejenimi vzniškimi dovoljenji, ki jim jih UE zamenja za SLO vozniška. Kaj pa TI? Poglejte kosovarje , vsi imajo vozniška vozijo pa slabše kot moj unuk bicikel.

• Vozniček 20:53 26.februar 2025.

Žalostno, a resnično je, da jih spustijo na cesto za nekaj mesecev, potem pa morajo narediti izpit pri nas, na katerem nekateri po sedemkrat padejo. Kdo je odgovoren za ogrožanje naših otrok ves ta čas?

• Soljatar 11:23 26.februar 2025.

cel ta sistem avtošol je popolnoma v kurcu in namenjen izključno odiranju ljudi in ustvarjanju velkih profitov državi in avtošolam...v Ameriki stane izpit za avto cca 50 dolarjev in ne rabiš nobih obveznih ur z inštruktorjem, lahko te učijo starši, ...prikaži več oziroma kdorkoli z izpitom... pri nas bi pa samo molzli, molzli in mozli in to ljudi, ki že tako nimajo nič...to je vse za ukint in postavt cel sistem popolnoma na novo...

• Vozniček 20:55 26.februar 2025.

Ko boš pri nas za povoženega otroka in pobeg šel doživljenjsko sedet, takrat bo tudi pri nas izpit lahko bil 50€, dokler pa vsak mamin sinek ubije človeka na cesti in pobegne, brez, da bi mu pretile kakšne resne sankcije, ...prikaži več pa naj bo izpit 5000 €.

• Toma 10:48 26.februar 2025.

Najprej sem delal praktični del za A kategorijo…. in padel, ker nisem ustavil pri stop znakih! Ko me je komisijc na cilju oštel, so vsi ostali kandidati za B bruhnili v smeh, saj jih je tega naučil inštruktor, jaz pa ...prikaži več sem bil samouk, saj s praktičnim usposabljanjem za B še nisem začel. No, v drugo sem naredil A ter nato v prvo še B. Inštruktor je imel takrat še eno kandidatko za katero je menil, da je boljša od mene. Pa ni naredila ;-)

• Ikoz 19:41 26.februar 2025.

Samo da kasirajo 40 EU ura vožnje ?? Teški testi da čim večkat ponavljaš tako da oskubijo do konca brez vesti

• Vozniček 20:51 26.februar 2025.

40 €, na uro, da natočiš bencin in prepustiš svoj avto idiotu, da z njim in S TABO po cesti dela kar mu pade na pamet? Raje sem frizer, pa v eni uri zaslužim še kaj več, edina nevarnost, ki ...prikaži več mi preti pa je, da se urežem??

Garancija 08:57 26.februar 2025.

Kako da bodo oni naredili izpit,če še inštuktorji nimajo pojma

Garancija 08:59 26.februar 2025.

Izpit bi morali delati na kakšnem sfu fičotu,ki ga še vžgat ne bi znali

• Toma 10:50 26.februar 2025.

S fičotom sem jaz naredil v prvo ampak nabral več kazenskih toč ker z njim in tremi biki noter nisem uspel prehiteti traktorja ;-)

Mehičanka76 20:21 26.februar 2025.

Mogoče se mulariji res ne da uliti vseh tistih križišč in prometnih znakov. apak pri nas ni problem vožnja avto v tehničnem smislu, pač pa v kulturi vožnje. Tukaj smo kot največji idioti.

• kulic 04:41 27.februar 2025.

Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 24 urah. Za vse vaše finančne težave sem vam še naprej pripravljen pomagati. moj kredit je odprt za posameznike in podjetja, ki so sposobni spoštovati pravico do financiranja in pogodbo, ki ...prikaži več jo bomo morali podpisati. kontaktirajte me po e-pošti: kulicadila6@gmail.com Whatsapp: +1 757 201 5057

• Ansani28 00:46 27.februar 2025.

)))) Samske ženske vas čakajo na -- Sexy24.mom

• dr3k 06:47 26.februar 2025.

Slovenske avtošole so v zadnjih 20 letih na ceste spravile same idiote, zato pa imamo povsod non-stop zastoje, ker folk niti v dežju nezna več normalno voziti.

• bobubob 08:39 26.februar 2025.

Natančno tako. Najprej bi kandidate morali v roke dobiti psihologi, ki bi jih nato 'razposlali' ali na opravljanje izpita ali pa k psihiatru. Tako tudi tiste, ki pišejo prometno zakonodajo. Zna kdo od novopečenih voznikov parkirati brez kamer in speljevati z ročno?

• Toma 10:52 26.februar 2025.

Peljejo 30 namesto 50 ter 60 namesto 90! Ne upajo prehiteti ne biciklistov ne traktorjev!

• Toma 10:53 26.februar 2025.

Glede ročne: ali uspejo najti vozilo, ki še nima avtomatske?

• bobubob 12:43 26.februar 2025.

Uh, kar veliko jih je še - najbrž pa res ne toliko po mestih, polnih jedrno odgovornih elektrificiranih državljanov, ki ob pomanjkanju elektrike doma sploh ne bi zmogli preživeti. Smo že pozabili, kako je bilo v času žledolomov? Nismo vsi ...prikaži večsi jedrno odgovorni podnebovalci, ki dol padejo takoj, če vidijo kaj neelektrificiranega. Ja, dobro je, če imaš nekaj, kar te uboga tudi če ni elektrike ali če se pokvari kak ušiv čip....

• Vozniček 20:58 26.februar 2025.

Področje avtošol je eno najbolj državno reguliranih področij v državi. Vse pritožbe čez delo avtošol imajo naslov na ministrstvu in ne pri izvajalcih.

jezeran 19:45 26.februar 2025.

Še tastaro nismo več tako pametni za vso to sranje, katero si non stop zmišljujejo. Ta mladim je pa vseeno samo da dobijo žig

1RTM 11:13 26.februar 2025.

"Uspešnost v vseh kategorijah je 55,49-odstotna." Bingo!!! Zasluge za porazen odstotek ima "kovačeva kobila," ups, pardon, Nika Kovač, drekobrka I8M, ki je izpit pa lastnem priznanju delala 9 (devet) krat.

• ferdopis59 16:38 26.februar 2025.

Vožnje avtomobila ali katerega drugega prevoznega sredtsva neda napiflat , ko izpita na fakulteti ali drugi srednji šoli. Potrebna je logika in motorika.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.